- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Mekkora felbontáson használod a gépet alapból? Asztal felbontás, monitor felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest