Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75874) cof válasza qqq (#75873) üzenetére


cof
veterán

van Netflix előfizum, de valahogy "elbújt" az ajnározó 8K hivatalos reklámokban, hogy a Netflix az Androidján csak SD és kész.

Kétlem, hogy Netflix 8K-val volt hirdetve. Ezeken a kínai olcsó dobozokon csak SD a Netflix Android alatt, CE-n ki lehet sajtolni a 720p-t is, de nem a BOX hibája, hanem Netflix korlátozás.

Pedig vagy a routert kell közelebb hoznod vagy beiktatni valahol egy AP-t, hogy már alapból ne a lassú sebességet továbbítsa szerencsétlen. Nem is csodálom ha a GUI is ledobál 30 kb/s töltésnél. Kb. pár megabit lehet a valós sebesség ki tudja, jelenleg.

Egyébként szerencsés vagy inkább, hogy nem 64 GB-os verziót sikerült venned, abból rengeteg a fake ramos, 4 GB helyett csak 2 GB.

Van bármilyen ötletetek wifi bluetooth és sebesség témában? Azt már itt megtaláltam, hogy a 64 GB-s nem vacakolt volna.

Ez attól függ, hogy milyen chip-et ültettek bele, ami a tiedben van ahhoz még nincs vagy csak a CE nem tartamazza a drivert. Ugyanígy lehetett volna a 64-es verzióban is a jelenlegi chip.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.