Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Így van,az egész a Frapsel kezdődött.Csak már kicsit eltértünk attól a témától
."ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó ."
Erre írtam azt,hogy nálam az 1080p-s minőség pont az olyanoknak van,akik ezt nem veszik észre
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.A második felére meg leírtam a választ
.És köszönöm a tanácsot,és a választ a kérdésemre.Már próbáltam az MSI Afterburnert.Talán vissza térek rá.Még gondolkozom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák

- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Assetto Corsa Rally
- Mini-ITX
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Futás, futópályák
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.