- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4329 üzenetére
Igazad van 2 tábor van és az a 2 tábor az amit te le is írsz .
De te ott értettél félre ,hogy az egész abból indult ki amit írtál és amire Feri is reagált ,hogy a hiba nem a Fraps ban van hanem az ön konfigjában. Erre írtam ,hogy azzal a géppel ne várj csodát ,hogy leesik az FPS ed ilyen és hasonló játékoknál .
Én azon vagyok ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó .
Tanács probáld ki az MSI Aftert nekem az jobban bevált .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest