- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Folyamatos 50 a minimum FPS ami mikrolag mentes ez alatt elöfordulhat mikrolag és az legalábbis az én szememet zavarja .
Azon meg nem kell csodálkozni ,hogy egy programmal rögzítesz egy másik program működését az erőforrást von el a gépböl.
Az meg ,hogy egy cerka jobban teljesit valamiben mint egy P4 es CPU az megint nagyon sok mindentől függ , pl alaplappal mennyire van összhangban memokal stb ,és ez nem csak fikcio ez tény . Egy jól összeválogatott gép sokkal többre képes mint ha a legdrágább kütyükből összehányt gép lenne, Tuning topikban rengeteg példát lehet rá olvasni . -
intelMMX
senior tag
Hát de gondolom neked a P4 630nál jobb is akadt már.
Nekem az eddigi legjobb konfigomba olyan proci volt 2GB DDR400 rammal és 8400GS-el amit apámnak adtam. Nekem most 1,6os Willamette Pentium 4 lenne 768MB DDR400 rammal és egy szarX5500al csak aranyos kedves MSI úgy döntött hogy nem fog életre kelniAzért én a 30FPSnek is örülök. Sőt 22ig tök oké meg minden nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest