- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Hát ez az, ilyen "apróságok" miatt szívhat az ember, de azért csak kell isteníteni ezt a fajta rendszerét a játékok vásárlásának, tárolásának (tisztelet a kivételnek, de többségnek ki tudja miért, de tetszik, de nekem nem). Bár, még a vásárlással nem is lenne gond, de hogy egy offline játékhoz is kelljen net, na az már eléggé szar dolog.
-
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Nem éppen.
Fel kell telepíteni a c-re, és utána is át lehet rakni a steam-et más partícióra, a telepített játékokkal együtt.Steady!
Miért nincs 8 gigád az ssd-n?!!!
Nekem is az van, 40-es intel, és elférek rajta! Ssd-ket amúgy sem szabad megtölteni, kell a szabad hely is rajta! -
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Ennyi.
SSD-n van az oprendszer, meg minden egyéb program, a játékokat máshová telepítem, egyszerűen nincs már a C-n hely. de választani nem tudok. ekkora fszságot 2012-ben...
Az R07 óta meg egyáltalán nem bízom a steam-ben, ha most áttelepítem máshová, tuti összabssza azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest