- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltanz #15066 üzenetére
Attól még mehet sima PCI kártyával, mert
- valamiért BIOS frissítés után tiltva van az integrált a BIOS-ban, én is jártam így, hogy nem ment, igaz, AGP-vel ment - na az egy eszement Acorp 478-as lap volt, be kellett állítani az int. vga-nak még külön, hogy az eszköz rajta CRT, TV, meg még nem tudom mi volt a lehetőség, mindezt a BIOS-ban!
- valamiért nem kap ramot az int. vga, és ezért nem megy, vagy mert tiltva van, vagy mert csak, bug
- már az intel 810-nél is AGP volt emlékeim szerint az int. vga, de ezzel nem azt akarom mondani hogy nincs igazad, őszintén megvallva nem tudom hogy az AGP bárhogy is használja-e a PCI-t kommunikációra, inkább csak gyakorlatból foglalkoztam mindig is a témával, ilyen mélységig nem mentem bele általában
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest