- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karilla88 #4788 üzenetére
Hát ez kész...
OMG, LOL, FACEPALM
Ma is érdemes volt ide benézniSz*ros 3k-ért meg lehet venni a játékot. 2 db pizza, vagy egy nagyobb kajálás a mekiben. Egy hétvégi kiruccanás alkalmával ennek többszörösét engedi le az ember a torkán...
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem képesek ennyit rászánni az emberek, ha már online szeretnének játszani... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #3634 üzenetére
Itt pedig az én szemszögemből...
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
karilla88 #2664 üzenetére
Az első 20 kört megnéztem.Szépen mész azzal a piros trabantal
A magyarítást honnan szedted le?Nem mintha bajom lenne az angollal de a car setup-nál lehet könnyebb lenne kisakkozni az optimális beállításokat.Milyen kormánnyal mész egyébként és milyen net kell ahhoz, hogy ilyen akadás mentesen fusson a multi?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #2468 üzenetére
A vasránapi rajt, amíg versenyben voltam ...
Pedig bíztatóan indult...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest