Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Támogatom az indítványt, én elsősorban baráti mókázásra gondolnék, nem vérre menő bajnokságra. Valamint az este 9 nálam is prioritás
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?