- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Hát ez az, ilyen "apróságok" miatt szívhat az ember, de azért csak kell isteníteni ezt a fajta rendszerét a játékok vásárlásának, tárolásának (tisztelet a kivételnek, de többségnek ki tudja miért, de tetszik, de nekem nem). Bár, még a vásárlással nem is lenne gond, de hogy egy offline játékhoz is kelljen net, na az már eléggé szar dolog.
-
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Nem éppen.
Fel kell telepíteni a c-re, és utána is át lehet rakni a steam-et más partícióra, a telepített játékokkal együtt.Steady!
Miért nincs 8 gigád az ssd-n?!!!
Nekem is az van, 40-es intel, és elférek rajta! Ssd-ket amúgy sem szabad megtölteni, kell a szabad hely is rajta! -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Ennyi.
SSD-n van az oprendszer, meg minden egyéb program, a játékokat máshová telepítem, egyszerűen nincs már a C-n hely. de választani nem tudok. ekkora fszságot 2012-ben...
Az R07 óta meg egyáltalán nem bízom a steam-ben, ha most áttelepítem máshová, tuti összabssza azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest