Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ez még igaz is lenne,ha jelen pillanatban egy P4 Celeronról lenne szó,de nem erről van
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.Nem értem,mit nem lehet érteni a példa videón
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát
.Bár itt egy kicsivel mások a beállítások,még is jól megy.Továbbra is 3.5.9.Külső felvevő egység... Ez mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Jövedelem
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Xbox Series X|S
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát