Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hermanyi

addikt

válasz mikrosuttii #4316 üzenetére

Nem akarok beleszólni de én a helyedben annak örülnék ,hogy elindul a konfigodon .
    Autós játékoknál azért veszed észre jobban a FRAPS gépigényét mert nem 15 km/ h val változik a táj a környezet stb hanem kicsivel gyorsabban kell ,hogy betöltsön dolgokat a géped és ez nem a fraps hibája hanem a mezei P4 es procidnak a videokártyának csúfolt PCI takaró valamidnek köszönheted .
    Youtubhoz meg annyit ,hogy ha megjelenés előtt fél évvel kapunk egy játékról ilyen minőségben videót annak örülünk ,de így ,hogy is mondjam szerintem nem kellene nyilvánossá tenni . És ezt nem bántásnak mondom írom hanem csak tapasztalat .
    És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez . Csak jóból lehet jót csinálni szarbol max csak tupírozott szart lehet csinálni .
    És ezzel nem akarlak megbántani de szerintem a videózgatni akarsz akkor próbálj meg haladni a korral mert így nem sok esélyed lesz az elkövetkezendő időkben .

Új hozzászólás Aktív témák