Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani
üzenetére
Na megfogtam a fejszét, azaz az usb táplálást, levágtam a 3.14csába, rákötöttem először 5V-ra, ugyanaz volt, mondom megpróbálom 12V-ra és láss csodát kitisztult a hang, megjavult a minősége, ez már majdnem zene
Most lassan 1 órája lehallgattam 1 cd-t, hogy bírja-e, szerintem nem lesz gondja 12V-al sem, és így már cd-t is lehet hallgatni rajta, kb. olyan a minősége mint egy közepes laptop hangszórópárosnak, tehát basszus az nem nagyon van, és néhol azért mintha furán berecseg ahol nagyobb tartományt kéne kiadnia, de ez elenyésző... ami még furi, hogy minél hangosabbra rakom, annál szebben, tisztábban szól, egész halkan alig kap szerintem feszültséget és csak recseg, pattog. De szuper, örülök, beszerelem a gépbe és kivezetem a kezelőpanelt szerintem egyik 5.25"-os bővítőhelyre, majd lesznek képek is már mindenről ha készen lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most lassan 1 órája lehallgattam 1 cd-t, hogy bírja-e, szerintem nem lesz gondja 12V-al sem, és így már cd-t is lehet hallgatni rajta, kb. olyan a minősége mint egy közepes laptop hangszórópárosnak, tehát basszus az nem nagyon van, és néhol azért mintha furán berecseg ahol nagyobb tartományt kéne kiadnia, de ez elenyésző... ami még furi, hogy minél hangosabbra rakom, annál szebben, tisztábban szól, egész halkan alig kap szerintem feszültséget és csak recseg, pattog. De szuper, örülök, beszerelem a gépbe és kivezetem a kezelőpanelt szerintem egyik 5.25"-os bővítőhelyre, majd lesznek képek is már mindenről ha készen lesz 
DarthSun