Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Így van,az egész a Frapsel kezdődött.Csak már kicsit eltértünk attól a témától
."ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó ."
Erre írtam azt,hogy nálam az 1080p-s minőség pont az olyanoknak van,akik ezt nem veszik észre
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.A második felére meg leírtam a választ
.És köszönöm a tanácsot,és a választ a kérdésemre.Már próbáltam az MSI Afterburnert.Talán vissza térek rá.Még gondolkozom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák

- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Filmvilág
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Asztali PC , 10100F , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 512GB SSD , 500GB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.