- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Már gondolkodom a folytatási lehetőségeken...
Első kérdés az lesz, hogy milyen időközönként fér bele egy ilyen kiruccanás a résztvevők költségvetésébe, sajna senki nincs eleresztve, így szerintem az a kérdés, hogy havonta tudunk-e ilyet rendezni, vagy tágabb időt kell hagyni egyik, s másik futam közt. -
MC HOBO
aktív tag
Részemről mehet a D-be is, ha neki nincs ellenére, hogy nem az elejétől megy...
(#3247) kovi831: Minden vasárnap van liga-futam és mindig a következő pálya jön... (ahogy a valódi F1-ben is...)
Ausztrál Nagydíj
Malajziai Nagydíj
Kínai Nagydíj
Bahreini Nagydíj
Spanyol Nagydíj
Monacói Nagydíj
Kanadai Nagydíj
Európa Nagydíj
Brit Nagydíj
Német Nagydíj
Magyar Nagydíj
Belga Nagydíj
Olasz Nagydíj
Szingapúri Nagydíj
Japán Nagydíj
Koreai Nagydíj
Indiai Nagydíj
Abu-Dzabi Nagydíj
USA Nagydíj
Brazil Nagydíj -
Ventru
tag
Én az egész steamot A rendszer D-re telepítettem Nem a C-re biztonsági okok miatt total commanderrel amit csak találtam elmentettem. (de nem volt rá szükség) Újra raktam a rendszer C-re aD-n meg ugye ott van a Steam ,így nagy csodálatomra minden megmaradt
a dokumentumokból még elmentettem a FormulaOne2012 mappát és ennyi
-
mokus1
addikt
Nyilak, A-Y fel-le váltás,Caps-KERS, Shift-DRS, T-menü fel, G-menü le, F-menü bal, H-menü jobb, S- kocsiállapot, C-nézet,
Így minden kézre esik, a menüt hosszú egyenesekben szoktam maximum állítani vagy ha jól sikerül a kigyorsítás ugye T-re pont át tudok nyulni és akkor a motorerő maxra fel.Nekem így kényelmes. -
PiE137
senior tag
Winyóra is elég...
Én annak örülök, h a 2 gigás replay rögzitést megszüntették, vagy nem tom, de most nem tesz ilyesmit a c-re, és nem szaggat miatta a játék!Az esős témát szokni kell, nem komálja a heves gázadást, többször kipörgettem a gépet, pedig még TC-t is használok... vagy én vok béna...
A Champions mode nagyon tetszik, a volt vb győztesek ellen 1-1 kihívás... klassz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest