- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
giigz: De elolvastam, és szerintem is fura hogy lemegy a semmi miatt 5FPS-re minden ok nélkül mikor én kb 45percnyi Far Cry 2-t vettem fel egy Celeron D351el (Fraps 2.9.4) (Megérkezett a P4 celeron) és sose ment le ilyen értékekre. Persze a normális sebesség felével vette de ez érthető mert valaki mondta is itt hogy közben konvertál és használja a procit.
Feribacsi555: Igen értem én, de tudod itt most azon van a hangsúly hogy minden ok nélkül lemegy neki köbgyök 0FPS-re. Nekem P4 Celeronnal ilyet egy játéknál sem csinált (pl a Race Drive Grid-nél sem)
Amúgy abban valóban igazad van hogy nem biztos a program hibája. Szerintem mikrosutti csak rosszul fogalmazta meg.mikrosutti: Probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest