Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Ez másnál is van vagy csak nálam ilyen sok pályán esőben cél vonal körül?
-
ETOM
addikt
Nem értem, hogyha full screen rakom gémet. (1440x900 ahogy itt leírta munky 867 hsz-ba) más felbontáson most nem emlékszem, de vsync offon nem jó valami úgy ugrál kanyarokba a kép kis nagyon apro begyorsulások.. nah mindegy mindenesetre vsync bekapcsolva megszűnt végre jó.. szerencsére a gép bírja a 60FPS-t.
-
ETOM
addikt
Múltkor még mikor megjelent game láttam egy videót amibe tört a hátsó szárny, de nálam ilyen nincs. Most meg a francnak se találom azt a videót.
-
ETOM
addikt
Ami a 11-be jó volt már azt ebbe megint nem sikerült összehozni ahogy olvasom. Ez azért vicc 2 rész után 2012-ben.
-
ETOM
addikt
Egyébként két dolog szerintem már 11-be is rosszabb volt mint a 2010-ben az egyik a HUD a másik pedig esőben szebb volt a 2010. Ezek itt is megvannak. Persze csak saját vélemény.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #739 üzenetére
Hát a fálj megvan, de én ilyet nem találok benne.
-
ETOM
addikt
hardware_settings_info.xml
Pedig ebbe a fájlba szerepel is minden oké ez szerint még a video memoria is: dedicated_video_memory="1488"Átírtam én is írásvédettre, de semmi értelme akkor meg 800x600-ba indul. Abba bíztam én is h a teljes nem ilyen csak a demoba egy apró baki.
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
Nálam nincs. Lehet nvidia gond... mivel ez müködik:
NVIDIA vezérlőpult -> Felbontás módosítása -> Testreszabás (alúl)->
Egyedi felbontás létrehozása és kreálsz egy 1440x900 - 59Hz felbontástNálam csak úgy látja az 1440x900 felbontást ha 59 Hz veszem a monitorom frissítését! Próbáld meg úgy!
másik oldalon írta valaki
-
ETOM
addikt
Ha jól hallom 1440x900 nincs a teljes játékba sem ez vicc 1280x1024 kellem tolni 2012-ben?
-
ETOM
addikt
A sárgás effekt a grafikában néhol megint visszaköszön pedig a 11-ben jobb volt már a helyzet.
-
ETOM
addikt
A demoba nincsen törés?
-
ETOM
addikt
Nekem is csak 1280 a max felbontás. Eleve ilyen ocsmány 800x600ba indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest