Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
echterion
üzenetére
Nagyon semmivel. Random jött elő. Volt olyan, h kiléptél a játékból, köv. indításkor már nem töltötte be a mentést. Bár volt rá megoldás, és akkor betöltötte a save-t, bár tudtommal volt, akinek ez sem segített.
Ahogy alattam írták, vagy minden játék után mented a mentést.
Csak ugye a GFWL profil is tudott kavarást okozni.. Itt legalább már az nincs. -
RockHaRD
addikt
válasz
echterion
üzenetére
nekem pl ablakba kell játszanom teljes méretre húzva, hogy a másik monitort ne feketítse le ez a mocsok... így tudok forma1-et nézni, miközben f1-et játszom

szerk.: Nem is tudom, hogy hogy tudnak emberek vsync nélkül játszani alapból
én nem bírom a recés képet... az egyetlen, amit vsync nélkül játszom, az a cod4, mert ott meg kell a 250 fps... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sorry!

én nem bírom a recés képet... az egyetlen, amit vsync nélkül játszom, az a cod4, mert ott meg kell a 250 fps... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)