- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5199 üzenetére
Örülök, hogy neked nincs akkora különbség... De az is lehet, hogy te óvatoskodsz el valamit TT-ben...
-
mika117
csendes tag
Sziasztok lelehet valahonnan tölteni a teljes verziót vagy mindenképp meg kell venni?
-
messi6502
tag
válasz
don dante #5194 üzenetére
Ha kocsi setupra gondolsz, akkor:
Aero:
1-1Braking:
46-54
high
standardBalance:
3-11Suspension:
1-1-11-11Gear:
mindegyik maxonAlignment:
-3.50, -1.50, 0.05, 0.20De még véglegesnek nem mondanám, illetve ez csak TT-n az igazi, qr-n hamar kifarolsz vele.
Illetve én joyyal tolom. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #5191 üzenetére
Ez abszolút jogos!
Ugyanarról beszélünk, csak más megközelítésben!
-
speedydb23
senior tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #5188 üzenetére
Igen, az biztos, hogy nem mérvadó, de saját tapasztalat, hogy a TT-s időhöz képest + 4-5 mp az online vagy a QR-es idő.
Austinban 1:36 elejét-közepét mentem TT-ben, ligafutam időmérőjén 1:41 elejét (a keményebb keverékkel). Tehát azért lehet belőle következtetni... -
speedydb23
senior tag
Time Trial egyáltalán nem mérvadó, mivel tökre máshogy viselkedik a gépezet mint online vagy QR-ben.
-
cyberkind
félisten
Az 1:49.637 mennyire jó idő egy kezdő kormányostól, Spa-ban, Time Trial-on, abs, tc on, auto váltással ?
-
KaZaA
tag
válasz
devilinsid3 #5182 üzenetére
Köszii!!
felszívtam magam, és kemény gumin megcsináltam, igaz..3 másodpercen múlott , de meglett
röhögtem is...
-
KaZaA
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés..R&D aerodinamika fejlesztés van India nagydíjon full 100% esőbe (köszönöm codemaster).. elég kivitelezhetetlen, mivel drst kéne használnom, és nem igazán tudok fullosat menni kemény gumin, teljes esőbe, eddig nem hagytam ki R&D-t gáz ha ezt most igy nem csinálom meg?
Bocsi a hülye kérdésért csak kiváncsi vagyok -
don dante
aktív tag
Hy!
cyberkind: Sikerültek a beállítások...?
-
don dante
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5176 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni....
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5175 üzenetére
Csak én nem
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5173 üzenetére
hát ezt sokan cáfolni fogják..
-
don dante
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5173 üzenetére
30 fps-el szerintem menni fog rendesen...
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5172 üzenetére
Életem legnagyobb hibája volt a Mirillis.
Köszi az előzőnek!120 FPS-re van beállítva,de akkor megnézem 30-al,hátha.
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5170 üzenetére
használj Mirillis Action-t.. sokkal jobb
-
don dante
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5170 üzenetére
Hy!
A frapsot be kell lőni... Mindenképp vedd vissza Full HD ról minimum 720 p-re' hogy ne terhelje a géped annyira progi a játék mellett... A frapson belül még az FPS is vedd le 30-ra... Elméletileg így binrni fogja ha elég erős avasad...
Remélem tudtm segíteni.Üdv Don
-
mikrosuttii
aktív tag
HELP!Az miért van,ha elindítom a FRAPS-et,és nem akadozik,de nagyon lassú?Legmagasabb az élsimítás,de ha kikapcsolom,akkor nem csinál ilyet.Ötlet?
-
don dante
aktív tag
válasz
speedydb23 #5158 üzenetére
Hy!
Átszokni Gamepadról kormányra nekem fél órát vett igénybe, És nem nagyzolok-túlzok... Valahogy ez a nekem megfelelő irányítási eszköz... Bár hozzá teszem amíg asztalhoz volt rögzítve a kormány nem ment olyan jól a játék... De mióta kész lett a szimulátor állványom, sokkal kényelmesebb, jobb...
-
válasz
werszomjas #5156 üzenetére
Nekem Formula Force EX-ről is napokba telt átszoknom a DFGT-re. De lehet ez az én bénaságom
(#5155) cyberkind: a fékpedál alá a squashlabdát mindenféleképpen javaslom betenni. Szerintem nagyon sokat lehet ezzel a trükkel javítani a fékezésen.
-
cyberkind
félisten
válasz
werszomjas #5159 üzenetére
Amúgy legend-en vagyok ilyen lassú, a 3. nehézségen pont olyan gyors vagyok mint ők, tehát nem jó
, viszont a 2. vagy pont jó vagy túl könnyű !
De sokkal jobb kormányozni ! -
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #5158 üzenetére
Erről mondjuk nincs személyes tapasztalatom én már eleve kormánnyal kezdtem a játékot, lehet azért nem tűnik nehéznek, de a lényeg, hogy gyakorlással biztosan megszokható
cyberkind# a vonalvezetést sztem ne nézd, vagyis bent lehet az ív miatt, de ne aszerint fékezz, a setupon is sok múlik, hogy hol kell elkezdeni fékezni, én mindig a pálya szélén lévő táblákhoz képest lövöm be a féktávot, akkor van baj, ha valaki lebombázza, bár ha sokat mész megy táblák nélkül is a féktáv.
Én mikor a vonalvezetés szerint akartam fékezni, mindig túlcsúsztam.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Hát aki 1 óra alatt átszokik kormányra billentyűzetről/gamepad-ról az eléggé ügyes.
nekem napokba telt (órában nem tudom mennyi volt) mire átszoktam joystick-ról.
-
cyberkind
félisten
válasz
Érezni érzem, csak nagyon lassú vagyok, szándékoltan bent hagytam a csúnya zöld csíkot a fékezés miatt, erre fel, ha pontosan fékezem már rossz !
-
werszomjas
addikt
válasz
cyberkind #5155 üzenetére
Vagy itt egy másik, ez is jó lehet, próbáld ki melyik fekszik jobban.
A kérdés első része passz, sztem 1 óra alatt azért hozzá kéne tudni szokni a kormányhoz.
Autókhoz beállításokat pedig a http://gocompete.hu/-n találsz.
-
cyberkind
félisten
Hány évezredig tart átszokni normálisan billentyűről a dfgt-re ?
Minimum 3 mp-el vagyok lassabb, de gyakran van 5 is, beállításokat valaki linkelne/írna ? -
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #5150 üzenetére
Nincs hát
-
don dante
aktív tag
válasz
hermanyi #5151 üzenetére
Hy!
Lehet, hogy igazad van, és a G25 durvasága sokaknak jobban bejön... Nekem be volt lőve rendesen a 25, és nem is volt gondom a hangjával sem...
Konkrétan egy barátom ajánlotta a G27, mert kifinomultabb, tartósabb...
Igaza van... A tapasztalataim alapján a G25 markánsabb, erőteljesebbnek érződik, ezáltal nagyobb élményt nyújthat azoknak akik ezt a fajta játékélményt kedvelik... Nem sok kellett, hogy vissza térjek én is a 25-re, de beláttam, hogy precízebb, és kifinomultabb, ami egyre többször jól jön játék közben....
Én személy szerint meg vagyok elégedve a 27-mmel... -
hermanyi
addikt
válasz
devilinsid3 #5150 üzenetére
Nekem személy szerint jobban tetszett a G25 jobban kézreált a hangosságával a keménységével mindenével együttvéve mint a G27 . 1 szó mint 100 én megbántam ,hogy G25 röl G27 re váltottam . 1 dolog jobb a G27 ben az ,hogy halkabb (család szerint) nekem személy szerint jobban bejött a kerregése ropogása a G25 nek .
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5145 üzenetére
Úgy látszik még korán volt.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #5144 üzenetére
Hogy kb. félmilliméter van a korlát és a kerék között
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5143 üzenetére
Itt mit kéne látni?
-
mikrosuttii
aktív tag
-
don dante
aktív tag
Hy!
Segítséget kérnék olyan ügyben, hogy G27-es kormánnyal játszom az F1-et, amíg nem volt mentés hiba a tört verzióban, addig nem is volt gondom, de mikor de a skidrow javítások hazavágták az irányítást (önálló életet él a kormány)... Megvettem EREDETIBE, mondván na majd itt nem lesz vele gond... Még rosszabb a helyzet...
Hibajelenségek: A kormány erős holtjáték (megjegyzem nálam 1%-ra van állítva) A motorok kihagynak a kormányba, De a legjobb, hogy van amikor gondol egyet, és vagy balra, vagy jobbra befordítja a kormánykereket... Egyszerűen nem lehet játszani így...
Ha valaki tud megoldást megkérném ossza meg velem, mert szinte csak az F1 miatt építettem a szimulátoromat...
A képen még G25 van, de már G27-est használok...Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv Don
-
hermanyi
addikt
+1
Elolvastam mind 2 cikket .
Codi béka segge ha jó a motor ,bár a leírtakbol csak az derül ki világosan,hogy nem zabálja a VRM-ot .
De alapjában nem is a kinézettel van baj meg a rendszerigénnyel ,hanem Fizika ,Bugg STB. És lényegtelen hogy motorhiba programozói hiba de az tény ,hogy nem fejlődnek előre ezzel a játékkal .2013 ban majd az lesz szép ha a clasic F1 es autókat gördülékenyebben lehet majd vezetni mint a mostaniakat ( fele annyi gépészkedés a kormánnyal )
szerk:
giigz
A videó jó de remélem a játék is jó lesz . -
giigz
veterán
Ez a vidi jól sikerült
-
tkesy
addikt
Hajamra kenhetem azt, hogy az Ego a legjobb motor, ha a ráépített játék élvezeti értéke a béka segge alatt van...
Amúgy legutóbbi alkalommal Abu85 írt róla a DX kapcsán, link de tény, hogy nem ebben a cikkben taglalja, miért is olyan fejlett az Ego...
-
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #5133 üzenetére
Kicsúsztam a szerk böl :
Xirtam (#5131)
Melyik rudi cikket ajánlod amiben azt ecseteli ,hogy überfaxa minden?
Linkeld már be ide vagy csak nekem privátba megköszönném .szerk :
Lehet de akkor a codie az aki nem tudja használni . Vagy ehhez a játékhoz nem az ,vagy nem tudom a lényeg ,hogy a 2010 volt az alap elég sok buggal (betudjuk kezdők hibájának) a 2011 el javítottak rajta (2 javítócsomag) 2013 erőteljes visszalépés sok sok javítgatás ellenére. A 2013 at tuti nem veszem meg csak a virágbolti erőteljes kitesztelése után . -
hermanyi
addikt
Butaság nem butaság ez a saját tapasztalat .
Tiszta bug az egész játék (ha te nem vetted észre akkor nem játszol vele) ha nem játszol vele nem nyilváníthatsz reális véleményt a játékról .
Eddig ez az 1 játék amiért bánom ,hogy kiadtam azt a 8 ezer huf ot amiért vesztegették . Az előző 2 részt nem bánom . -
hermanyi
addikt
hát a codi nem az biztos .
Sajnos a 2010 ota ugyanazt a motort használják és szerintem már ők is tudják ,hogy ez gyenge egy ilyen játékhoz. Nincs letesztelve rendesen a játék kiadás előtt ,(lehet csak rossz emberekkel tesztelik) . Szóval kiadják a játékot (2012 ben legalább nekiestek foltozgatni ez a 2011 ben nem nagyon volt) valamit javítanak rajta több mindent elcsesznek a javítgatással és kényelmesen hátradölve röhögnek a markukba ,hogy a sok hülye meg megvette. Jó ez nekik úgy sincs más alternatívájuk max az rF de azt meg nem nagyon szeretik mert nehéz a setupolás, főleg ha nem is ért hozzá. -
giigz
veterán
Igazad van, alapnak kellene lennie, csak 2010-ben úgy voltunk vele, hogy szegény Codemasters-ék most először csinálnak F1-es játékot, majd a következő játékban kijavítják ezeket a hibákat, gyengeségeket, aztán már minden egyes hajszálnyi fejlődésnek örülünk azóta, de az egyértelmű, hogy ennél sokkal jobb játékot lehetne csinálni...
Csak kérdés, hogy ki és mikor fogja megcsinálni...
-
willike71
tag
válasz
speedydb23 #5125 üzenetére
Nekem ezzel a szimulátor vs. nem szimulátor dologgal bajom van. Először is definiálni kell, mit nevezünk szimulátornak és mit nem. Illetve hol van az a határ, ahonnan már szimulátorról beszélünk és már nem egy arcade játékról. Az nyilvánvaló, hogy a valóságot tökéletesen nem lehet szimulálni, csupán közeledni abba az irányba.
F1 2012 szimulál rengeteg dolgot, pályát, autót, csúszást, esőt, időváltozást, beállítástól függő autóviselkedést (még ha lagymatag kivitelben is), gumik koszolódását, gumikopást és még sorolhatnám. Most akkor mivel szimulál ennyi mindent, szimulátor, vagy sem?
Ha elfogadjuk tényként, hogy tökéletes szimulátor nem létezik, hisz az maga a valóság lenne, és azt, hogy a virtuális megjelenítést kihasználó programok csak ebbe az irányba tudnak közelíteni, akkor ugye csak azt kell eldöntenünk a szimulátor kifejezés definíciójához, hogy milyen szintű közelítés az, ahonnan az adott mű már szimulátor.Szerintem egy játéknak olyannak kell lennie, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a játékosoknak. Abban igazad van, ha olyan lenne a játék, hogy már elindulni is nehéz lenne, de körbeérni meg pláne ha nem töltesz sok időt el az autó beállításaival és pl. Motec (telemetria) diagrammok fölött görnyedve, azokat elemezve (amiről megjegyzem, hogy a valóságban sem a pilóta, inkább a mérnökök feladatkörébe tartoznak), akkor nagyon sokan félre tennék hamar és ez érthető.
Szerintem a Codi jár a jó úton, csak több erőforrást, precízebb munkát kellene bele rakniuk a projektbe. A beállításokat pl. én 3 szintűre csinálnám meg, a mostani kettő (quick setup és saját magad által beállított setup) mellé egy nagyon részkletest is beletennék, amivel aztán nagyon durván át lehetne hangolni az autót. Így mindenki választhatna kedve szerint. A sok hiba (apróbbak-nagyobbak) kijavítása is szükséges, illetve a vezetési élmény tökéletesre fejlesztése is. Sőt szerintem a legnagyobb tábort úgy vonzaná, ha a jó offline játékmódok mellett a mostaninál sokkal "maibb", korszerűbb multiplayer lehetőségeket is belefejlesztenék a játékba.Visszatérve a szimulátor kifejezésre, szerintem ezt már szimulátornak lehet nevezni, csupán sok hibát kellene javítaniuk, illetve a fent felsoroltakat megoldani. Ha ezt normálisan megvalósítanák, mindenki rágyógyulna ez biztos.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #5125 üzenetére
a setupoláshoz sajnos én sem értek, de szerintem ez nem is az a kategória, hogy szimulátor legyen és minden egyes kis finomítás tizedeket hozzon, csak ne legyenek benne agyatlan dolgok! máris közkedveltebb lehetne..
-
speedydb23
senior tag
válasz
willike71 #5124 üzenetére
Az a gond, hogy a Codemasters-nek nem indokolt, hogy egy teljesen szimulátort tegyen le az asztalra, mert akkor a sok tizenéves akinek lövése sincs a vezetésről nem játszana vele ha ragaszkodna a valósághoz egy az egyben a játék.
Ott van a Gran Turismo sorozat, na az tényleg hasonlít a valósághoz, régen csak azzal toltam Play Station-on és ott tényleg számított sokminden.
Ott a beállításnak is volt szerepe az autó mozgásában, míg itt az F1-ben a setup elég gyengére sikerült.
Szóval aki szimulátort vár az rossz helyen kopogtat...
-
willike71
tag
válasz
hermanyi #5122 üzenetére
Ezzel a fékezés a kanyarban dologgal teljesen egyetértek veled, tulajdonképp csak motorfékkel lehet bemenni a kanyarba, különben brutális alulkormányzottság lép fel, tolja kifelé a kanyarból az elejét, mintha hátra valami agyament egy i profilú vas hidat tett volna normális felfüggesztés helyett.
Hétvégén a gokartozás döntőjében, mikor vizes volt a pálya, pont az F1 2012 jutott eszembe menet közben, mert úgy tolta az elejét a kanyarokban a gokart a vizes pályán (persze slick gumi volt rajt), mint amit a játékban érzek.
Én mindig azt mondtam, hogy igazán autóérzet, tapadásérzet és súlyérzet az F1 2011-ben volt a patch_2 kiadásáig, szerintem az ott alkalmazott fizika a jó irány.
-
giigz
veterán
válasz
hermanyi #5122 üzenetére
Én magát a játékmenetet jónak gondolom, és az is pozitívum, hogy nekem pl. vagy 2 hónapja se mentés nem szállt el, se lost connection nem volt.
Tehát lassan de biztosan halad a Codi, szerintem ez egyébként szándékos is lehet, hogy évről évre tudjanak valami javulást mutatni.
-
hermanyi
addikt
Büntetés rendszer katasztrófa ,ugyanúgy ahogy a te nézetedböl még van minimum fél méter a két autó között közben az előtted lévőt màr lökdösöd. Kanyar bejárati íven màr ne akarj a fékpedálhoz érni mert jégre megy az első kerék . Irreális kanyarvágások stb
javitàsrol pedig csak annyit , hogy a 2010 óta sztem visszafelé esik a jàtékélmény
-
-
szabtom3
csendes tag
válasz
devilinsid3 #5118 üzenetére
Lévén, hogy nem volt régi profil, felülírtam és azóta már működik a mentés, de nagyon köszi a segítséget, hasznos info lehet a későbbiekre
-
devilinsid3
addikt
válasz
szabtom3 #5116 üzenetére
nem warez topik..
de
ha tudsz akkor tegyél be egy kontroller-t vagy kormányt, indíts el egy split screen-t állíts át valamit a billentyű kiosztáson és visszajön az autosave (csak akkor jön vissza, ha látod a bal felső sarokban megjelenni addig nem fog működni a mentés)
ezt az átállítok valamit a kiosztáson dolgot csináld addig ameddig nem fog működni a mentés, ez egy bevált és működő dolog -
willike71
tag
Szombaton 11 lelkes gocompete-es versenyző élőben is összemérte a tudását. A hagyományteremtő első Battaringen rendezett gokartozásunk második állomását a GokartVác-on tartottuk.
Két csoportra oszlottunk és mindenki autózott egy bemelegítő, egy kvalifikációs futamot, valamint egy döntőt. Két döntőt rendeztünk: a "B" döntőbe a gyengébb kvalifikációs idővel rendelkező 5 versenyző, míg az "A" döntőbe a jobb időeredményt elért 6 srác került. A bemelegítő-pályamegismerő futamot és az időmérőt még száraz pályán futottuk, majd az odaérkező eső csendesedése után a döntők vizes pályán kerültek megrendezésre... Hatalmas buli volt, de a szöveg helyett itt a videó összefoglaló az eseményről:
-
szabtom3
csendes tag
Halihó
Akkor dobnék fel még egy kérdést
Nem hiszem hogy valaha nekiállok online nyomni, de itthon elszórakozom vele ha van időm és szívesen lenyomnék egy carriert.
A problémám, hogy nem menti el és amikor megpróbáltam visszalépni, ismét az első pályáról kezdte.
Az autosave be van állítva
Volt már vkinek hasonló problémája, vagy van ötletetek?
Előre is köszi -
Xirtam
veterán
ilyet akarok kódmáster
-
hermanyi
addikt
válasz
Zolinho1026 #5106 üzenetére
Meg ne bánd
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Zolinho1026 #5106 üzenetére
Üdv nálunk!
-
Đusty
addikt
Én is ugyanígy vagyok vele, szóról szóra egyetértek. Annyi különbséggel, hogy én már kipróbáltam hozzá egy momot amit 2 nap után el is adtam, nem éri meg a mocera és sokkal lassabb voltam vele, nem állt rá az agyam, sokat kellett volna gyakorolni. Billel szerintem sem lehet kormányos időt menni, de azért jól el lehet vele szórakozni, még a codinak kellene egy kis programozást tanulni, hogy igazán jó legyen billel ez a játék.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Zolinho1026 #5098 üzenetére
Igen, itt majdnem mindenki szokott multizni...
Nézz be ide: gocompete.hu! Itt is találsz mindig online játékosokat... -
giigz
veterán
Sokszor terveztem már, viszont ami a legnagyobb ok, hogy ne legyen, az az, hogy nem tudnám hova tenni a kormányt, vagy csak mindig szenvednem kellene vele. Tehát túl nagy macera lenne 15 perc játékért felszerelni, leszerelni. Azt szeretem, hogy ha kedvem támad, akkor abban a pillanatban kettőt kattintok az egéren, és már mehetek is
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.
Ettől függetlenül már egyébként 2-3 hónapja tényleg úgy voltam, hogy na most már azért is veszek egy kormányt, de az volt, hogy az 5k-s szaroknál azért jobb kellene, akkor legyen 10k-ért egy használt MOMO, de akkor már legyen DFGT, azt sokkal jobbnak mondják, és legalább új, garanciás, de az meg 30k... És szeptembertől már úgy sem lesz időm játszani, így 2 hónapra meg sajnáltam kiadni 30k-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Androidos fejegységek
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest