- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Mekkora felbontáson használod a gépet alapból? Asztal felbontás, monitor felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest