- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
giigz: De elolvastam, és szerintem is fura hogy lemegy a semmi miatt 5FPS-re minden ok nélkül mikor én kb 45percnyi Far Cry 2-t vettem fel egy Celeron D351el (Fraps 2.9.4) (Megérkezett a P4 celeron) és sose ment le ilyen értékekre. Persze a normális sebesség felével vette de ez érthető mert valaki mondta is itt hogy közben konvertál és használja a procit.
Feribacsi555: Igen értem én, de tudod itt most azon van a hangsúly hogy minden ok nélkül lemegy neki köbgyök 0FPS-re. Nekem P4 Celeronnal ilyet egy játéknál sem csinált (pl a Race Drive Grid-nél sem)
Amúgy abban valóban igazad van hogy nem biztos a program hibája. Szerintem mikrosutti csak rosszul fogalmazta meg.mikrosutti: Probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest