- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
-
MC HOBO
aktív tag
GoCompete B Liga Hockenheim a mezőny közepe
-
giigz
veterán
Ja, nekem is tetszik az iranyitas, csak 1. laptoprol nem szeretnek ligazni, ott gyenge vagyok nagyon... 2. az asztali gep keszenlete meg jo sok ido lesz, mert vga kell bele... 3. tavaly 1 honap jatek miatt adtam ki a penzt, aztan toroltem, es azota sem raktam fel, meg mar nem is fogom.
4. az egyetem miatt nem lesz idom jatszani, foleg ha azt nezem, hogy akkor sem volt idom, amikor raertem egesz nap.
-
-
Steady74
addikt
Köszi szépen!
Azt észrevettem már, h a Red Bullnál 318 km/h a max, amit a 7re be lehet állítani, nálad meg 323, és még van a csúszkán hely.. na ez sem mindegy sztem, este megnézem a mekivel mit tudok
echterion: lehet, de eddig sem a 2011-gyel, sem a 2010-zel, sem a 2012 demójával, sem az R07-tel nem volt ilyen bajom.
-
hermanyi
addikt
Én is nekiálltam a Demonak , de nagyon nem tetszik
Szóval míg ki nem tudom próbálni azt a verziót ahol bele tudok nyúlni a setupba és tudok rajta változtatni úgy ,hogy az autó ne legyen ennyire alul kormányzott akkor elgondolkodom rajta .
Mert ez így katasztrófa . Ami még nagyon idegesít az a kormány hihetetlen érzékenysége , de talán ez számomra szokható .
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Netfone
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest