Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5016) bandiras2 válasza unclefucka (#5014) üzenetére


bandiras2
senior tag

25-26 maradhat a végére. Elég WTF fejed lesz utána, mondták hogy valahol ugyanarról szól mindegyik, és fél év agyalás után talán fel is fogtam hogy ezt hogyan értették.
A Rebuild moziknak a sorszáma 1.0 2.0 3.0 4.0 ebből egy és kettő már készen, többi készül.
Nagyon szép is lett, de nem javasolnám őket az eredeti előtt, mert gyanús hogy az alkotók készülnek valamire a befejezésnél.

Sorrend:
Sorozat 25-26 nélkül.
A Death and Rebirth egy összefoglalója a sorozatnak. Kihagyható, de a "vonósnégyes" miatt érdemes. Kifejezetten kegyetlenre sikerült az összegzés, a sorozat egyes jeleneteit újrarajzolták, a grafikán tápoltak.
EoE Na erről majd feltétlen számolj be.
1.0
2.0
.
.
.

És hogy mennyire brutális? Helyenként nagyon. Vér ritkán van, de akkor nagyon SOK!!!
Az EVA biogép. A pilóták neurális vezérléssel kapcsolódnak az EVA idegrendszeréhez, ergó ha lebontják körülötted az EVA-t az fáj.
Felnőtt emberi agy nem képes normálisan, és biztonságosan szinkronba kerülni az irányítással. Volt a korai felnőttekkel végzett kísérleteknél volt két baleset: Egy halott, és egy tudathasadt, aki később felkötötte magát. Ekkor kezdtek el azzal a gondolattal foglalkozni, hogy talán a gyerekek jobban alkalmazkodnak. A kritériumok magasak, alig találnak pilótaanyagot a 14 évesek között is, de egy félig gyerek félig felnőtt 14 évesre már rá lehet bízni a 20 emelet magas szörnyeteget, hogy vezesse.
200-ben a second impact meteorit leégette az antarktiszt. Szökőárak, tengerszintemelkedés, népvándorlási hullámok, háborúk. Mikor végre kezdene stabilizálódni, akkor meg jönnek az "angyalok". A végére mindent meg fogsz érteni, de figyelj oda. sokadszori megnézésre is lesz olyan ami akkor fog csak feltűnni.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.