Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hermanyi

addikt

válasz mikrosuttii #4316 üzenetére

Nem akarok beleszólni de én a helyedben annak örülnék ,hogy elindul a konfigodon .
    Autós játékoknál azért veszed észre jobban a FRAPS gépigényét mert nem 15 km/ h val változik a táj a környezet stb hanem kicsivel gyorsabban kell ,hogy betöltsön dolgokat a géped és ez nem a fraps hibája hanem a mezei P4 es procidnak a videokártyának csúfolt PCI takaró valamidnek köszönheted .
    Youtubhoz meg annyit ,hogy ha megjelenés előtt fél évvel kapunk egy játékról ilyen minőségben videót annak örülünk ,de így ,hogy is mondjam szerintem nem kellene nyilvánossá tenni . És ezt nem bántásnak mondom írom hanem csak tapasztalat .
    És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez . Csak jóból lehet jót csinálni szarbol max csak tupírozott szart lehet csinálni .
    És ezzel nem akarlak megbántani de szerintem a videózgatni akarsz akkor próbálj meg haladni a korral mert így nem sok esélyed lesz az elkövetkezendő időkben .

• Feribacsi555

senior tag

válasz mikrosuttii #4316 üzenetére

Nem vitatkozom, ha úgy hiszed, hogy jó, akkor jó :K

"Külső felvevő egység... Ez mit takar?"
    Pénzkiadást. Sokat. Pl.: Avermedia Live Gamer HD (40 ezer ipon), Avermedia Live Gamer Portable (45-48 ezer ipon). Ez kb az, hogy a monitorod képét veszi fel, így egy kis proci használaton kívül semmi mást nem igényel, mivel olyan mint ha kamerával vennéd fel, nyilván a minőség meg sokkal jobb. Bár hozzá kell tenni, hogy csak hdmi vga-t és monitort fogad be, mert csak azzal lehet összekötni.

Új hozzászólás Aktív témák