- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
barcalaci84 #4368 üzenetére
BF3 kivételével mindent off-line játszok az utóbbi időben, így az F1-et is... volt pár futamom on-line, de igazából labdába se tudtam rúgni, meg igencsak változó mikor tudok játszani... igaz a gép ellen se sokat játszok, egyszerűen nem tud úgy lekötni mint annó a GP sorozat...
-
intelMMX
senior tag
válasz
Az Indianapolis 500 22éve jelent meg. Na abban van 200 körös futam, melyet igen nehéz végigvinni. Na én néha azzal játszok. Na meg a 88as Grand Prix Circuittal. Még akkor az Online játék fogalma is ismeretlen volt, de még máig szórakoztató játékok. A kettő összesen nem nyom 1MB-t
-
válasz
Nem szoktam online játszani szinte semmit, se ezt, se mást. Néha leülök hétvégén, és tolok egy offline futamot(amikor én ráérek, és nem máshoz igazodva). Engem leköt, mert nem vagyok pro, és verek mindenkit 10 sec-el, mert nem játszom annyit. Neked meg más jön be. Leszóltalak? Nem. Akkor?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Online azért vannak elég seggfej emberek.Talán ezért.Nah meg ugye a sok noob miatt.Amerikaiakat megnézed... Kész roncsderbi amit csinálnak online!Bezzeg a németek!Nah azok tolják jól!(Szerintem)
Lényegében ezért szórakoztatóbb offline játszani.+ ha assist off-al mész mondjuk egy Caterhammel,Willimassel,azért úgy sem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest