- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Kicsit azért gáz, hogy úgy kell játszani, hogy ki tudja, mikor fog elszállni az állás. Remélem, engem nem fog ez utolérni, de tegnap meg ma nem tudtam sokat nyomulni, így kicsit később tudok majd érdemben nyilatkozni erről.
(#1135) fefe5: Pedig írja is a játék, hogy F11, eléggé szájbarágósan.
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap indításkor felajánlotta azt a bizonyos Steam Clouds-letöltést, illetve valami feltöltést is (sajnos, nem vágom, mik ezek...
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- iPhone topik
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest