Hirdetés
- leslieke
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap indításkor felajánlotta azt a bizonyos Steam Clouds-letöltést, illetve valami feltöltést is (sajnos, nem vágom, mik ezek...
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam.... 
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam....