Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11625) gonger válasza kmarci25 (#11620) üzenetére


gonger
senior tag

Én is kiváncsi vagyok a tapasztaltakra, ua próbálok más alternatívát is találni, ha netán az Egreat R6S Pro rendelése nem válna be vmi miatt.(ill a kintről rendelt termékek garanciáztatását nem látom egyszerűen megoldhatónak)
Olvasgatom a fórumokat, teszteket és nem tisztul a kép; SŐT!
HD Ready Samsung TV-m van, fontos lenne a lejátszandó filmeket több csatornás hanggal nézhessem. Jelenleg egy kis Denon 1306-os erősítőm van, amit idővel(1-2 év) cserélni fogok, tehát nem ártana ha a lejátszó tudná a DTS Hd-t is kezelni. Az erősítő jelenleg egy Dali Concept 5.0-s szettet hajt, szivesen hallgatok jó minőségű zenét is tehát fontos, hogy tömörítésmentes többcsatornás fájlokat kezeljen a választandó lejátszó.
A Wifi nekem nem létfontosságú(persze az sem hátrány ha van) pláne, hogy jelenleg 25 Megás netemet a g-s routerem osztja, meg egyébként sem okoz problémát, hogy kihúzzak a TV-ig egy UTP kábelt.
A lejátszóból a hangot az erősítőbe jelenleg optikai kábelen tudnám vinni, tehát fontos, hogy legyen optikai kimenete is.

-első körben az Asus OPlay Mini plus tetszett meg, de PH-s forumában legalább annyi nyűgöt(hálózati kezelés) olvasni, mint amennyi pozitívumot ill jelenleg 1-2 webshopban ~ 26 e körül van az ára, más boltokban 30 eFt. (max a 30 e ft lenne a felső határ, inkább az alatt maradnék)
-Szóba jött még a WD lejátszója, de a fenti igényeim miatt azt kiejtettem
-Szimpatikus az Xtreamer Sidewinder 2, ami a 25 ezres árával mindent tud, ami nekem kellene, ráadásul vinyóval is bővíthető, ami most nálam szintén nem opció, később talán..

Vagy lemondok a Wifiről, a gigabites LAN-ról és a DTS HD-ről és veszek egy stabilnak mondott Sigma procis Dune HD TV 101-et kicsivel 30 ezer fölött...
Ha meg kicsit spórolni és kockáztatni akarok, akkor veszek egy Egreat R6C-t 11e Ft-ért, de olyan puritán leírásokat találok róla, hogy már nem áll össze mit is veszítenék pontosan.

Passz. nem tudom mi lenne a jó döntés, az tény, hogy azért nem akarok 8-10 e Ft-ot spórolni, hogy utána itthon fogjam a fejemet, mert valami nem úgy megy a lejátszón ahogy kéne. Továbbra is szívesen fogadok minden jó tanácsot, tapasztalatot.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.