- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
-
makkai
aktív tag
Az Én C ligás versenyem. Az elején sajna kilöktek a 3-as kanyarban, de már az 1-esben is toltak ki a pályáról.
ABS: off
TC: off
Váltó: manual
Nézet: cocpitJavítottam, hogy ne smile legyen a :o az elején.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
willike71
tag
Én is így látom, az A, B, C és D ligákban is nagy harcok lesznek, bár sehol nem az utolsó és az első helyeken bejutók közt, de az egyes helyekért élvezetes csaták várhatók, főleg, ha a fairplay szellemében mennek a srácok.
Nálunk a PRO ligában is azt jósolom, hogy a bejutók sorrendjében első kb. négy ember fog elöl loholni (valszeg legtöbbször Vixen mesterrelaz élen), aztán a következő négyes alkot majd egy követő bojt, majd a maradék (mi) fogunk nagyokat harcolni az utolsó pontszerző helyekért. Leginkább itt lesznek szerintem nagy és élvezetes csaták, remélem nem csak Melbourne-ben kerültem ide, hanem minden verseny hasonló lesz.
-
willike71
tag
válasz
barcalaci84 #4385 üzenetére
Csatlakozom barcalacihoz, online, valódi emberek ellen sokkal élvezetesebb lehet az autóversenyzés.
Az tény, hogy kellenek ehhez olyan ellenfelek, akik közel hasonló tempót tudnak (nem sokkal lassabbak, vagy brutálisan gyorsabbak) és máris adott a lehetőség a nagy csatára, mint pl. kettőnk közt egy 50%-os versenyen szinte végig: -
giigz
veterán
Igazából nekem fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás. Én tegnap túltöltött autóval indultam, és kb. 2-3 kör után úgy elfogyott a gumi, hogy az valami hihetetlen, és akkor még menjek vele 10 kört... Nem értem azóta sem mi miatt volt ez, mert 25%-os futamon mindig kibír a lágy 7-8 kört, de most egyszerűen elfogyott 2 kör után... Azért lehetett, mert hogy nehezebb az autó, és ennyire érződne?
Nekem is ez most a problémám, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, mert ez nagyon csúnya volt tegnap...
-
MC HOBO
aktív tag
Én mindig túltöltött autóval indulok és inkább az elején felteszem MIX3-ba, hogy gyorsabban fogyjon a benya.
Ezzel elérem, hogy viszonylag gyors(abb) körök mellett, viszonylag gyorsan ürül a tank, gyorsabban könnyül az autó.
Teli tankkal biztosan jobban kopnak a gumik is, talán tényleg jobb a keményebb keverékkel indulni, de erre vonatkozólag nincs konkrét megfigyelésem...
-
Sziasztok!
Versenyen mi a jó stratégia? Elején nehéz autóval kemény keverék? Érdemes plusz üzemanyagot "cipelni"?
Előre is köszönöm a segítséget
-
barcalaci84
őstag
nálunk mindenki befejezte és izgalmas is volt a 8 -dik helyért a csata az utolsó 5-6 körben, de előtte is voltak komoly pillanatok
gép ellen még csak hasonló sincs szerintem ( de mindenki azzal játszik a akivel, amivel akar)csak az a fránya pedál működne rendesen
-
giigz
veterán
Videó nincs, így is alig volt FPS-em, 2 GB ram van most ideiglenesen a gépemben
A futam pedig tragédia volt számomra, 2-3 kör után elment a lágy gumijaim tapadása, szenvedtem vele a 8. körig, mentek el mellettem (pedig az első helyért lettem volna csatában), majd kipördültem, aztán bementem keményért, a 14. helyről megkezdtem a felzárkózást, talán sikerült is volna pontot szerezni, de a 15. kör körül LOST CONNECTION.
Tehát 0 pont, és természetesen az történt, amit sejtettem is, hogy tuti le fog dobni, hát megtörtént. A tavalyi ligát is az ilyenekért hagytam abba, ott talán 3-4 futamig bírtam ezt idegekkel, remélem több ilyen nem lesz, viszont azt a gumikopást meg nem értem...
-
tkesy
addikt
válasz
barcalaci84 #4368 üzenetére
BF3 kivételével mindent off-line játszok az utóbbi időben, így az F1-et is... volt pár futamom on-line, de igazából labdába se tudtam rúgni, meg igencsak változó mikor tudok játszani... igaz a gép ellen se sokat játszok, egyszerűen nem tud úgy lekötni mint annó a GP sorozat...
-
intelMMX
senior tag
válasz
Az Indianapolis 500 22éve jelent meg. Na abban van 200 körös futam, melyet igen nehéz végigvinni. Na én néha azzal játszok. Na meg a 88as Grand Prix Circuittal. Még akkor az Online játék fogalma is ismeretlen volt, de még máig szórakoztató játékok. A kettő összesen nem nyom 1MB-t
-
válasz
Steady74 #4373 üzenetére
Már túl vagyok rajta: [link]
neliszab is hívott GTL-ezni, meg is vettem, gyakoroltam is, de sajnos, mint írtam, én akkor játszok, ha épp van időm, egy normális ligában meg azért időhöz kell igazodni, ami nekem nem mindig menne, egyszer-egyszer beugrani meg nem látom értelmét, meg lehet nem is néznék jó szemmel.
Elvagyok én offline is
-
barcalaci84
őstag
válasz
Barthezz2 #4371 üzenetére
nem leszólásként írtam...
engem speciel szimplán bosszant ebben a játékbanb az ai , mert látszik hogy nem ember van benne ezért hülyén vezet
mással én se szoktam online menni,mert pl fps-ben is a story érdekel inkább ...
csak itt ugye nincs story így gép ellen nekem rohadt unalmas
egy szezon még kibírható volt számomra de azért ha nem lenne online kihívás akkor már októberben meguntam volna...
de tényleg nem bántásból írtam -
válasz
Nem szoktam online játszani szinte semmit, se ezt, se mást. Néha leülök hétvégén, és tolok egy offline futamot(amikor én ráérek, és nem máshoz igazodva). Engem leköt, mert nem vagyok pro, és verek mindenkit 10 sec-el, mert nem játszom annyit. Neked meg más jön be. Leszóltalak? Nem. Akkor?
-
giigz
veterán
Ma indul a liga
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Online azért vannak elég seggfej emberek.Talán ezért.Nah meg ugye a sok noob miatt.Amerikaiakat megnézed... Kész roncsderbi amit csinálnak online!Bezzeg a németek!Nah azok tolják jól!(Szerintem)
Lényegében ezért szórakoztatóbb offline játszani.+ ha assist off-al mész mondjuk egy Caterhammel,Willimassel,azért úgy sem rossz!
-
barcalaci84
őstag
amúgy nem tudom hogy bír valaki offline a gép ellen körözgetni több mint fél évvel a megjelenés után
illetve hogy miért nem online játszik valaki ha már ebbe öli az idejét
online azért más világ van és azért jóval szórakoztatóbb -
mikrosuttii
aktív tag
Húú,az időre nem emlékszem,már elég rég volt.A nehézségi szint:
Braking assist: off
ABS: on
Traction control: medium
Dynamic racing line: corners only
Racing line type: 3D
Gearbox: automatic
Pit assist: off
Rules and flags: realistic
Car damage simulation: full
AI difficult level: legend
Flashbacks: 0Szerk.:E-mailek között megnéztem az időt (1:27.944)
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #4361 üzenetére
csak kiváncsiságképpen: Q3-as idő és nehézségi szint mi volt?
-
intelMMX
senior tag
válasz
mikrosuttii #4361 üzenetére
Az igen! Kicsit komolyba nyomod!
-
Második évadomat futom, és a kínai nagydíj időmérőjén Q1, Q2-ben a Catheram nyert 1 sec-el mindenki előtt.. Bahrein dettó..
-
válasz
barcalaci84 #4360 üzenetére
Köszönöm, Mikrosuttii Neked is.
-
scampolo84
aktív tag
Nahh végre szert tettem a játékra, így fél év kalózkodás után jöhet az onlány móka
Világ reszkess
8,5 fontot csak megért -
mikrosuttii
aktív tag
Aerodinamika:
7(Száraz),9(Esős)
5(Száraz),8(Esős)Fékek:
47%-53%(Száraz),46%-54%(Esős)
High(Száraz),Low(Esős)
Small(Száraz),Large(Esős)Balansz:
11(Száraz),2(Esős)
11(Száraz),8(Esős)Felfüggesztés:
1(Száraz),1(Esős)
1(Száraz),1(Esős)
9(Száraz),7(Esős)
8(Száraz),7(Esős)Váltó:
127(Száraz),120(Esős)
157(Száraz),148(Esős)
186(Száraz),172(Esős)
217(Száraz),200(Esős)
248(Száraz),232(Esős)
286(Száraz),268(Esős)
326(Száraz),310(Esős)-3.0(Száraz),-3.0(Esős)
-1.5(Száraz),-0.8(Esős)
0.12(Száraz),0.15(Esős)
0.35(Száraz),0.26(Esős)Száraz pályán Caterhammal kvalifikáción 6. lettem lágy gumikkal,versenyen 5.-dik (Billentyűzettel!).
Sok szerencsét!
-
barcalaci84
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=lGj2lEMrRhs&feature=player_embedded
ebben van setup is és egész gyors vele
ja és ez nem tt setup , versenyre is jó
-
Sziasztok!
Ausztrál pályára esetleg van valakinek egy jó beállítása?
(Gocompete-n nem találtam...)
Előre is köszönöm
-
intelMMX
senior tag
Emlékeztek még reája é?
[link]
Én pici videóm. 2010 közepére már volt gépem amin ez is ment. Kemény mi? D351 és TSANa jó az első 2010 elején egy P2 Celeron 192MB rammal és egy R9250-el. Azon is ment játszhatóan 25FPS-el. Előtte Pentium 1 en nyomtam full lowon a Need For Speed III-at.
Az NFS:SE a legjobb.
2009ben nekem a Call Of Duty egy futurisztikus játék volt. Először nem hazudok 2009ben találkoztam a Coddal. Azon bellül a 2-vel. Aztán jött 2010 közepe. Először játszottam itthon a 2vel és a 4el. Ritka jó volt! Mondjuk nekem ez újdonság volt "anno". -
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész #4355 üzenetére
Hi.
Én szerintem nem lehetetlen az irányítás. Igen én is úgy vettem észre hogy joynál nem engedi teljesen elfordítani a kormányt gyors kanyarokban. De minek is? Hiszen szerintem így tapad be. Ha tökig elfordítod a kormányt, akkor csak elveszti a tapadást és falnak mész.
-
fényelőkész
csendes tag
Üdv mindenkinek.Még mindig irányítási problémákkal küszködöm.Az lenne a kérdésem, hogy a gyenge FPS (16) miatt, lehet e rossz az irányítás. Ez alatt azt értem, hogy minél gyorsabban megyek, annál jobban fordítja az ellenkező irányba visszafelé a kormányt, miközben a joyt én vissza nem engedem.Nekem ez úgy tűnik, mintha sebesség függő lenn a kormányzás, és gyakorlatilag lehetetlen vele játszani..
(Mindenféle beállítást kipróbáltam már a joy-al is, a játékban is, de semmi..)
Ha tudtok bármi okosabbat mondani, örömmel veszem.
Üdv -
intelMMX
senior tag
válasz
hermanyi #4352 üzenetére
Annyira nem volt bivaly ám a cucc.
A D351 proci két lapban is volt.
Az egyik egy Foxconn 865Pe7AF amibe volt a Giga6200(512M) és mellette 2db 1GB-s Kingmax DDR400 ram
Máskor egy Fujitsu D1931 lapban 1db 1GB-s Kingmax DDR400 és 1db 256MB DDR400modullal és egy Sparkle Geforce 8400GS-el. Meg itt kellett alkalmazni egy 5.1es Creative hangkártyát mert az alaplapival gond volt. -
hermanyi
addikt
Folyamatos 50 a minimum FPS ami mikrolag mentes ez alatt elöfordulhat mikrolag és az legalábbis az én szememet zavarja .
Azon meg nem kell csodálkozni ,hogy egy programmal rögzítesz egy másik program működését az erőforrást von el a gépböl.
Az meg ,hogy egy cerka jobban teljesit valamiben mint egy P4 es CPU az megint nagyon sok mindentől függ , pl alaplappal mennyire van összhangban memokal stb ,és ez nem csak fikcio ez tény . Egy jól összeválogatott gép sokkal többre képes mint ha a legdrágább kütyükből összehányt gép lenne, Tuning topikban rengeteg példát lehet rá olvasni . -
giigz
veterán
válasz
intelMMX #4348 üzenetére
Igen, ez már egy őskövület
A laptopomban i3 2,2 Ghz van (2mag HT nélkül), és mellé egy GT630M, ami egy 8500GT körül lehet talán (fogalmam sincs
), és ott nem volt túl élvezetes játszani, szerintem a régi szériákból egy 8800GT/HD4830 alatt nem nagyon lesz élvezhető. Haveromnak Athlon II X4 és 8800 GT van 4 GB DDR3 rammal, és azzal már lehet játszani szépen, nem akadozik, meg szépen folyamatosan.
Proci 10, ram 5, vga 8k, tehát 23k-ból megvan egy ilyen fejlesztés, és akkor legalább a mai játékok is élvezhetően fognak menni.
-
intelMMX
senior tag
Hát de gondolom neked a P4 630nál jobb is akadt már.
Nekem az eddigi legjobb konfigomba olyan proci volt 2GB DDR400 rammal és 8400GS-el amit apámnak adtam. Nekem most 1,6os Willamette Pentium 4 lenne 768MB DDR400 rammal és egy szarX5500al csak aranyos kedves MSI úgy döntött hogy nem fog életre kelniAzért én a 30FPSnek is örülök. Sőt 22ig tök oké meg minden nekem
-
intelMMX
senior tag
Ezt így nem értem, de ha arra gondolsz tényleg szarult ment felvétel közben. Pláne Geforce 6200al. Mondjuk a 8400GS se segített rajta. A P4 630at azért honorálta. Akkor már ment stabilan 30FPS-el.
Ez így már nem offnak számít?Felvétel közben 9-15FPS
Nélküle 14-35FPSHa érdekel linkelem a videókat. Bár a D351-8400GS kombó szerintem már nincs meg.
Közben megértettem a hozzászólásodat
Megvilágosodtam. Próba cseresznye. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, hogy a szakmai topik színvonalának megfelelően, a témához kapcsolódóan szóljon hozzá a továbbiakban, egymás személyiségének és gépének elemzése NEM e téma keretei közé tartozik.
Köszönöm, figyelni fogom!
-
intelMMX
senior tag
Egy Celeron E3200al és egy 512es ASUS EN8400GS-el hogyan menne a játék?
Persze 2Gb DDRII-800 memóriával. -
intelMMX
senior tag
giigz: De elolvastam, és szerintem is fura hogy lemegy a semmi miatt 5FPS-re minden ok nélkül mikor én kb 45percnyi Far Cry 2-t vettem fel egy Celeron D351el (Fraps 2.9.4) (Megérkezett a P4 celeron) és sose ment le ilyen értékekre. Persze a normális sebesség felével vette de ez érthető mert valaki mondta is itt hogy közben konvertál és használja a procit.
Feribacsi555: Igen értem én, de tudod itt most azon van a hangsúly hogy minden ok nélkül lemegy neki köbgyök 0FPS-re. Nekem P4 Celeronnal ilyet egy játéknál sem csinált (pl a Race Drive Grid-nél sem)
Amúgy abban valóban igazad van hogy nem biztos a program hibája. Szerintem mikrosutti csak rosszul fogalmazta meg.mikrosutti: Probléma megoldva.
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #4338 üzenetére
Ott a pont. Kérdezni felesleges, ha nem érdekelnek a válaszok. Ennyi. Ráadásul ketten is időt nem sajnálva válaszoltak idióta dolgokra, nekik is gondolom lett volna jobb dolguk.
Mikrosüti: azért ez fájt: " Még egy 80 éves bottal járó nénit is tovább hallgatnák,mint tégedet".
Lehet, hogy a tiszteletet nem ismered (nem is várom el), de hogy a helyesírásod ennyire szr legyen, azért ez már... de legalább már kicsúsztál a szerkesztési időből
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4338 üzenetére
A végén be is láttam,hogy nektek van igazatok.Most hogy a végére nem írtam ilyesmit,attól még a fejembe eldöntöttem,csak túl makacs voltam ide leírni.Mondjuk erre nem te világítottál rá
.
-
Feribacsi555
senior tag
-
intelMMX
senior tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Steady74 #4333 üzenetére
Szerinted miért kértem tanácsokat?Miért kérdeztem,hogy miért megy szarul a játék Fraps alatt?Pontosan,mert nem értek hozzá,ettől még hülye nem leszek,akkor leszek hülye,ha kussba maradok,és nem kérdezem meg a hozzáértőket.74-es szám gondolom arra utal,hogy kb. 35-40 éves lehetsz.Igen,nem adom meg azt a tiszteletet,hogy magázódjak veled.Olyan érettnek nem tűnsz sajnos,hogy ezt megadjam.Még egy 80 éves bottal járó nénit is tovább hallgatnák,mint tégedet
.
-
Steady74
addikt
válasz
mikrosuttii #4331 üzenetére
Vegigolvastam, vegigszenvedtem ezt a beszelgetest. Rajottem total nem ertesz (hulye vagy kvazi) egy csomo dologhoz es baromira nem erted es nem latod amit a nalad okosabbak, tajekozottabbak mutatnak/mondanak. azert legalabb szereztel egy ket kellemes percet egy nehez nap utan, koszonom.
-
barcalaci84
őstag
Msi afterburnernél milyen beállítást ajánlanátok?
a TV natív felbontása 1280*768 , így a játék is ezen a felbontáson megy...
és kb mekkorra lenne a nyers illetve majd a konvertált mondjuk percenként? -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4330 üzenetére
Így van,az egész a Frapsel kezdődött.Csak már kicsit eltértünk attól a témától
.
"ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó ."
Erre írtam azt,hogy nálam az 1080p-s minőség pont az olyanoknak van,akik ezt nem veszik észre
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.
A második felére meg leírtam a választ
.
És köszönöm a tanácsot,és a választ a kérdésemre.Már próbáltam az MSI Afterburnert.Talán vissza térek rá.Még gondolkozom rajta.
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4329 üzenetére
Igazad van 2 tábor van és az a 2 tábor az amit te le is írsz .
De te ott értettél félre ,hogy az egész abból indult ki amit írtál és amire Feri is reagált ,hogy a hiba nem a Fraps ban van hanem az ön konfigjában. Erre írtam ,hogy azzal a géppel ne várj csodát ,hogy leesik az FPS ed ilyen és hasonló játékoknál .
Én azon vagyok ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó .
Tanács probáld ki az MSI Aftert nekem az jobban bevált . -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4328 üzenetére
Nah,akkor most legyen 2 csoport.Az egyik csoport legyen az,aki a minőségre megy,még az egyiknek talán vizuális orgazmusa is van emiatt
.A másik csoport pedig legyen az,akik azért néznek meg egy akármilyen Gameplayt,aminek 480p a minősége pl.,mert ők nem a 3D miatt nézik,hanem azért,mert lehetséges,hogy az ő konfigja is olyan,mint az enyém.Ilyenkor persze meg nézi a leírást is arról,hogyanment Balázskának a gépén.Pistike nagyon megörül,hogy Fraps nélkül 25-40 az FPS.Ekkor kap egy kis ösztönzőt,hogy kipróbálhassa.Tehát:Én nem abban lelem örömömet,hogy feltöltök egy videót.Abban lelem örömömet,ha másnak segíthetek azzal,hogy bemutatom,az én konfigomon hogy megy,és ha Pisitkének is hasonló konfigja van,akkor már kap ösztönzőt,hogy bakker,érdemes lenne ezt megpróbálni még is csak.Hát köszi a videót.1080p... Hogy nálam ez miért van?Palimadaraknak
.Meg ugye a kötekedőknek is,akiknek ugyan úgy örülök,mert még néha jó tanácsokkal is szolgálnak,és örülök,ha kapok kritikákat is,mert ezekből is lehet építkezni.Remélem,így már nagyjából megértetek.Lehetséges,hogy ezt kiírom a csatornalapra is,hogy nehogy megint ilyesmi forduljon elő.Mondjuk amennyien olvashatnak csatorna lapokat... De egy próbát csak meg ér
Lényegében ezért osztom meg itt,twitteren,és máshol ezeket a videókat.
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4327 üzenetére
igen fullon megy a játék és a vsync is on mert a G27 nem szereti ha 120 FPS fölé megy mert akkor meghülyül és rángat össze vissza .
Tirexit meg nem szoktam nézni ,igaz hazudnék ha azt mondanám nem láttam még 1 videóját sem mert láttam , de az ö képminősége az amit már érdemes feltenni megosztó oldalra .
Amúgy feri képe is mutatja a minőségbeli különbséget ,igaz neki nagyon komoly gépe van ,de ö könnyen megteheti mert fúl milliomos -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4325 üzenetére
Azt soha nem írtam,de még csak nem is jelentettem ki,hogy az 1080p-s minőséggel azt akarnám elérni,hogy szebb legyen a minőség.Csupán annyit érek el ezzel,hogy a minősége olyan legyen,mint a videó felvétele alatt.Aki meg minőségre megy,nézzen Tirexit,erre nem tudok mit mondani
.Gondolom neked a játék fullon fut,így a képednek nem sok értelmét látom össze hasonlítani az enyémmel.
Talán így járok a legjobban:
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4324 üzenetére
Na látod. Akkor eredendően itt a probléma. Mivel a full hd felbontása 1920X1080 így te alapból nem tudod megnézni a youtube-on a videókat 1080p-ben csak maximum 1280x960 felbontásban.
Csak szemléltetésképp. Nem volt kedvem bekapcsolni a gépet így laptopról lőttem ezt a két képet. (1366X768).Te videód minősége full képernyőn:
[link]Enyém (aminek a nyersanyaga fullhd volt):
[link]Szerk:
Láttam hermanyi kolléga is hasonló összehasonlítással készült, pedig nem is beszéltünk össze -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4323 üzenetére
1280x960.Asztal felbontás.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Mekkora felbontáson használod a gépet alapból? Asztal felbontás, monitor felbontás?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4318 üzenetére
Én örülök,hogy egyáltalán elindul a konfigomon,annak nem örülök,hogy nem tudok belőle videót felvenni normálisan XD.Köszi,hogy elmagyaráztad,így már értem.Próbálok haladnia korral,már vannak terveim PC fejlesztés terén.Talán 2 év múlva el is érem az i7 érát XD.Addigra meg már lesz i9 is
.
"És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez ."
Ezt én nem így látom.Lehet én vagyok vak,de szerintem te nem nézted meg 1080p alatt
.[link]
Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam.
-
giigz
veterán
Még régebben, ha FRAPS-szel akartam videót rögzíteni, az FPS kb. 5-re esett vissza, és játszhatatlan volt. Hangot pl. nem is vett fel.
Ahhoz képest elég nagy fejlődés ment végbe, hogy egy gyenge közepes géppel is simán lehet F1 közben hanggal videózni.
Szerintem hatalmas fejlődés a FRAPS-tól ez, akinek meg nem elég jó a gépe hozzá, mint pl. nekem vagy mikrosuttii-nak, akkor mi nem videózunk, és kész
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4317 üzenetére
Ejj,gondoltam,hogy külső felvevő egység alatt valami ilyesmit akarsz mondatni velem :S.Annyira nem veszem komolyan ezt a a egész YT-s videó feltöltögetést,hogy bele adjak 40 ezer Forintot.Örülök,ha ennyibe kerülne a villanyszámla
.
De ez nekem még mindig homály marad örökre ez a Fraps vs. sport games.Mondjuk függ ez gondolom a jó Fraps beállításon is.Néztem egy-két videót,hogy mik a legjobbak.A mostani beállítással elégedett vagyok bizonyos szempontból.
De azért köszi a tanácsot
.
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4316 üzenetére
Nem akarok beleszólni de én a helyedben annak örülnék ,hogy elindul a konfigodon .
Autós játékoknál azért veszed észre jobban a FRAPS gépigényét mert nem 15 km/ h val változik a táj a környezet stb hanem kicsivel gyorsabban kell ,hogy betöltsön dolgokat a géped és ez nem a fraps hibája hanem a mezei P4 es procidnak a videokártyának csúfolt PCI takaró valamidnek köszönheted .
Youtubhoz meg annyit ,hogy ha megjelenés előtt fél évvel kapunk egy játékról ilyen minőségben videót annak örülünk ,de így ,hogy is mondjam szerintem nem kellene nyilvánossá tenni . És ezt nem bántásnak mondom írom hanem csak tapasztalat .
És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez . Csak jóból lehet jót csinálni szarbol max csak tupírozott szart lehet csinálni .
És ezzel nem akarlak megbántani de szerintem a videózgatni akarsz akkor próbálj meg haladni a korral mert így nem sok esélyed lesz az elkövetkezendő időkben . -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4316 üzenetére
Nem vitatkozom, ha úgy hiszed, hogy jó, akkor jó
"Külső felvevő egység... Ez mit takar?"
Pénzkiadást. Sokat. Pl.: Avermedia Live Gamer HD (40 ezer ipon), Avermedia Live Gamer Portable (45-48 ezer ipon). Ez kb az, hogy a monitorod képét veszi fel, így egy kis proci használaton kívül semmi mást nem igényel, mivel olyan mint ha kamerával vennéd fel, nyilván a minőség meg sokkal jobb. Bár hozzá kell tenni, hogy csak hdmi vga-t és monitort fogad be, mert csak azzal lehet összekötni. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4315 üzenetére
Ez még igaz is lenne,ha jelen pillanatban egy P4 Celeronról lenne szó,de nem erről van
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.
Nem értem,mit nem lehet érteni a példa videón
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát
.
Bár itt egy kicsivel mások a beállítások,még is jól megy.Továbbra is 3.5.9.Külső felvevő egység... Ez mit takar?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4314 üzenetére
És miért is nagy a frapsnak a gépigénye?
Ugye te is mondtad, hogy a többi felvevő szar. Hogy miért is? Azért mert alapból már rosszabb minőségű a nyersanyag, a konvertálás és a tömörítés, viszont cserébe nem szívja le a géped. Tehát fraps=minőség , de cserébe nem futhat el egy p4 celeronon, hiszen minőséget csak minőségből lehet csinálni.A példa vidit meg nem igazán értem.
Egy megoldás van, külső felvevő egység.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4313 üzenetére
Hehh,még ezen a videón kívül is hasonló értékekkel játszottam bármilyen gamet,azok bezzeg zökkenés mentesen mentek mint Fraps alatt,és anélkül.A másik:A játékot kipróbáltam full lowon.Ezen a pályán 30-40 FPS-el ment Fraps nélkül.Fraps-al:18-20.Kérdem én:Ez mi?Annyira meg van hozzá a gépem,hogy közepesen el is vigye,felvétel alatt IS!Ugyan ebből a játékból már készítettem felvételt,akkor még a 3.4.7-es Fraps-al.Az alatt egész jól ment,és lehet vissza is térek rá.Itt amúgy nem a játéknak kell gépigény,hanem a Frapsnek.És épp ez a probléma,hogy Frapson kívül más jó felvevő progi nincs.Én eddig nem találtam.Az MSI-s cuccal kíméljen engem mindenki!Elég sok felvevő programot teszteltem már,de Frapson kívül jobb nincs,ami szomorú.
Példa:[link]
Nem teljesen azonosak az értékek,sőt,még rosszabbul is ment,de nem esett be 3 FPS-re a játék!Nah ezt hogy?
(3.5.9-es Fraps-el lett felvéve a játék.)
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4311 üzenetére
Nem kötekedésből, de a videód alá azt írtad, hogy fraps nélkül 26-35 fps. Ez nem valami jó érték, ahhoz, hogy felvegyél, mert már 25-nél alapból laggol.
Természetesen nincs pénze mindenkinek 300 ezer forintos konfigra, de ebben az esetben csodát sem kell várni. Le van írva minek mi a követelménye, ha ezt nem üti meg egy adott gép, akkor azzal a játékkal nem lehet játszani, ennyi. Én is aftert használok, de vissza fogok térni frapsra, mert sokkal jobb.
De azért nem csoda, hogy beakad a fraps, mikor alapból ennyi fps-ed van -
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #4311 üzenetére
Akkor ne használd. Van helyette ezer másik program. Én pl az MSI Afterburnerrel veszek fel videót. Az is nagyon jó minőséget tud.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4310 üzenetére
Részben pedig de.De nehogy már az embernek 300 forintos konfigot kelljen össze dobni csak azért,hogy egy Fraps normálisan működjön.Érdekes (NAGYON!) hogy ezt csak autós játékoknál csinálja.De ha már egy Resi Evilből veszek fel,ott minden stabil.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4309 üzenetére
Szerintem nem a fraps a hibás
-
mikrosuttii
aktív tag
Kicsit felhúztam magamat a Frapson,így ez rövidke verseny lett...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest