Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
speedydb23
üzenetére
A lényeg az, hogy racenet fiókba belépve, azt írja, hogy nincs semmiféle tevékenység a játékoz. [link]
Ez érdekelne, hogy másnál is jelen van-e.
Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Más is észrevette azt, hogy probléma van a RaceNet-tel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez valami olyasmi dolog, mint amikor a Frostbite motorra ráhúzták a BF3-at... Mondjuk ez annál nem rosszabb. És még az Új C&C-t és az új MOHA-t is arra építik.. Hát nem tudom mi lesz belőle..
Mondjuk Nekem maga a motor tetszik, mert szép lenne, csakhát a kivitelezés.. Viszont Dirt Showdown alatt meg működik a dolog (kopkopkop).. Ki rontja el?
Mondjuk ez a mentés dolog tényleg elég komoly.. Főként akkor, ha elég "messzire" elment már az ember, és akkor hal meg. :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
echterion
üzenetére
Nagyon semmivel. Random jött elő. Volt olyan, h kiléptél a játékból, köv. indításkor már nem töltötte be a mentést. Bár volt rá megoldás, és akkor betöltötte a save-t, bár tudtommal volt, akinek ez sem segített.
Ahogy alattam írták, vagy minden játék után mented a mentést.
Csak ugye a GFWL profil is tudott kavarást okozni.. Itt legalább már az nincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
Leges legelőször a fák villogtak, azt megoldotta a fullos directX reinstall..
Az út villogását pedig úgy zártam ki, hogy levettem medium-ra a grafikát, és szépen egyesével elkezdtem felfelé pakolni, hogy mikor kezdi el. Ha jól emlékszem, akkor a Vehicle reflections-t kellett high-on hagyni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Villogó aszfalttal, vagyis vízzel nem találkozott senki eső közben?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés.. Esőnél grafikai hibával találkozott-e valaki?
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Temu
- Suzuki topik
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest