- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fess
őstag
válasz
hackeeeee #976 üzenetére
Azt nem tudom,ennyire mélyen nem mentem bele,nálam az átnevezéses módszer nem működött. Az más tészta,hogy ennyiért elvárható lenne,hogy ne nekem keljen különböző módszereket bevetnem,hogy ne szálljon el a mentésem,hanem szimplán úgy megcsinálni a játékot,hogy jó legyen.
-
gaben82
tag
válasz
hackeeeee #967 üzenetére
attól nem kell félni hogy messzire elmész,
21.-e óta 4x ment már el a mentésem.És nehogy azzal jöjjön majd a bugmasters hogy nevezed át ezt a fájlt
meg mittom én mit írj felül mivel, nem ez a megoldás....Milyen dolog ez hogy nekünk kell itthon egy gyári játékot hackelgetni...
-
giigz
veterán
válasz
hackeeeee #946 üzenetére
Egyelőre ez a játék olyan hibákkal rendelkezik, amiket 100% biztosra veszem, hogy a gyártó nem fog hagyni. Ilyet egyszerűen nem engedhet meg magának.
Az másik dolog, hogy az egésznek a motorja sz@r, és multizni nem lehet rendesen, meg a mentést elb@ssza, azzal ők sem tudnak mit csinálni, amíg ezt a motort használják, meg már évek óta így van. Nem tudom megérteni, hogy egy játékot hogy lehet így kiadni. Sosem tapasztaltam még ilyen hibákat semelyik gyártónak. Ez az F1 széria egy komplett vicc...
Az viszont nagyon durva, hogy gumikopás kb. nincs, kameraállás bugos, flashback bugos, és akkor még biztos van pár dolog... Az AI viselkedése megint nevetséges, hogy előtted fékez be, és te kapod a büntetést, vagy hogy a lekörözöttek megállnak előtted a kanyarban...
Szerintem tuti lesz patch, viszont ezzel a játékkal így sokra nem lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest