Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Steering linerity állítgatással egy nagyjából elfogadható kormányzást összehoztam. Viszont az effektek sehogy nem akarnak jók lenni. Tök mind1, hogy a 3-ból mit állítok, szinte olyan mintha 2 fokozat lenne, bekapcsolva kikapcsolva. Enviromental maxon van,s úgy is alig ráz a kormány rázókön. Mi a rákot kéne, állítanom, hogy rázókövön tényleg rázzon úgy, mint a 2011? Tök olyan lett a kormányzás meg az effektek, mint amilyen a '10 volt emlékeim szerint. Sőt emlékszem tavaly utáltam 1 ideig a 2011-et mert más mint a '10 effektje.
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #347 üzenetére
Játékban kormányt nem állítasz?
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #345 üzenetére
Engem érdekelne a véleményed.
S természetesen a kormány beállításod is, mert egyszerűen nem tudom kényelmesre belőni. -
MajaG
senior tag
válasz
RevolutioN2 #340 üzenetére
Kormány beállítást leírnád?
-
MajaG
senior tag
válasz
Steady74 #337 üzenetére
Nem tudom már, délután neki esek és tolok pár kört. 1.26 valamennyi.
PC-n nekem MS sidewinder ff-m van, az sokkal jobb kormány. Bár az szerintem a mai kormányok között is igencsak adja az ívet. Elnézést minden logitech hívőtől, de jó példa ez a régi kormány, hogy csinálj jó ff-et és szart (logitech). Ez valahol a kettő között. Forzába kimondottan jó a kormány.
-
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #220 üzenetére
Nem fogsz, mert a féktáv jelentősen nőt. Csak tömege nincs az autónak.
-
MajaG
senior tag
Tudom, hogy itt lenézitek az xboxot, de nagyjából mivel tavaly se volt semmi különbség a két játék között grafot leszámítva, ( ill pc bugosabb volt) így leírom, mik a tapasztalatok.
Az első 5 percben, marhára tetszett a dolog nehezebbnek tűnt. Aztán állítgattam a kormány beállításon. ( kocsin nem lehet a demoba...zsír alap quick setup van) Ezután, az autó teljesen sín autó. lett.
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....
A kamera nézetek sokkal jobbak, a cockpit kimondottan jó lett. Az AI valamivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest