- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
igen fullon megy a játék és a vsync is on mert a G27 nem szereti ha 120 FPS fölé megy mert akkor meghülyül és rángat össze vissza .
Tirexit meg nem szoktam nézni ,igaz hazudnék ha azt mondanám nem láttam még 1 videóját sem mert láttam , de az ö képminősége az amit már érdemes feltenni megosztó oldalra .
Amúgy feri képe is mutatja a minőségbeli különbséget ,igaz neki nagyon komoly gépe van ,de ö könnyen megteheti mert fúl milliomos
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- S21 Dobozában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest