- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5097 üzenetére
Én 3 éve billen megyek, sőt a F1 2002-ben is billel mentem. És akarnék úgy menni, mint a kormányosok, de fizikailag lehetetlen.
Nem nehéz rájönni, hogy kétállású pedállal és kormánnyal lehetetlen olyan időt menni, mint aki tudja szabályozni a gázt, és a kormány állását. Persze azért van segítség a játékban a billeseknek bőven, de még így sem lehet megközelíteni, és ezt szerintem akár el is hiheted.
-
Zolinho1026
tag
Tegnap meglett a játék. Szokott valaki multizni vagy coop-ozni?
-
devilinsid3
addikt
bill-el megyek
nem is vagyok vele gyors, de kb. annak is betudható, mert annyira nem érdekel, hogy minden áron jobb legyek bill-el.. de ismerek billeseket is akik gyorsak
de mondom bill-el mégis minek összehasonlítani amikor assist off-ban meg közelíteni az időket jóval nehezebb..
kézi váltó még billen is hozhat a köridőn bőven, mert a féktáv csökken, ABS nélkül is gyorsabb lehetsz, csak ezekhez szerintem kva sok idő kell mire belerázódsz.. Vixen-ék sem 2 hét alatt lettek ilyen gyorsak és ha ugyanezt a bill-re fordították volna, mert nem kormánnyal akartak menni lehet, hogy hasonló eredményt is hozhattak volna
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5095 üzenetére
Gondolom azért mondod ezt, mert nem billentyűzeten mész. Ha azon mennél, tudnád, hogy évekig próbálkozhatsz, soha nem fogok megközelíteni Vixet, vagy bármelyik jobb kormányost.
-
giigz
veterán
Billel közelítse már meg nekem valaki bady vagy Vix idejét...
-
messi6502
tag
válasz
werszomjas #5089 üzenetére
Sőt talán még joystickkal a legnehezebb, bár abba is bele lehet jönni.
-
szabtom3
csendes tag
válasz
speedydb23 #5076 üzenetére
Halihó!
Nagyon köszi a segítséget, fogalmam sem volt, hogy a gyorsmenü gombok mire valók
Amúgy jól gondolom, hogy billentyűzettel esély nincs arra, hogy olyan hatékony legyen az ember mint kormánnyal vagy joystickal? -
Đusty
addikt
Nekem volt bőven SC, pedig nem játszottam túl sokat vele. Nyílván a sanszosabb pályák rá Monaco, Canada, Valencia ahol kevés a hely a pálya mellett mint a valóságban is. Ja és az sem árt ha be van kapcsolva a menüben.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5082 üzenetére
...én sem az SC miatt játszottam, félreértettél... De annyira nem életszerű, hogy 30 futamon egyszer sem jön be, hogy tényleg nem volt benne "izgalom". Jó, meg minden, de nah...
-
djtemplar
csendes tag
Hello!
Most végeztem egy szezonnal, de pöttyet egyhangú a dolog. Intermed nehézségen -billenytyűzet van csak
- career mód, 50%-ra lett állítva a versenytáv, mert néha már az a 25-30 kör is dög unalom. Bejött már valakinek valaha a SC? Én egész szezon alatt nem láttam...még egy komolyabb kicsúszást sem...a törés reálra van állítva nem cosmetic-ra, és komolyan egyik versenyen sem volt semmi...
Rádión beszólnak nem egyszer, h az előttem haladónak defektje van, vigyázzak, de mégis megy mint a mérgezett egér, még a boxba sem megy ki előlem....WTF?
Most elkezdeném a köv. szezont is, ha beállítom a nehézséget pro-ra, vagy egész távokat megyek van rá esély, h történik valami? Tudom, h nem egy roncsderbi, de ez így nem túl nagy élmény...
-
Xirtam
veterán
Hálóóóóóóóóóóóó
F1 2013-al visszatérek ÉN IS!
-
szabtom3
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet kiválasztani verseny közben kiválasztani azt, hogy amikor a boxba megyek milyen kereket rakjanak fel? -
Jozsika88
csendes tag
Sziasztok!
1 olyan gondom lenne hogy mikor lanozni szeretnénk a játékkal és az update 1 fent van az flt-s verzión (mindenkinek ugyanaz van fent ugyanaz rendszeren (windows 7 x64-en)) akkor a töltés után az egyikünknek a leadbords marad a képen de elméletileg a garázsban van és a többiek meg fél autókat látnak pl 4 kerék, kasztni., a km/h is csökken lefele majd olyan 20-30-on fix marad. Gyakorlatilag szűz gépekre lett feltelepítve (aznap lettek újratelepítve a gépek) ezzel mit lehet kezdeni ? -
polonic
félisten
válasz
devilinsid3 #5071 üzenetére
Mondom coop-ban.
-
polonic
félisten
Most lett meg a játék csak.
De valami nagyon szar benne.Folyamatosan hallom coop-ban a cimborámnak a motorhangjait. Pedig nincs is mikfrofonja, a sajátom meg ki van húzva.
Ez mi a lótúró? -
VAgica
csendes tag
Sziasztok!
Karrier módban van lehetőség, hogy csak száraz hétvégéket futhassak, vagy ez csak a TT,n opció? -
speedydb23
senior tag
Steam-en most hétvégi akció van, 7,49€ (2230 Ft) az F1 2012 augusztus 12.-ig.
-
devilinsid3
addikt
hát az f12012ben is inkább alap betegségek vannak amik idegesítőek.. előtted kicsúszik egy versenyző véletlenül meglököd és te kapsz penalty-t vagy ugyanígy, ha ő lök meg, akkor is lehet, hogy te kapsz.. meg az eső-száraz gumi.. nincs átfedés a 2 között, egyik pillanatban tökéletes, a másikban pedig már 4 kerékkel úszik el az autó a kanyarban.. én sem mondom, hogy szar az f12012, csak ezek az alapvető dolgok igen idegesítőek.. főleg, hogy elvileg volt f1es pilótákkal tesztelték (meg ugye emlékezünk a boxkiállásnál, hogyan ment be a kerékcserére az autó.. 90fokban kb. 0ra lassított , ezek amik inkább olyan dolgok, hogy nem létezik ezért nem szólt nekik senki semmit, hogy jó arcade, de azért ne legyenek blődségek benne)
-
giigz
veterán
pCARS- Spa Francorchamps Formula A Onboard
Nem mondom, hogy rossz, de szerintem az F1 2012-nek sincs szégyenkezni valója még a fizika terén sem, mert egy ilyen kőkemény szimulátorban is fizika kb. 0.
-
willike71
tag
Hétvégén lezajlott a ligákban a Koreai futam. Lassan közeledünk a 2. szezonunk vége felé, már csak 4 db. pálya, 4 db. hétvége. Aztán várjuk az október elejét...
Az időmérős tempóm Koreában sem volt fényes, így inkább a taktikára helyeztem a hangsúlyt és nem futottam mért kört, csupán gyakorló körökre mentem ki a boxból. Így 100%-os gumin tudtam indulni. A verseny eleje viszonylag jól is jött ki, és bár az első kerékcserétől a másodikig sok apró hibát vétettem, a ritmust nem találtam, a 3. etapomban jól és egyenletesen tudtam autózni. A 6. helyen értem be: -
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #5061 üzenetére
Én olasz országban a Monza-i pályán lettem 6. a Marussiaval legend bot ellen .
-
devilinsid3
addikt
válasz
stvnppp #5060 üzenetére
elvileg van különbség, de online is be lehet állítani, hogy 2012 szerint ossza le az autók sebességét, pl. Marussiaban nincs KERS
de karrierben az, hogy az autók közötti különbség mennyire érzékelhető, hát
Williams-el megnyertem a legend bot carriert csak quick car setup állításával, szóval szerintem ha "ember vezeti" az autókat nincs akkora különbség, mint ahogy a gép leosztja saját magának az autók különbségét -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Még csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, el is kezdtem egy karriert, Toro Rosso-val intermediate szinten, első idényem első 3 versenyéből 2-őt behúztam, úgyhogy léptem profi szintre. Így kihívást jelent legalább a játék. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb mikorra számítsak más csapatoktól ajánlatra? Illetve mekkora különbségek vannak a csapatok között? Gondolom online játék során kiegyenlítettek az autók tulajdonságai, de offline módban is?
A választ előre is köszönöm!
Üdv
István -
willike71
tag
válasz
messi6502 #5055 üzenetére
Nem direkt bohóckodtam el, egyszerűen elszúrtam.
Első alkalommal be tudtam mellé szúrni az autót a visszafordítóban, de egy árnyalatnyival szabálytalannak éreztem magam azzal, hogy kijáraton picit megpöcköltem, ezért visszaengedtem magam elé. Következő körben ugyanott próbáltam volna ugyanazt, de nagyon okosan becsukta azt a kaput, viszont én meg elfékeztem magam és kicsúsztam a sóderbe. No ott vesztettem el az esélyt a megelőzésére, hibáztam, ahogy az 1. körben is.
Sajnos nem igazán tudok egy futamot végignyomni úgy, hogy 1-2 nagyobb hibát ne vétsek, de azért élvezem a versenyeket, jó ezekkel a fair módon autózó srácokkal együtt haladni a pályán a cél felé. -
MC HOBO
aktív tag
Ligázni vágyók figyelmébe: LIGA-FELTÖLTÉS!
-
messi6502
tag
válasz
willike71 #5052 üzenetére
Előszóban:
Bevallom őszintén, eléggé újonc vagyok a mostani kocsis játékoknál.
Utoljára talán az f1 2002-2003 valamelyikével toltam talán még ps2-n.
1-2 hete már, hogy elkezdtem játszani a 12-essel (joystickkal PC-n), lejátszottam 1 év karrier módot, mostanában viszont csak a "régi" kedvenc Interlagosi pályámon megyek TT-t.
Viszont ez a Suzukai pálya szemet szúrt nekem is, nagyon technikás, gyors kanyarokkal operál a pálya első fele, utána meg pár hosszabb egyenes az egyik végén egy sikánnal, szóval eléggé összetett egy pálya.
Videóhoz hozzászólva, nagyon szépen helyezkedtél a rajtnál, nagyon sajnálom, hogy kicsúsztál az egyik kanyarban, utána, viszont hamar felmentél a 8. helyre.
Viszont a vágás után, mikor Blankot hajszoltad a kiállások után, ott direkt bohóckodtad el 2-3 kör hajszolás után?
Nekem úgy tünt, hogy igen, pedig megnéztem volna, meddig húzza Blank.Mindenesetre gratulálok, nagyon szép futam volt így is!
-
willike71
tag
Suzukában versenyeztünkk a gocompete-es ligákal a hétvégén.
Szeretem ezt a pályát, de elég technikás pálya lévén nagyon könnyű hibázni, amit sajna be is bizonyítottam az első körben. A sóderágyba csúszás az 1. körben meg az utolsó helyet eredményezi, hiába jöttem el jól a rajtnál és a következő kanyarokban hiába előztem néhány versenytársamat, kezdhettem a felzárkózást a végéről: -
Szia!
Mintha rémlene valami, hogy ebben a topikban olvastam hasonló problémát és mintha a BIOS-ban az energiagazdálkodás körül babrált volna az illető, ami megoldotta a problémát. Valami olyasmi volt a gond, hogy kapcsolgat a gép turbo, meg nem turbo mód között, vagy valami ilyesmi.
Elnézést, hogy ilyen pongyolán fogalmazok, de csak ennyi ugrik be a sztoriból hirtelen, de hátha kiindulási alapnak jó lesz és segít megoldani a problémádat. -
Üdv.
F1 2012 bizonyos időközönként elkezd szaggatni. Stabil 40-50 fps-t produkál HIGH grafikai beállításokkal, de olykor lecsökken egy másodpercre 10-12-re. Ilyenkor általában elrontom a féktávot, összetöröm a kocsit, stb. Vettem a laptop alá hűtőt, de nem tűnik úgy, hogy segítene valamit a problémán. Task managerben átraktam az F1 2012-t realtime prioritásossá, de így csak kicsivel jobb.
Ezzel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
-
munky
őstag
Nyitottam egy témát az új résznek: Codemasters F1 2013
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #5041 üzenetére
Belépsz a Steam játékönyvtárba. Nyomsz egy jobb klikket a Játékon és ottvan, hogy Helyi tartalom törlése. Angolul nemtudom hogyan írja.
De mint mondtam is nekem se szedte le újra az egész 7gb játékot. Ellenőrizni fogja a hátra maradt fájlokat és csak azt szedi le ami nincs meg. Amugy ez érdekes dolog, mert a CSS és a CS-GO meg az összes többi játék indult elsőre mikor átmásoltam az egész steam mappát a másik winyóra. Csak az F1 2012 nem.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #5039 üzenetére
Nekem is ez volt. Helyi tartalom törlése a Steamben és utána egy steam restart aztán ujra letölti a játékot azaz először ellenőrzi a megmaradt fájlokat és csak azt tölti le ami szükséges. Nekem a mentésem megmaradt, csak a berakott autó és pálya mod-ok tüntek el, de egy ujra bemásolással müködött. Remélem neked is sikerül.
-
Sziasztok!
Nemrégiben újrahúztam a win-t, 8.1 került fel, steam telepítés után a korábbi helyéről bemásoltam mindent, így látszólag meg is van minden játékom. Most azonban mikor indítanám a játékot(F1 2012), ezt kapom:
Grid2, Raceroom, amit eddig próbáltam mind ment, csak ennél dobja ezt. A steamcache könyvtár törlés már megvolt, amit a hibaüzenetnél szereplő link alatt írnak, de ugyan ez.
Van valakinek ötlete, az újratelepítésen kívül?
-
devilinsid3
addikt
olyankor mi van, ha minden szerverről mikor betöltök kickel engem a játék és utána be sem tudok lépni oda? vagy egy csomó szervernél azt írja, hogy megszűnt a szerver vagy jelenleg zárva van?
ez egy létező bug ami majd elmúlik vagy valami különleges gebasz van?nemrég feltettem egy 2006 skin packet a Ferrari, McLaren és Lotus autókra, de ezek fent voltak már 3-4 napja.. eddig tudtam játszani ma meg nem.. szóval nem hiszem, hogy ez lenne, meg egy skin pack miatt miért lenne ugye
-
gaborh
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5035 üzenetére
nem neki szántam. Vagyis neki is
-
devilinsid3
addikt
persze, sok szerver van
ha teheted kerüld a román, török, és hasonló alja népet a szerveren.. nem vagyok rasszista, de nem lehet normálisan menni, ha játszanak.. arra mennek, hogy letörjék a szárnyad vagy kilökjenek.. tizenéves bzikha ez egy konkrét kérdés volt Jim felé akkor nem szóltam
-
válasz
speedydb23 #5031 üzenetére
Legalább a feleségemnek nem kell gondolkodnia, hogy mit vegyen névnapomra
És nem, nem Manfrédának hívnak, mert nem október 4-én van a névnapom, hanem a közelében -
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #5031 üzenetére
nekem már elmúlt, de ha valaki késztetést érez rá, hogy felköszöntsön egy f12013-al azt nem utasítom vissza
-
speedydb23
senior tag
Legalább nem kell sokat gondolkodnom a születésnapi ajándékomon.
-
Sonja
nagyúr
Az F1 2013 hivatalos megjelenési dátuma: Október 4 (PC, PS3, Xbox 360)
-
ZoliGamesHD
tag
Majd nekem is lesz egy fullos futamom a Koreai pályán elég izgalmas lesz majd , de addig is sokat gyakorolok
-
MC HOBO
aktív tag
Kicsit megkésve, de itt van a Monzai futamom videója.
Nem volt sok közöm az elejéhez, ahogy eddig sem, de szerencsémre volt olyan, aki többet hibázott, mint én...
-
fatal`
titán
Megvettem, köszi
-
Chereiose
addikt
válasz
devilinsid3 #5021 üzenetére
Értem, köszi szépen a segítséget
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Jelenleg F1 2011-ezem néha-néha (offline), de most 7,5 EUR a 2012 (még 3 óráig) a steamen. Megéri az árát? Mennyire bugos?
-
Chereiose
addikt
Heló!
Steam-en lehet lan-on játszani? megvan tesómnak is és nekem is az f1, elvileg akkor lehet úgy lanon, hogy csak ketten ugye? -
willike71
tag
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Most néztem meg a videódat. Az a jelző jutott eszembe, hogy: aranyos
Az itt fórumozók többsége jól ismeri a játékot, a pályákat kívülről tudják és nekik biztosan "fura" picit a vezetési stílusod. Egy-egy jó kommentált videó készítéséhez azt javaslom jobban ásd bele magad az F1 szabályaiba és gyakorolj több 100 kört az adott versenypályán, hogy jobban találd el a fékezési pontokat. Úgy majd te is és a nézőid is sokkal jobban fogják élvezni a dolgot. A "beszúrni" valaki mellé kanyar előtt pl. kis távolságból, közvetlen mögötte érkezve lehetséges (szabályosan) és nem is minden kanyarnál. Suzuka az egyik legtechnikásabb pálya, így gyakorlásnak nagyon jó lehet.Egyetértek Bekuval, látszik, hogy élvezed a dolgot, és ez a lényeg, de ha igazán élvezhető videót akarsz a közönségednek készíteni, akkor nagyon sokat kell gyakorolnod és a menet közbeni kommentárra is készülj fel, pl. a kanyarok számával, néhány érdekességgel, F1 sajátosságaival, amivel színesítheted. Bár vehetsz másik irányt is, amivel picit paródia szerűre veszed, de akkor a beszédnek is olyannak kell lennie, nem csak a vezetésnek. Mindenesetre én jókat mosolyogtam a videódon, talán lehet ez is az irány és nem a "vérkomoly" versenyzés, amit az itt lévők többsége művel profi szinten.
De ha már hozzászóltam, hadd osszam meg a vasárnapról hétfőre csúszott Monza-i ligafutamunkat a szemszögemből nézve. Egész héten szenvedtem a tempómmal, nem volt az igazi és még hibáztam is nagyokat, de egy néhány apróságot érintő setup változtatás sokkal kezelhetőbbé tette számomra az autót és elég jó tempót tudtam futni vele a versenyben. Néhány hiba azért becsúszott, amivel helyeket vesztettem, de végig közel autóztam másokhoz, illetve Coolermaster ott loholt a nyakamban sok-sok körön át, jó verseny volt, élveztem:
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #5014 üzenetére
Kösz nekem is megy így
-
törölt tag
válasz
devilinsid3 #5014 üzenetére
Köszi,kipróbálom.
-
devilinsid3
addikt
válasz
#82471168 #5005 üzenetére
ha nem ment akkor (ha rendelkezel kormánnyal vagy joy-al) lépj be a split screen-be (természetesen f1-en belül
) nyomd meg a gombot a kormány/joy-n meg a billentyűzeten, lépj ki menübe, ott az irányítás kiosztásánál állíts át valamit másra, lépj ki a menübe és elvileg működik az autómentés (csináld addig a "valamit átállítok másra" dolgot ameddig nem fog működni az automentés
ez egyébként az alapjátéknál is működnek tehát nem kell 100 féle updatet leszedni hozzá..
-
speedydb23
senior tag
-
ZoliGamesHD
tag
Amúgy steam-en jó akciók szoktak lenni akár 75%-al is olcsóbban vehetsz játékokat
-
ZoliGamesHD
tag
Jóvan
-
törölt tag
válasz
speedydb23 #5007 üzenetére
Köszönöm akkor majd utána nézek hátha találok valamit.
-
törölt tag
válasz
ZoliGamesHD #5006 üzenetére
Valóban jól gondoltad,tényleg nem.Miért neked az?Én úgy tudom hogy ehhez valami patchet kéne letölteni hogy menjen.
-
ZoliGamesHD
tag
Hello, nekem ugyan ez bajom nekem se menti el a setupokat , de ha jól sejtem nem eredeti játék
-
törölt tag
Sziasztok nekem az a gondom a játékkal hogy amikor elkezdem a karrier módot,és egy idő után kilépek nem ment el semmit így elég unalmas a játék hogy mindig újra kel kezdenem.Erre tudna valaki megoldást mondani esetleg egy linket küldeni hogy ilyenkor mi a teendő?
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
scampolo84 #5003 üzenetére
Kövi az nem F1-es lesz , eddig az F1 okozatt a legtöbb problémát
De majd bele jövök
-
scampolo84
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Megcsináltad a napom. A videó büntet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest