Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Az a baj ,hogy irreális a tapadás TT ben szóval ott hiába vagy jó ha GP ben vagy online teljesen más a gép
Tanács GP elindít AI-t profi vagy legend szint azt lehet velük menni . a legjobb gyakorlás . TT csak pályatanulásnak jó ,hogy melyik kanyar után melyik jön. Mert online vagy GP ben máshol lesznek a féktávjaid Nehezebb autóval más tapadás miatt . -
Sziasztok!
Ha Monacoban Vixen TT idejétől kb. 3 mp-el megyek rosszabbat, az már elfogadható idő?
-
werszomjas
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Regisztrálj, találsz az autóhoz beállításokat is, plusz a fórumon belül van külön Eredmények topik, ott a már lefutott versenyek végeredményét látod, az időkkel együtt, sajnos mivel még csak most kezdtük a ligát Monacoig vannak csak idők.
Ha érdekel a többi, akkor Archivált témák között lapozgasd a régi liga topikokat, minden futam után linkelve lettek az eredmények, sajnos ott még nem voltak kigyűjtve külön.
Az hogy kontrollerrel mész nem baj, a ligában vannak akik billentyűzettel megfutják kormányosok idejét

-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Amit ajánlottak oldal az tényleg hasznos, ott van sok-sok segítség.
Esetleg próbálkozz az autód beállításaival, azon is nagyon sok múlik, sőt, akár másodperceket is javulhatsz egy jó beállítással!

Én Williams-el kezdtem, az még az egyik legjobb választás kezdésnek.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.

speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mióta játszol? A karrier módnak pont nem az a lényege, hogy első évben a HRT-nél vagy éppen a Williams-nél világbajnok legyél... Azt is meglehet csinálni, de szerintem jobb küzdeni a helyekért mintsem "félgázon" felérni a csúcsra...
Azt nem tudom, hogy van-e AI módosítás a játékhoz, de gyanítom, hogy nem nagyon van.
Először én is a legkönnyebb fokozatban kezdtem Joystick-al... Pár óra gyakorlás után és persze pályaismerettel már tudtam Profi szinten menni úgy, hogy harcoltam a dobogóért...
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj amennyit tudsz az erre szánt szabadidődben...
Én se napi 4-5 órát játszok, inkább heti 4-5 óra jön ki kb.
-
Steady74
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
azt javaslom nézd meg az itt linkelt videókat, és abból nézz köridőket, vagy ezen az oldalon mindent megtalálsz, hála HOBO-nak, és a többi lelkes embernek, aki létrehozta, és azóta is üzemelteti.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
Attól függ azért milyen autóval mész ellenük

De nem lehetetlen Legend AI ellen menni és dobogón végezni ez tény . -
Psychonaut
veterán
válasz
speedydb23
üzenetére
Köszönöm, ez nagyszerű tanács, de egyrészt nem segít semmit, másrészt nem válasz a kérdésemre. Nem akarok a világ legjobbjaival virtuális ligában versenyezni, mert más hobbikat fontosabbnak tartok. Én csak élvezni szeretném a játékot, és jelenleg a két szint közötti nagy különbség nem segít ebben.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Fejlődni kell ha a Profi szint gyors.

Aki már gyorsnak mondható az a Legend módban is lassúnak érzi az AI-t.

-
Psychonaut
veterán
Köridejeitek valahol megtalálhatóak? Szeretném magam elhelyezni, bár én amatőr módon, kontrollerrel és bekapcsolt assistokkal játszom, de mégis érdekelne, hova lehetne fejlődni.

Illetve még egy kérdés: valami mod esetleg nincs arra, hogy a nehézségi fokozatok normálisabban legyenek elosztva? Kínában 7 másodperc van az AI köridejei között Intermediate és Professional szint között, előbbi túl lassú, utóbbi túl gyors, így nem túl élvezetes a karrier mód.
-
willike71
tag
A hétvégén Barcelona került sorra a gocompete ligákban. Az időmérőn nagyon sokat hibáztam, egyetlen normális kört sem tudtam teljesíteni, így a jól megérdemelt 15., azaz utolsó helyről rajtolhattam.

Viszont így csak előre kellett figyelnem az első kanyarokban és szerencsésen felküzdhettem magam a 8. helyre. Sajnos a 7. kör közepén elrontottam az egyik féktávot, bal első kerék blokkolt, emiatt becsúsztam a sóderbe. Mire kiértem már 11. helyen voltam.
Főleg ez miatt taktikát váltottam a 11. kör végén és az addig tervezett 1 db. kerékcsere helyett kettőt vállaltam be, hogy a lágy gumikkal nagyobb tempóval be tudjam fogni legalább a pontszerző 10. helyet. Sikerült: -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71
üzenetére
Rajtam nem fog az anyagi múlni, csak most nagy szervezésben van az esküvőm szeptember elejére. Vagyis azzal minden rendben van már, csak a nászút a kérdéses. Hogy otthonról repüljünk el vagy Németből. Az előbbi esetnél lenne 3-4 napom otthon a repülés előtt. A másiknál nem. Sajnos ez egy picit később fog letisztulni, de annál hamarabb nem leszek otthon. A lényeg: Amint augusztus elején látom tisztán a dolgokat kérek mindent leszervezni, majd én finanszírozom.

-
willike71
tag
Már gondolkodom a folytatási lehetőségeken...

Első kérdés az lesz, hogy milyen időközönként fér bele egy ilyen kiruccanás a résztvevők költségvetésébe, sajna senki nincs eleresztve, így szerintem az a kérdés, hogy havonta tudunk-e ilyet rendezni, vagy tágabb időt kell hagyni egyik, s másik futam közt.
-
willike71
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Köszi a gratulációt!

Mindenképp jó lenne folytatni ezt, mert tényleg bulis a dolog és ha itthon leszel, veled is szívesen megmérkőznénk, asszem mindenki nevében írhatom.

Ha meg tényleg meghívnád a csapatot egy ilyen kiruccanásra, az mennyei lenne.

Amúgy a gocompete fórumán beszéltük meg a részleteket: gocompete GOKART fórum -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71
üzenetére
Azta de dúrva! Én is imádok gokartozni, és kár hogy nem lehettem ott. De ha meghívtok se tudok most sajnos ott lenni, pedig szívesen megszorongatnám Vixet
!Gratulálok fiúk

Ha véletlen ráérek és otthon leszek, lehet hogy finanszírozok egy ilyet a kis csapatnak velem együtt!

-
willike71
tag
Vasárnap nem csak virtuálisan, az F1-es Bahrein-i pályán, ligafutamon találkozott a gocompete-es csapat, hanem a százhalombattai Battaring gokartpályán is versenyeztünk egyet, összesen 9-en ezúttal a valóságban.

Kültéri a pálya, így sokáig kérdéses volt az időjárás miatt a party, de végül nem maradt el és délelőtt 11-től nekiláttunk az amúgy elég élvezetes pályán a köröket egymás után teljesíteni. Nagy köszönet jár wadam-nak, aki a csapat számára biztosított 1+1-es kuponokat (1-et fizet, kettőt mehet), így anyagilag is jobban jöttünk ki. Vixen mester élőben is azt hozta, amiért egyszerre szeretjük és irigykedünk rá, alaposan megverte a mezőnyt a köridejével.

A kiruccanásra Vixen és én is hoztunk kamerát, Hobo fényképezett és aracco sisakkamerát is hozott, így volt bőven felvétel, ebből dobtam össze tegnap este az alábbi videót:
(A videó végén láthatóak a legjobb köridők)Remélem egy élvezetes sorozat első állomása volt ez, amit még sok fog követni.

-
válasz
barcalaci84
üzenetére
És mit mentsek el pontosan?
Igazából az dühít, hogy a köridőim is mentek a levesbe

Gondolkodom rajta, hogyha megvan, hogy mit kell menteni, akkor írok rá egy batch file-t és heti futással ütemeztetem, hogy csináljon biztonsági mentést. De lehet, hogy vannak erre már egyszerű, free programok is.
-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Felhő szinkronizálás ki volt kapcsolva. Sajnos már csináltam új profilt... Minden beállításom, mentésem, képernyőfotóm, köridőm odalett...

-
-
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy a patch-ek automatikusan letöltődnek, vagy le kell őket szedni valahonnan? Hogy tudom megnézni a verziószámot?
-
Ó büdös mindenségit....

Nem indult el az F1 többszöri próbálkozásra. Illetve elindult, de mikor a profilomat töltötte volna be, akkor kilépett azzal a steam-es hibaüzenettel, hogy az alkalmazás már fut.
Nagy nehezen sikerült valahogy mégis elindítanom a játékot, de olyan, mintha most telepítettem volna fel. Sehol a profilom, újat lehet csak létrehozni. Ilyenkor mit tudok tenni? Elvesztek a mentéseim?
-
ratam23
aktív tag
A csalódást keltő Bahreini futamom után minden erőmmel azon vagyok, hogy megszokjam az új kormányt, végre kezdem érezni és ezzel együtt nagyon élvezni is..

-
MC HOBO
aktív tag
-
willike71
tag
Végre én is szereztem pontot a PRO ligában.
Nem igazán volt időm gyakorolni a héten, csupán némi TT-t és 2 25%-os futamot Q-val. Ezeket is hét elején, amikor 1:32.5xx-et tudtam kihozni az autóval a keményebbik gumin a kvalifikáción. Ehhez képest kis setup állítás mellett (balance értékeket vettem kisebbre) 1:31.9xx-et tudtam kicsiholni a redbullból, aminek nagyon örültem.
Mondjuk a Pro ligában ezzel a 9. helyen tudtam, végezni, illetve Vixen 10 helyes rajtbüntije miatt a 8. helyről tudtam rajtolni.A verseny elején nagyon jól jött ki a rajtom, 3 helyet mentem előrébb, picit autókáztam ott, de tudtam, hogy a nálam sokkal gyorsabbak hamar meg fognak előzni és kb. a 10. helyet gondoltam megtarthatónak a végéig, ha nagyot nem hibázok. Bár sok apró hibát vétettem, végül 9.-ik lettem és még Coolermasterrel és barcalacival is sikerült egy élvezetes 3 autós csatát vívnom sok-sok körön keresztül:
-
ratam23
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
GoCompete - A liga - Bahreini futamom.
A csaták miatt izgalmas volt a futamom, de egy rossz setup és egy új egyelőre szokatlan kormány miatt ennyire futotta a mai napon. Jövő héten remélhetőleg javítani tudok. Pittivel és HDave-vel nagyot csatáztam. érdemes megnézni a futamot.
-
Chereiose
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
Jó majd holnap kipróbálom, de úgyis csak jobbak vannak nálam
Főleg,hogy aki konzollal megy az gyorsabb, mert én kormánnyal tuti lassabb vagyok -
Chereiose
addikt
itt az online futam egy katasztrófa szar....El se jutok egy futamig, mindig olyan lobbyk vannak, ahol már megy az időmérő vagy a verseny, én meg ezt nem fogom kivárni...
-
speedydb23
senior tag
Jelenleg egy PS2 eredeti joystick-al tolom, aminek az analóg karjával faszán lehet kanyarodni viszont a gázadás sajnos a darabos módszerrel megy csak, pedig ennek a joynak érzékeli a gombja a nyomás erősséget is... Valamiért PC-n ez nem működik, pedig jól lehetne vele nyomni ha az a funkciója is menne...
Jelenleg van egy ilyen kormányom, de ez nem éppen a legjobb. :S
-
intelMMX
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Nálunk 6 évig jól ment egy gagyi kormány is. Valami Speedlink volt.
Mondjuk nem nagyon szerette a megterhelést már a végére. Potméternek jobbra már kezdett behalni, de annyit kibírt. Aztán szét lett szedve és azt hiszem a panel megsérült. Azóta nem jó. sajnos. :/
Mondjuk azt is kibírta mikor tőből kitört a kormánykerék
Pillanatragasztóval helyrehoztam 
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Nem kimondottan ajánlom, mert nem a legjobb, de ha nincs sok pénzed erre, akkor 7-10.000 között már kapsz egy jó állapotú MOMO-t... Nekem az van és most éppen nincs vele bajom.
Tény, hogy típushibás (pedálok terén), de jobb, mint a joypad, vagy egy gagyi, vibrálós kormány... -
jozsi252
veterán
válasz
speedydb23
üzenetére
Ha mindenképpen 10k körül akarsz venni akkor max momot vegyél annál lentebb ne add. De a véleményem az hogy inkább rakj hozzá egy kis pénzt ha van rá lehetőséged és vegyél egy DFGT kormányt. De újonnan 10 k körül semmit sem fogsz kapni. De DFGT- ből kitudsz fogni 20 körül 1-1,5 év garisat.
-
válasz
speedydb23
üzenetére
Csatlakozom Werszomjas kollégához.
10k-ért nem érdemes kormányt venni, mert csak bosszankodni fogsz miatta, ablakon kidobott pénz. Inkább spórolj egy kicsit még rá és vegyél egy DFGT-t. Hidd el, nem fogod megbánni

-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
Logitech DFGT, aprón lehet vadászni 20ezer körül, az alá ne add

10k-s kormányokkal csak szívsz majd, eltörik a pedál, bedöglik a poti stb
-
speedydb23
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani valami kormányt?
Ne legyen drága de valami jó minőség, tehát bestbuy.

Logitech G25/27 ami eléggé favoritnak tűnik de az 60-70k áron mérik, annyiért már majdnem kocsit veszek.
Szóval ilyen 10k kategória érdekelne ami már normális és elég jól reagál, nem ilyen m-tech csoda ami kb. csak akkor reagál ha félig elfordítod.

-
speedydb23
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Nekem már jött be karrierbe a SC, amikor első helyen haladtam esőben és keresztbe álltam az úton, aztán Grojean szépen telibe vágott oldalról, neki totálkár lett nekem meg semmi bajom, és egyből jöt a SC, utána szépen kimentem eső gumiért és a SC mögött elautókáztam 120-as tempóban.

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Amikor beállítod a karrierben, hogy milyen versenytávot akarsz menni, hogy milyen nehézségű ellenfelekkel szeretnél versenyezni, milyen hosszúságú versenyhétvégét szeretnél, na akkor van olyan opció, hogy Safety Car ON/OFF...

Szerk.: Mellesleg én végigtoltam 1,5 szezont és egyetlen egyszer sem láttam a SC-t...

-
Chereiose
addikt
Oké, köszönöm!
a Carrierben hány % a legkisebb amit minimum futni kell? én 15 re emlékszem, szóval akkor feljebb kell vennem kicsit, hogy legyen safety car -
Chereiose
addikt
Nem tudja valaki, hogy a safety cart miért nem lehet sima quick race eken alkalmazni? Folyton Off on van...
Carrier módban legalább be van kapcsolva? -
Fang
aktív tag
Ne haragudj Frenk de miért is ilyen fontos hogy dvd-ről tudd feltelepíteni a játékot? Lehet hogy más elvárásaink vannak egy termékkel kapcsolatban, de én ezt tényleg nem értem... én is dvd-n vettem meg és bőven megfelelt, hogy beadom a kódot és szinte már azonnal játszhatom is. esetleg nagyon lassú a neted és nem akarod kivárni amíg letölti? más ötletem nincsen. Kérlek ne érts félre nem piszkálni akarlak, csak kíváncsi vagyok

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
[link] Lehet!

Sony Vegas 11.0 PRO
-
Frenk
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Így sem tudom a DVD-ről telepíteni, hogy működjön. Ez csak először sikerült, a legelső telepítésnél, ezután az újratelepítésnél már csak a steamről hajlandó telepíteni.
Azért a Live-nál ilyen problémák nem voltak/vannak. Elég durva, hogy megvásárolom a játékot és nem tudom a DVD-ről telepíteni a későbbiekben. Vagyis tudom csak a steam nem hajlandó észrevenni, hogy fel lett telepítve.Ez mindenkinél így van aki újratelepíti a játékot - természetesen a jogtiszta termékre értem.
-
MC HOBO
aktív tag
-
Frenk
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Hiába lépek be újra a Stream-be és akarom a játékot telepíteni, csak a stream-es telepítést dobja ki. Nincs választási lehetőség, hogy a DVD-ről telepítsem.
Én a DVD-ről szeretném telepíteni - ezért is vásároltam meg ezen kiadást.Ha a telepítést a DVD-ről indítom akkor fel is települ, de a stream nem is érzékeli, hogy a telepítés létrejött.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
herdani
üzenetére
Szerintem karrier módban nem lehet az időjárást állítgatni...

(#4518) speedydb23: Annál előbb semmiképpen nem lesz... Én is dolgozom pénteken...
Amúgy nem ez a hivatalos oldala a ligának, a pontos és naprakész infókat a gocompete.hu-n találod...

-
giigz
veterán
válasz
speedydb23
üzenetére
Írta is, péntek este. Ez nyilván 19-20 óránál korábbat nem nagyon jelent

-
herdani
csendes tag
válasz
speedydb23
üzenetére
És azt még megtudod nekem mondani, hogy pontosan hol lehet a karrier módban a dinamikus időjárást kikapcsolni? Keresem én, de sehol sem találom..

Nekem csupán az a bajom vele, hogy irreálisan sok az eső, és már szívesen játszanék huzamosabb ideig száraz időjárásban.
-
-
herdani
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az eredeti játékot, Steam-en is regisztrálva vagyok, szóval elvileg magától feltelepítődnek a patchek. Tudna nekem valaki segíteni, mért van az, hogy majdnem mindegyik pályán esik az eső a karrier módban? Vagy esetleg nem lehet valahol kikapcsolni a dinamikus időjárást?
Előre is köszönöm a segítségeket. -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem jóárasítva /2990-Ft/ a game-t.
A telepítés / először steam, majd a DVD-ről a game / sikerült, és a játszhatósággal sincs probléma.
Az igazi gondom az, hogy újra kellett telepítenem az op. rendszert és ezt követően az f1 2012 telepítésénél / először a steam / már hiába telepítettem a game-t a DVD-ről, a játékot nem tudtam elindítani mert a steam-ről akarta telepíteni. A furcsaság csak annyi, hogy a teljes játékot akarja telepíteni / mintha nem is tettem volna fel a DVD-ről /.Érdeklődöm, hogy van e valami megoldás arra, hogy ne a stem-ről kelljen a játékot telepítenem / végülis azért vettem meg a DVD-t, hogy arról tudjam installálni /? Természetesen ha a javításokat tenné fel akkor nem gond, de sajnos az egész játékot akarja feltenni, mintha nem is lett volna a DVD-ről telepítve. / Ez így nagyon furcsa és hihetetlen, nem a stem-es verziót vettem meg. /
-
stefyY
őstag
Sziasztok!
Öcsémmel akarnánk CO-OP-ozni, a gépek LAN-ban vannak, bár ennek jelen állás szerint nincs sok jelentősége. Legelőszőr működött, azóta viszont a Steam is érdekesen viselkedik. Ha meghívást küld valamelyikőnk a másiknak, csak a chat ablak jön fel...valakinek volt-e hasonló problémája? Előre is köszi.

-
Chereiose
addikt
Hát ez nagyon jó, csak ma tudom átvenni a játékot, de ma nem érek rá....Isteni

-
willike71
tag
Vasárnap a ligafutamom nem sikerült épp jól, a sok hiba és egyéb miatt ki is léptem, de voltak izgalmas pillanatok. Esővel és inter gumival kezdtük, aztán beerősített a csapadék és nagyon jó ütemben mentem ki a wet gumikért. Sajnos ezt később hibákkal rontottam le és miután eléggé hátracsúsztam, megpróbáltam egy váratlant húzni: a wet gumiról egyből lágy slick-re váltani... Nem jött be

-
MC HOBO
aktív tag
Pénteken este újabb időmérő a GoCompete - E-Liga tagjainak!!!!
Kérem, minél többen jelenjetek meg, mert 14 fő alatti létszámmal nem fogunk új ligát indítani!!!
-
Chereiose
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Igen, már megrendeltem, automata levélt kaptam, de még várnom kell a visszaigazolásra és az abban található kódra. Gondolom holnap megérkezik, mehetnék érte, de holnap nem érek rá....El tudok menni érte vajon szerdán is vagy addig törlik a rendelést? Mennyi időt hagynak ilyenkor az átvételre?

-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Persze, nincs lezárva, csak nem könnyű leszervezni, Hobo meg nem időmilliomos, hogy mindig szervezzen.

Én várom, hogy tudjak időt menni, aztán kiderül, hogy egyáltalán van-e értelme.

Mai egy kis gyakorláson ngtx550 kolléga ellen nem kicsit elmaradtam, szóval van hova fejlődnöm.
-
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
ÉS hogyan tudom lefoglalni? Kosárba kell tennem? ha most este lefoglalom holnap mehetek érte reggel?
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
Vegyél fel a lehető legtöbb embert a gocompetes brigádból, hétfőtől vasárnapig szinte minden nap délután, este vannak fent többen és gyakorolnak/gyakorlunk, tulajdonképpen majdnem ugyan az mint a liga, csak vegyesen vagyunk, a leggyorsabbaktól a leglassabbakig

Egyébként biztos vagy benne, hogy már nem lehet jelentkezni??
Úgy látom az E-ligában még nincs lezárva semmi.
-
giigz
veterán
válasz
intelMMX
üzenetére
Most is egyszerű. Én neten vettem meg a kulcsot.
- Steam oldalára felmész, leszeded a klienst.
- Regisztrálsz, kiválasztod a tetszőleges játékot, bankkártyával azonnal ki is tudod fizetni.
- A Steam-ben rámész, hogy játék hozzáadása, majd beírod a kulcsot, semmit nem kell csinálnod, elkezdi letölteni a játékot, az összes frissítéssel együtt. Magától feltelepíti, az égvilágon semmit sem kell csinálni, hogy kiválasztani, hogy hova rakja.
- Rákattintasz az ikonra, és játszol.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(ablak csere)

Pillanatragasztóval helyrehoztam
Tény, hogy típushibás (pedálok terén), de jobb, mint a joypad, vagy egy gagyi, vibrálós kormány...