- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nistvan26
csendes tag
megcsináltam... ugyanaz:S
-
nistvan26
csendes tag
megpróbálom köszi
-
nistvan26
csendes tag
nem akarom mert bukok mindent
setup rang stb:S
-
nistvan26
csendes tag
directx frissítve nem tudok róla h lenne telepítve codec:S
-
nistvan26
csendes tag
azért köszönöm a segítséget
-
nistvan26
csendes tag
12 és eredeti steam-es a játék
-
werszomjas
addikt
válasz
nistvan26 #4184 üzenetére
Nem tudom a virágbolt mennyi patcht adott ki hozzá, de emlékeim szerint valami 10 körül van a gyári patchek száma, talán picit több.Lehet az a gond.Ja hogy eredeti, az más.
Próbálkozz a 7970 topicban is.
-
nistvan26
csendes tag
700w-os chieftech táp és csak ennél csinálja far cry 3 simán megy fullon és annak nagyon a gépigénye mint ennek...:S
-
nistvan26
csendes tag
de csak mondom felrakom mert mondták h a patchek óta sokat változott am a legfrissebb van fent:S
-
nistvan26
csendes tag
hello valaki tolja hd 7970-el? olyan gondom van h elindítom be jön az első kép és utánna fekete és sehol semmi a gép meg megy tovább:S valami ötlet?
-
willike71
tag
válasz
Mr.Mercury #4179 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Igazság szerint a 2012-vel csak néhány futamot teljesítettem a karrierben még a megjelenése után nem sokkal, de még a 2011-el is csak az első évad végéig jutottam, ott tapasztaltam a leírtakat...
A karrier részével nem nagyon játszottam még a 2010-nél sem, inkább online futamokon autóztam. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
willike71 #4176 üzenetére
Ez részben igaz. Én a 2. évadomban kaptam év közben lehetőséget, hogy átmenjek a Caterham-től a Toro Rosso-hoz, amit elfogadtam, aztán pedig a 3. évadomban szintén év közben jött ajánlat a Sauber-hez. Ott szintén rögtön át is ültem, majd 4-5 Sauber-es verseny után, mivel jobban álltam Massa ellen a rivális harcban, kaptam egy Ferrari-s ajánlatot is. Az már valóban arra szólt, hogy maradtam a Sauber-nél és csak a 4. évad kezdetén ülhettem át a Ferrari-ba.
-
Philip000
csendes tag
Sziasztok, érdekelne ez a 10 eurós vétel, hol lehet, ha még lehet, ennyiért megvenni?
-
Ventru
tag
-
willike71
tag
válasz
gyuszito #4175 üzenetére
A Karrierben a szereplésed eredménye függvényében az utolsó néhány (lehet, hogy 4-5, nem emlékszem pontosan) futam előtt kapsz majd felkérő / átigazolást lehetővé tevő leveleket jobbnál jobb csapatoktól.
Ha elfogadod valamelyiket, évad végéig ugyan maradsz az aktuális csapatodban, de a következő évadot már az új autóban futod.
-
nistvan26
csendes tag
játszottam vele de nem játszok nem kell kiforgatni a szavaim van akinek tetszik van akinek nem ez más játéknál is így van... nem jöhet be mindenkinek ennyi imádom az f1et de sony-s százszor jobb volt
-
nistvan26
csendes tag
senki nem mondta h játszok vele bocsi
-
nistvan26
csendes tag
elöttem szóló védelmébe
még 1ft is sok lenne ezért a hulladékért
-
Stunter
csendes tag
haverokkal tunngle-n keresztül próbálunk lanba játszani csak a verseny indításnál folyton kilép
van-e erre valami megoldás? -
Stunter
csendes tag
Sziasztok
Lan játék móddal kapcsolatban lenne egy két kérdésem
valaki tudna segíteni? -
Csabyka92
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Szükségem volna a játékhoz egy 2013-as mod-ra, ami a megfelelő csapatokat, tehát 11 csapatot és 22 pilótát vonultat fel. Pl. Hamilton is a Mercedesnél versenyez.
Létezik ilyen mod? Ha igen, kérlek linkeljetek nekem egyet, akár PM-ben is.
Köszönöm! -
giigz
veterán
Na egy connection lost-ot megkaptam én is...
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Mit kell másképpen állítanom esõs idõjárásban? Gondolom mindent, szárnyakat, súlyelostást, és a btöbbi.. Elõre is köszönöm!
-
barcalaci84
őstag
ami még furcsa , hogy van olyan ismerősöm akinek 4 a pingje és őt gyakran ledobálta lost connectionnal...
szóval nem hinném hogy a ping a gond... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4151 üzenetére
Akkor nincs ötletem...
-
barcalaci84
őstag
ez kábel...
és a ping sem hiszem hogy ingadozik, mert bármikor méretem , kb ennyi mindig...
packet loss is 0 , illetve a jitter is 2-4 szokott lenni...(pingtest.net-en mértem)
egyébként nem vészes a dolog csak azért idegesítő lenne ha vasárnaponként dobna le -
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4147 üzenetére
Akkor lehet, hogy ingadozik a pinged... ...ezért van, hogy néha jó, pedig sokan vagytok, máskor meg nem, pedig csak páran...
Ez pedig szintén a szolgáltató sara. Nem tudsz váltani, valami stabilabbra? (pl. kábel)
-
ratam23
aktív tag
A pingnél a 10 illetve 17 közötti különbség elég soknak mondható. Ha online F1ezünk, természetesen minden programot ki kell lőni ami használja netet pl torrent. Egy ilyet esetleg kipróbálhattok, veszteni nem veszthettek vele: Ping csökkentése Vagy rákereshettek még más módszerekre is ping csökkentése címszóval. Pl van ilyen is: [link] Hátha bejön valamelyik. Ha mégsem akkor érdemes a szolgáltatóval beszélni. Ez főleg Barcalacinak szól, mivel neked Giigz nincs ledobálós gondod szerencsére
Legtöbb esetben csak kilépnek vszínüleg.
-
barcalaci84
őstag
engem is csak ritkán dobott le idáig, csak látom hogy másokat is dobál le ...
vagy mindenki kilépeget?és a furcsa az hogy amikor ledobott akkor kevesen voltunk, máskor meg telt serveren nem...
-
ratam23
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4142 üzenetére
Sajnos a pinged elég magas érték. Nálam olyan 3-4-5 szokott lenni. Minél kisebb annál jobb, de sajnos te ezen nem tudsz változtatni, csak a szolgáltatón múlik.. :S Lehet érdemes lenne beszélned velük, h tudnának e valamit javítani. Nálunk a B ligában ugyanez volt Alpinbalázzsal, magas pingje volt és ezért sokszor ledobálta őt. Funraceknél még nagy gondja nem volt, mert nem voltunk olyan sokan. De amint teltház volt, azt hiszem az 16 ember, akkor elég sűrűn ledobálta.
-
barcalaci84
őstag
van valami trükk , arra hogy ne dobáljon le lost connectionnal?
miket állítottatok routerben stb?
mert elvileg nem lenne rossz a netem , de egy párszor ledobott már (illetve látom hogy hullanak az emberkék agy mindenki csak lelép? ) -
psiku
csendes tag
Sziasztok!
Én is új vagyok az F1 2012 világában. Szeretnék majd veletek játszani, vegyetek fel légyszíves a csoportba. Örülök, hogy rátaláltam a fórumra, olvasgatom amikor csak tudom. Némelyik feltöltött videó, kicsit megijeszt, nagyon brutál ahogyan egyesek tolják. Kormánnyal fogom tolni, logitech formula force ex. Egyenlőre sajnos még állítgatom, mert nem találtam meg a tökéletes beállítást. Egyenesben picit rángat a kormány, csak ellenkormányzással tudok egyenesen haladni. Erre van valami ötlet, beállítás.
Köszi -
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury #4137 üzenetére
Minden bizonnyal igen.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem: karrierben megcsináltam sikeresen egy R&D feladatot, erre a kvalifikáción pár kör után azt mondta a mérnököm, hogy "The New Path is failed. The R&D path is failed" Ez természetes? Mert eddig még sosem találkoztam ilyen helyzettel.
-
PiE137
senior tag
válasz
djtemplar #4129 üzenetére
Nem minden a beállítás hiánya, alapba szartak eseményeket rakni bele!
Emlékszem, anno még az EA sportos F1 2000 is jobban meg volt oldva ebből a szempontból.
Voltak kicsúszások, technikai kiállások stb. itt szinte semmi.
Sőt, az egész futamon szinte zsinóron húzza a gép autóit, a bot sztem TT módba van rakva.
Se gumikopás, se benzin miatti lassulás, teljesen valósághűtlen!
A legszarabb viszont, mikor futam közbe kezd esni. Én szopjam ki az ujjamból, hogy mikor milyen gumi kell, és mikor kellene kiállnom, a gép meg végigmegy sokszor száraz gumival, mikor nekem már tapadásom sincs. Persze megoldja kevesebb cseréből is...
A multi része miatt veszi sztem mindenki, mert a single carrier szinte sokszor játszhatatlan. -
-
karilla88
tag
válasz
djtemplar #4129 üzenetére
Igen cosmetic azt jelenti h csak látszatra törik le a szárny és nem hat ki az autó viselkedésére
az sc-t is belehet állítani h legyen, motorhibásodásról nem tudok de a benyát simán kitudod fogyasztani ha sokáig mész rich-ben
am töltsd le a magyarítást innen:www.gocompete.hu és akkor jobban megtalálod a beállításokat. -
djtemplar
csendes tag
Hy!
Lenne egy kérdésem; tudom,h hogy az f1 nem roncsderbi, de miért van az, hogy eljutottam silverstone-ig úgy, hogy semmilyen komolyabb kicsúszás nem volt még az AI részéről. Safety car azt sem tudom van-e a játékban, pedig egy kicsit feldobná a monotonitást. Esetleg random motor-üzemanyag-bármi probléma? Vagy van külön erre vmilyen patch, vagy mod? Esetleg a beállításoknál kellene bűvészkedni vmit? Az autó sérülés "cosmetic" módban van, ez kihathat az AI-re is?
-
[HUN]Dani
őstag
Hello.
Egy nagyon egyszerű kérdésem volna felétek. Nagyon tetszik a játék és szeretném megvásárolni, de nem tudom, hogy elég-e hozzá a jelenlegi konfigurációm. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.
A gép főbb tulajdonságai: Intel Core 2 Duo E7200, 2GB 800mhz ram, Ati HD4670 1GB DDR3. Alaplap gondolom nem lényeges illetve van legalább 100 giga helyem még szabadon ami bőven elég kell, hogy legyen.
Kis érdekesség lehet talán, hogy legutoljára F1 játékkal nagyon régen játszottam. Még az F1 Challenge 99-02-vel. -
tkesy
addikt
kicsit off, de a ligával kapcsolatban: a heti 1 futam van, de vagy szerdán vagy vasárnap futjátok a versenyt, igaz?
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4123 üzenetére
Igen, már az F1 2010 óta gondolkozom egy kormány vételén
2011-es játéknál már nagyon éreztem a ligában, hogy le vagyok maradva, most pedig jelentkeztem megint, és ahogy látom (ratam23 pl.) hamar meg lehet tanulni a kormányt, neki ha jól tudom max. 1 hete van meg a kormány, és már jobb kört megy, mint pl. én.
Meg ugye mindig is akartam venni egy kormányt, csak én pl. egy G27-et szeretnék, de arra meg nincs 50k-m, és ilyenkor úgy vagyok vele, hogy akkor nem is kell semmi
De persze ez most más lesz, veszem van ezt az 5k-st, vagy egy DFGT-t előbb-utóbb be kell szereznem a kormányt, nincs mese, mert liga, Grid2, F1 2013, project cars és társai is jónak néz ki, ki lehetne használni a kormányt...
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #4124 üzenetére
Szerintem azért fogom megvenni most ezt 5k-ért, mert ha tetszik, akkor eladom 2.500-ért (gondolom ennyiért nem kellene kétszer mondani senkinek sem...), tehát 2,5k-ért kipróbálhattam, hogy nekem kell-e kormány, vagy lusta vagyok még ahhoz is, hogy a kormányt szerelgessem
Ha pedig megtetszik, és már érzem, hogy kellene pl. egy DFGT, akkor majd veszek egy olyat
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4121 üzenetére
Az a probléma, hogy nem szeretném azt, megveszem, játszok vele 3x, és megunom a szerelgetést, és utána hozzá sem nyúlok 1 évig... Tehát nem tudom még, hogy rendszeresen elővenném-e, vagy csak egyszer előveszem, aztán ki is dobtam a pénzt...
Ezt az előbb említett kormányt 5k-ért meg tudnám venni...
-
werszomjas
addikt
Ha hosszabb távra tervezel és több autós játékkal is szeretnél gurulni (f1, később grid2, project cars, race07) nézz inkább egy DFGT-t, 15körül már lehet kapni használtan, 20 körül még garanciás példányt is ki lehet fogni itt az aPH!rón, ha nem agyon hajtott kormányt veszel nem lesz vele gondod, én legalábbis azt vettem elsőnek, alaposan utána olvastam, nem nagyon van széria hibája, nagyon jó kormány
-
giigz
veterán
És ha ilyenkor ez bekövetkezik, utána már használhatatlan, vagy annyit ront az élményen, hogy kuka? Nem lehet megcsinálni?
-
giigz
veterán
Logitech Wingman Formula Force GP kormánnyal mennyire jól lehetne játszani? Van valakinek ilyenje?
-
ratam23
aktív tag
Egy kis összefoglaló a mai ausztrál Funraceről, nem voltam nagy formában de azért volt pár esemény..
Ausztrália Melbourne - Gocompete Funrace összefoglaló - 2013.03.19.
-
Ventru
tag
-
PiE137
senior tag
Érdekes volt az idénynyitó Melbourne-i futam, de azért messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
A Lotus meg a Ferrari jobbnak tűnik, mint tavaly ilyenkor. A RB se gyengült, Hamilton jól kitapossa a Mercedes lelkét!
A McLaren a kérdéses számomra, mert eddig gyengusnak hatnak.
Kíváncsi vagyok, hogy ha így maradnak az erőviszonyok, akkor az őszi új F1 2013-ban is a McLaren lesz-e a legjobb TT kocsi? -
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4109 üzenetére
Jaja, leszedi
-
barcalaci84
őstag
10 euró
de kiderült hogy a paypal számlámon volt 12 euró amiről ezer éve megfeledkeztem, úgyhogy gyakorlatilag játékpénzért vettem
patcheket leszedi ugye? -
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4107 üzenetére
Felvettelek
Meglátod, sokkal jobb az eredeti
Mennyiért vetted?
-
barcalaci84
őstag
megvettem én is
most már eredetisek ellen is tudok menni online
vegyetek fel légyszi majd
steam név : barcalaci1984 -
ratam23
aktív tag
Próbálgasd a setupokat is, racedepartment-en és youtubeon is találsz segítségeket. Egy jó setuppal akár egy mpet is hozhatsz! Más kérdés h szerintem a TT nem annyira fontos. Inkább versenyre kell belőni a gépet hiszen mint tudjuk a nagy igazságot ott osztják a pontokat
Persze azért jó érzés a TT lista első felében tanyázni. Ezt nem vitatom..
De inkább a versenyhétvégéket nyomjátok!
-
Rusher
őstag
Sziasztok!
Új vagyok a játékban, pár napja van csak meg nagyon tetszik meg minden. Viszont van egy érdekes dolog, hogy toltam ezt a racenet eventet, ami most megy monacói pályán és elértem egy időt, majd a feltöltésnél a racenetre telejsen mást töltöttfel ez mitől lehet
[link] [link]
Amikor visszalépek még most is azt írja, hogy personal best 1:15.310Egyébként ez mennyire számít rossz időnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest