Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1751) thyeby válasza mdk01 (#1737) üzenetére


thyeby
őstag

"Szilárd kolléga nagyon jól leírta már hogy el kell menni egy élezőhöz és pár száz forintért kell venni tőle X méter fűrészlap nyersanyagot ami gyakorlatilag egy lemeztekercs.
"

Ma voltam ezügyben érdeklődni. Nem tud fog nélküli szalagot adni. (Gondoltam én ezt előre, hiszen olyan, mint ha bemennék a csavarszaküzletbe, és kérnék pl 4x40 es Reisser csavart menet nélkül.)
Azt gondolom, hogy a gyártótól esetleg, de hát ahhoz hova kell mennem érdeklődni? Egyet tudok csak biztosra: A templomba nem.

Rendeltem szélesebb szalagot forrasztva, hogy ha a fogakat lenyírom a Winner által ajánlott eljárás szerint, akkor maradjon 6mm-es szalagom. Egy hét múlva mehetek érte. Mivel a munka annál sürgősebb, ezért ismétcsak halgatok Winner szavára, fenőkővel lesúrolom az egyik oldalon a glattolást, és úgy fogastól ráragasztok egy csiszolópapírt. Az legalább egy hétig biztosan kibírja, és meglátom legalább azt is, hogy mennyire lesz használható ez az "újítás". Valószínűleg hétfőn alkotom át az egyik szalagfűrészemet csiszolóművé. Majd megírom a fejleményeket.

Ahogyan Neked, ezúton is köszönöm mindenki hozzászólását ezügyben. (Esténként, mikor már van időm foglalkozni ennek az átgondolásával, már rendre olyan zokni vagyok agyilag, hogy igazán rám is fért a segítségetek.)

Több fa van, mint asztalos!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.