- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
bacsis #15099 üzenetére
Látjátok, én előrelátó voltam 2éve SATA-ás DVD írót vettem samsungéktól.
Mellesleg az IDE az annyira nem is meglepő, hogy kikopik, de a floppy miért? Még mindig "életet" lehet vele menteni egy bios elhalásnál pölö..
Bacsis: Azt a szerót én is nézegettem már, azért ami benne van meg nem is sok a 20 papír.
-
-
-
-
-
válasz
KIRA\/NOVA #15057 üzenetére
Pontosan ugyanilyenem volt, csak táphibás, eladtam a VAterán 25-ér, a vevőnél meg semmi baja nem volt
-
válasz
Yutani #15092 üzenetére
Többek közt, de ha pld a Silkie-t hasonlítjuk az X-Men- ekhez, utóbbiak csak halvány utánzatok hozzá képest, nem kétséges sokat tudnak, látványosak, de egy Silkie- hez képest csak hátulgombolósok, és itt jön az érdekesség, a Silkie története mégis hihetőbb, habár mingdegyikről tudjuk hogy csak fikció.
-
-
-
válasz
Yutani #15086 üzenetére
'Én arra jöttem rá, hogy csak az a sci-fi időtálló, amelyben ezek a használati eszközök nincsenek részletesen leírva. Tehát nincs videofon, csak mondjuk kommunikátor, nincs mágnesszalag vagy CD, hanem csak adattároló egység'
Nem tudom olvastad-e A. E. van Vogt : "Silkie" és az "Űrfelderítő fedélzetén" című műveit? Metagalaktika 8 / 1985 /, nagyon jó példák erre a gondolatra, Vogt már az 50-60- as években, technika-függetlenül helyez minket a távoli jövőbe.Persze itt is játszik a technika, de olyan zseniálisan leírva mely egy sokkal modernebb korban is megállja a helyét
-
-
válasz
zoltanz #15085 üzenetére
Kicsit off-topic téma, de a hozzászólásodról jutott eszembe:
Imádom a sci-fit, sokat olvasok és megnézem az igényes filmeket is természetesen.
Félelmetes, hogy a sci-fi filmek és az elmúlt 50-60 év könyvei mennyire el tudtak avulni az elmúlt 10-15 év informatikai fejlődése miatt. Manapság lyukkártyás vagy mágnesszalagos tárolóról olvasni egy, a jövőben játszódó történetben kicsit komolytalanná teszi a művet, illetve ezen túl kell lépni olvasás közben.Egyik ilyen dolog például az Alienben az űrhajó vezérlője, ahol CRT monitorokon karakteres üzemmódban és vektorgrafikával operál Anya, a hajó központi számítógépe. Aztán a folytatásban a film elején a videofon, amin keresztül a Gateway űrállomáson kommunikál Burke és Ripley. Az is CRT és egy méretes készülék egyben.
Én arra jöttem rá, hogy csak az a sci-fi időtálló, amelyben ezek a használati eszközök nincsenek részletesen leírva. Tehát nincs videofon, csak mondjuk kommunikátor, nincs mágnesszalag vagy CD, hanem csak adattároló egység.
Mondjuk a mai, friss sci-fiben már hologramos TV-k, holografikus tárolók, beültetett computerek, implantok meg ilyesmik vannak, ahogy most elképzeljük a jövőt. Azt gondoljuk, ez a feljődési irány a következő 10-20 évben. Ha valaki sci-fi novellát vagy regényt akar írni, annak bizony alaposan bele kell ásnia magát a technológiákba, hogy legyen fogalma arról, merre tart a fejlődés.
-
zoltanz
nagyúr
Találtam egy régebbi jó idézetet.
''Elképzelhető, hogy a komputerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1.5 tonnánál.''
Popular Mechanics magazin, 1949. -
-
válasz
peti_s #15073 üzenetére
Azt nem, viszont mást igen. Ha eddig nem hittetek a csodákban és a számítógép lelkében, akkor most itt az idő, hogy elkezdjétek. Bár aki ebbe a fórumba jár, az biztos hívő ember.
A kövezkető eseménysorozat történt az én kis MSI K9MM-V lapommal:
Előzmény:
UBCD-től FreeDOS-ba bootolva USB kulcsról frissítettem a BIOS-t a legújabb verzióra, ami sikeresen megtörtént a program szerint, majd restart után nem indult el a gép.A HD 3650-nel bill LED felvillantás után megállt, a 9500Pro-val ugyanígy. Az integrált VGA-t kisípolta, majd folyamatos, sűrűn szagattott sípolással megállt. Elővettem egy V3-2000 PCI kártyát, azzal sem csinált semmit. Tovább túrtam a kártyák között egy PCI-s Diamond Viper V550-ért (prémium modell, 16MB RAM és TV-out!), de közben kezembe akadt egy AGP-s RV100 (Radeon 7000) kártya, amit csak úgy szeszélyből beleraktam a gépbe. Na és itt jön be a csoda-faktor, mert képet adott a gép!
Amit kiírt: BIOS checksum error és floppy meghajtót keresett! Rögtön dugtam is rá egy 3,5" floppyt, bootlemezt tettem bele a BIOS író és BIOS fájllal. Bootolt, frissítettem a BIOS-t, és lám, elindult a gép! Ugyanazzal a BIOS-sal
Az tanulságok:
- A látszólag rendben lezajlott BIOS frissítés is lehet elrontott
- Ha nem bootol a gép, több VGA-t próbálj ki
- Mindig legyen FDD meghajtód és bootlemezed
- A gépnek lelke van
- Csodák igenis vannak
- Lőjétek le, aki a floppy meghajtót temeti és azt állítja, sosem lesz rá már szükség! -
Egy VESA-s Cirrus VGA (AVGA3BVL 1.1, MACHSPEES VGA GUI 2000) - ha minden igaz akkor ez gd5424 chipsetes, ilyenem még nincs készleten, lassan nekilátok a vesa vgas tesztnek is, most érzek hozzá affinitást, igaz egy Tseng ET4000W32-es kikölcsönzésének "elszenvedése" is vár még valakire
, hogy ne kelljen többször nekifutni...
Szerk.: ez természetesen benedekco-nak szólt volna, ha sikerült volna eltalálni a hozzászólását -
Rive
veterán
Bacsis, ez neked való
-
válasz
Yutani #15072 üzenetére
Pont ma is hallottam valami problémáról. Valami banális dolog volt a hiba. A lényeg, hogy nem ment a kütyü és mindenki adott tanácsot csak nem jót és nem gondoltak a legalapabb dologra. Aztán csak valami primitív alap dolog lett a megoldás... az most mind1, hogy miről volt szó... aztán gondoltam hátha... ne aggódj nem néztelek ennyire hülyének
Csak pont ma hallottam egy ilyesmi sztorit.
Más:
Sikerált egy ilyen lapot szerezni: Asrock K7Upgrade-600, azaz egy Socket A-s lap, de egy megfelelő átalakítóval (amivel sajna nem rendelkezem) akár socket 754-es procit is lehet bele rakni. Szééép!
Van pár NForce2-es ASUS (A7N8X-VM 2.02, A7N8X 2.00) lapocska, majd rájuk gyúrok teszt ügyileg. Hogy megy-e vagy nem-e megy-e el.
Egy VESA-s Cirrus VGA (AVGA3BVL 1.1, MACHSPEES VGA GUI 2000) is kikerült.
20GB-os wincsikből várható még felhozatal.
Vortex chip-es PCI-os noname hangkarik kellenek valakinek?Mellesleg azért mondom mostanában a dolgokat, hogy mik lesznek, mert már biztos, hogy karácsony előtt haza megyünk. Várhatóan szept végén okt eleje felé, de ez még egyáltalán nem tisztázódott.
-
-
válasz
zoltanz #15069 üzenetére
Igazából minden amit tudok csak tapasztalati alapon nyugszik, ezért vannak sajnos hiányosságaim is, amik sokaknál alapdolgok, mert megtanulták, utánaolvastak, stb.
Nálam ez kimaradt, maradt a gyakorlat, meg logika, már jóval a pc előttről, pc terén meg az első 386-osom óta. -
válasz
zoltanz #15066 üzenetére
Attól még mehet sima PCI kártyával, mert
- valamiért BIOS frissítés után tiltva van az integrált a BIOS-ban, én is jártam így, hogy nem ment, igaz, AGP-vel ment - na az egy eszement Acorp 478-as lap volt, be kellett állítani az int. vga-nak még külön, hogy az eszköz rajta CRT, TV, meg még nem tudom mi volt a lehetőség, mindezt a BIOS-ban!
- valamiért nem kap ramot az int. vga, és ezért nem megy, vagy mert tiltva van, vagy mert csak, bug
- már az intel 810-nél is AGP volt emlékeim szerint az int. vga, de ezzel nem azt akarom mondani hogy nincs igazad, őszintén megvallva nem tudom hogy az AGP bárhogy is használja-e a PCI-t kommunikációra, inkább csak gyakorlatból foglalkoztam mindig is a témával, ilyen mélységig nem mentem bele általában -
-
-
-
Hogy megszívattam magam...
Tegnap összeraktam az AGP-s AM2 rendszeremet (MSI K9MM-V), de régi BIOS volt rajta, az LE-1640 A64 procit nem tudta megnevezni.
Ma frissítettem BIOS-t a legújabbra: UBCD 4.11 FreeDOS bebootol, USB kulcsról BIOS frissítés hibátlanul lezajlik, majd restart. Lett volna, de onnantól kezdbe nem indul a gép. Ha diszkrét VGA van benne, megáll a bill 3 ledjének felvillanása után hang nélkül. Ha az integráltra teszem a monitorkábelt, VGA hiányát sípolja. Ha kiveszem a memóriát, sípol annak megfelelően.
És most nem tudom, mit csináljak.
A BIOS IC forrasztva van. A hülyék...
-
zoltanz
nagyúr
Eladó legenda: Intel i740 - 3D LASSÍTÓ !
Legalább nem akar lehúzni senkit.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Procihoz [Texas 40bga]
Eredeti: Intel 16MHz
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Model 53 aszem eredetileg 16Mhz 386sx volt benne de cseréltem erre a 40MHz 486osra
ettől jól meg is lodult a kicsike -
KIRA\/NOVA
aktív tag
Linkelek némi érdekességet háza nincsmeg sajnos mivel lomtalanításnál találtam.
-
Rive
veterán
válasz
KIRA\/NOVA #15054 üzenetére
...PCI beta...
Ez nem valami hibbant IBM PS/2 variáció? Mer' akkor az a csatlakozó MCA lesz, onnan a PCI még néhány lépcsőfok volt
- Mondjuk PS/2-t nem láttam még efféle memóriákkal.
- némelyik PS/2 elég értékes tud lenni, nem tudsz valami gépszámot, azonosítót? -
sladka_pani
senior tag
válasz
KIRA\/NOVA #15053 üzenetére
Á, köszönöm a tanácsokat, de pont az lenne a lényege, hogy ne kelljen konnektort használni a hangfalakra, legyen hordozható bent a házban (már rögzítve vannak nagyon szépen, jó helyre), és így kényelmes az egész.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
IBM XT 1987 Proc:Texas instruminent 40MHz
Ram:IBM aluminium 2x1MB
Hdd: Seagate 80MB volt benne
Fdd: 6,5 1.44MB avagy dupla vastag a padláson
Vga:Integrált Inmos 256kBA lapon van INTEL-es vezélő és AMD-és cache is böséggel ill. egyéb is bulyik meg benne!
Micsoda össze tartás, ma ilyet látni lehetelen INTEL-AMD egy lapon botrány is lene belőle.
PS/2 mouse és billentyű port!
Quad Bios ez kéne a gigabytenek is!
Integrált nyomtató port!
hosszú comport.Eredeti ide kábeles Floppy (NEM ATA KÁBEL AZOTT CSAK KIKŐPÖT MÁSA) de tényleg!
FPU-tol megfosztva sajnos
Biosba inegralt Basic 1.0 kárpotol söt még nyomtatni is lehet innen a print scren lenyomásával, programozható memória 64kB tiszta comodore64 kopintás.2x1MB memo külön csatlakozót kapot raheli tűvel
PCI kinézetü slotok legyen mondjuk PCI beta csak hogy lássuk honnan is kopintotta az intel a PCI Slot fogalmát méretét bár a béta csepetsem kompatobilis a inteles pci slottal ugyan is a kis pöcök odább let tolva 2,5mm-rel há nehogy má kompatibilitás legyen ugye intel mester!Ja és hár hozzá egy 200Wattos táp egység 12centis ultrahagos ventilátoros, van benn tulfesz védelem és zárlat védelem is söt rendszer védelemmel is elátták! mérete olyan 3db atx-es tápnak felel meg sulya már drasztikusabb 5-6 tápot is kitesz tehát nem sporoltak az anyaggal.
Nem utolsó sorban időt álló tantál condikat lehet látni a lapon akik nem látják azoknak elmondom hogy azokat a sárga kis gombocokat kell nézni.
HDD Seagate márkát képviseli és egy esdi kártyához kapcsolodik ami már meghalt sana igy csak fdd-ről bootol vagy basicben programozás opciokat lehet használni
De mindezeken felül remek példája is lehet az öszefogásnak!
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
9Voltot nem nagyon lehet leszedni PC táprol én legalábbis nem látam még ilyet bár elképzelhető 12Voltos ágat és a 3.3Voltos ágra köni az ugy 8.7Volt lenne de nem hiszem hogy müködne ez a dolog innkább szerezbe egy adaptert olyan 500mA - 1000mA-est hát igy kb enyi
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Régi toshiba cdolvaso csinálta ugyan ezt lezáratlan cdkkel hassonló ez a probléma bár nem biztos.
érintkezők meg tisztítása a cd lejátszon belül megoldaná a problémát bekell fujni kontakt sprével szedd szét teljesen tisztisd ki minden érintkezőt fujbe hagy száradni ted össze ha ígyse fejcsere vagy rosszabb.... -
zoltanz
nagyúr
válasz
sladka_pani #15048 üzenetére
Akkor lehet nem az lesz.
Nekem íráskor olyankor elronja a lemezt, plusz néhány lemezt nem hajlandó beolvasni (vagy csak sokadszorra). -
sladka_pani
senior tag
válasz
zoltanz #15047 üzenetére
Attól világítana folyamatosan a piros dióda? Tegnap egyébként fél órára megjavult...fogalmam sincs, hogy jöhetek rá? Szedjem szét ezt is?
Már nem bízok magamban.
Hang dolog: arra jutottam, hogy phasznak adtam ki a pénzt erre, próbálok keresni olyan ismerőst akinek van bármilyen kidobandó erősítő része, kazettás magnóból vagy bármiből, csak hát nem tudom elmennek-e ezek 12V-on? Ilyen kazis magnókba van 240-> X egyenfeszültség váltó, és gondolom 9V-ra, merthogy 9V-nyi elemmel szokott müködni..12V-ot vajon bírná-e szgép tápról? -
zoltanz
nagyúr
válasz
sladka_pani #15029 üzenetére
A Dvd íróddal nem csak az lehet a gond, hogy piszkos a fej?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s #15045 üzenetére
Természetesen újra forrasztottam azonnal, viszont ezen egy deka IC nincsen, csak kerámia és elektro kondik, zéner dióda, ellenállás, tranzisztor, egy trimmer, egy led dióta, egy kapcsoló, csókolom ennyi a 3x3-as nyák. Azelőtt tonna számra raktunk össze ilyeneket suliban, már a phaszom se emlékszik sok mindenre
Dobhattam ki a szemetes zsákba, merthogy bekapcsolás után már hangot nem adott ki csak fura sípolást, szóval csak frekvencia hangokat, a potméter csavarására változott. Baromság, ezzel elment most az egész napom és kiadtam 4 eurót a semmiért, ami nem olyan sok, de az már mehetett volna kocsiba, és egy esti autókázás megvan belőle -
peti_s
addikt
válasz
sladka_pani #15044 üzenetére
Forraszd újra, az IC-re meg tegyél egy bordát, és jó lesz az.
-
sladka_pani
senior tag
Óóó, és a mocskoos!! Egyik pillanatról a másikra lefüstölte magát a forrasztás, kábel a lapról, tehát picit sok lett mégiscsak a 12 V... ez már nem igaz!!
-
telescreener
tag
Engem érdekelne ilyen lassúság verseny , de meg kell adni a platformot.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #15040 üzenetére
Na megfogtam a fejszét, azaz az usb táplálást, levágtam a 3.14csába, rákötöttem először 5V-ra, ugyanaz volt, mondom megpróbálom 12V-ra és láss csodát kitisztult a hang, megjavult a minősége, ez már majdnem zene
Most lassan 1 órája lehallgattam 1 cd-t, hogy bírja-e, szerintem nem lesz gondja 12V-al sem, és így már cd-t is lehet hallgatni rajta, kb. olyan a minősége mint egy közepes laptop hangszórópárosnak, tehát basszus az nem nagyon van, és néhol azért mintha furán berecseg ahol nagyobb tartományt kéne kiadnia, de ez elenyésző... ami még furi, hogy minél hangosabbra rakom, annál szebben, tisztábban szól, egész halkan alig kap szerintem feszültséget és csak recseg, pattog. De szuper, örülök, beszerelem a gépbe és kivezetem a kezelőpanelt szerintem egyik 5.25"-os bővítőhelyre, majd lesznek képek is már mindenről ha készen lesz
-
válasz
Ranagol_5 #15039 üzenetére
és erre is: (#15037) kovy79
Vettem az adást! Gondolok rátok! Csak jó tudni mi kell, s mi nem.
más:
ha haza érek majd megpróbálok összetolni egy pár listát, megosztom veletek és utána kitolom apróra a maradékot
pl FSP tápok nagy számban lesznek elérhetőek
meg amiket eddig fotókat betoltam
meg pár dolog már be is van ígérve, kaptam privátokat -
sladka_pani
senior tag
válasz
snake1977 #15038 üzenetére
Sajnos nem ott a gond, mindjárt arra gondoltam melegszik, de nem... tökéletesek a hőfokok, meg hát egy Duron/Athlon hűtő van rajta már a tuning óta, 36 foknál feljebb nem megy a proci így normál használat mellett, alaplap is 30 körül mozgolódik. Tápra gyanakodnék, de az sem forró. HDD-n kívül semmi nem melegszik, viszont az amúgy is melegedős Maxtor fajta, baja nincs tőle
Más: most szereztem egy USB-s hangfalpárost, az erősítő is csak valami 2x0.5 watt, és hát mit mondjak nem mondanám zenének ami abból kijön olyan a minőség is, de ki próbáltam, Worms-re jó lesz ahogy a kukacok ordítoznak egymásnak
Hangosnak mondhatom hangosnak is azt az 1 wattot, főleg hogy belső építésű lesz és fémre rakom, az felerősíti. Egyébként az USB tudtommal 5V-ot ad... most megint kössem át az 5V ágra a tápról? Mert ezen az alaplapon csak 2 USB van, nem akarom erre pazarolni az egyiket
12V-on meg gondolom paff lenne neki, ha nem is mindjárt első percekben
A dvd íróm meg igazából csak hangos, és azt játsza, hogy folyton ír (piros led világít ha kő ha nem), írni nem próbáltam meg vele, de olvas dvd-t, meg cd-t is rendesen, csupán rohadt hangos is. Ez tegnaptól megy így, gondolom befogja adni a kulcsot. -
snake1977
őstag
válasz
Hali!
Nézd meg a hőfokot, nekem egy k6-2 450-es ugyanezt produkálta, mignem észrevettem hogy a hűtő tűzforró, lecseréltem és azóta is boldog a tulaja. Egy próbát megér.
-
válasz
sladka_pani #15035 üzenetére
Azért ez komolyabb dolog! Roland EP-85. Csak pár választható hangszer van és érezni hogy a három alap zongora hang az amire ki lett találva. Meg nincsenek benne mulatós alapok
Király motyó! 80körül biztos el lehetne passzolni. De lehet megtartom, végül is ingyen volt -
Nem ide illik, de olyan jó kedvem lett, hogy megosztom veletek ezt.
Oltári!
Ja és működik!!! Minden gombja tökéletesen szépen billen. A hangja gyönyörű!Más:
Nforce 2-es lapot vigyek haza ha van rá mód? Érdekel valakit innen?Csak azért kérdem mert hamarosan befejezem a kuka életmódot és hazatérek... sajna nem tudom mi lesz mennyi motyót tudok összeszedni, páran kértetek dolgokat. Majd megpróbálok rágyúrni, de sok mostanában a "nehézség". Illetve fogy az idő!
-
kovy79
őstag
válasz
sladka_pani #15031 üzenetére
Szerintem inkább a lapod xarakodik.
-
válasz
Dehogy büdös, csak az első két jellemző után beugrott egy "autós fordulat". Bár most nem tudnék olyan kocsit mondani, amire ez a három jellemző.
A kékhalál jelentkezik alapbeállításokon is?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Yutani #15027 üzenetére
Nem jó, hogy így jártál
De a fenti gép tényleg szó szerint büdös? Amúgy nekem most olyan problémám van a retro géppel, hogy haldoklik a dvd író, és a K6III+ 450 kezdi nem bírni kék halál nélkül 600MHz-en. Elérkezett a vége? Innentől már csak rosszabb lesz? Minden úgy ment sokáig (amióta megvettem cskamacska kollégától) ahogy itt leírtátok... most visszavettem alapra. A kék halál amit mindig bedobott a jól ismert: irql not less or equal.
-
-
válasz
bacsis #15017 üzenetére
Hogy valamit hozzászóljak: úgy döntöttem, kivágom a P4 AGP cuccomat, mert sokat eszik, lassú és büdös.
Helyette egy AGP-s mATX AM2 MSI alaplapot rakok, bele egy Athlon LE-1640 procit (2600 MHz, Orleans, F3 step, 1MB L2 cache, 1 mag), és azzal újra letesztelem a kártyákat Ákos 3dMark 2001SE listájához.
Ehhez tartozik: tegnap a fenti cumóhoz akartam venni 2x512MB DDR2-800 ramot, le is beszéltem mindent az eladóval, de elfelejtett telszámot adni. Ott voltam időben, vártam rá negyed órát, de nem jött. Délután írtam neki, hogy nem sikerült odaérnie. Azóta többször is fenn volt, de egy k*rva szót nem vot képes visszaírni, sőt, a ramokat is levette az apróról. Asszem küldök neki egy negatív értékelést. A kis k*csög, legalább mondja azt, hogy elnézést, és akkor el van nézve, nem csinálok belőle ügyet. Erről van szó.
-
-
válasz
peti_s #15022 üzenetére
Szoftveresen? SuperPI? Azt hiszem tulsagosan gyors gepekben gondolkozol. landmark, pmips, vgabench esetleg doom 1.6 (de az megint csak 386-on fut) Szoval DOS dolgok, ahol nehezebb csalni. Na meg miert is csalnank? Nekem pl van egy XT-m keznel a CPU tesztre... A merevlemez teszteknel az MFM-es kollegak vannak helyzetbe hozva. VGA-ra meg a Trident 8900-em mar szerintem tul gyors.
-
na miva urak!
senki többet harmadszor? -
-
Nowhereman
őstag
válasz
Epic79 #15007 üzenetére
Hja, légkondicionált szobában. Ha a szoba alapból 40C-os...
nappa: nyugodtan mehet az 60C-on, 69C-nál úgyis a processzorvédelem elkezdi visszasklálázni a tempót... Annak idején, mikor a harmadáron kínált Athlon lenyomta az újdonsült P4-et, akkor ment a téma a lesarkazott, elégett Athlonokról, de bezzeg a P4 fémkupakkal hővédelemmel(azt nem említették, hogyha az ember 1 Athlont lesarkalt, 1-et megsütött, még mindig jobb teljesítmény/ár arányban maradt az Athlon...)
Apropó: Dell DC-1 -es tápja működőképesen elfekvőben van valakinek?
-
-
Urakok!
Nincs valakinek eladó 16bites NE2000 kompatibilis PCMCIA LAN karija? -
-
Epic79
tag
nekem az i3 42fok gyári intel hűtővel..
-
nappa
tag
hát nem tört le a lefogató és a borda is tiszta, sőt probáltam egy ilyen hütővel
meg most egy ilyennel
és egyik se hűti le ugy ahogy kéne sajna -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest