Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Damm Small Linux (DSL) rémlik, hogy kábé ezek a kritériumai...
-
Armagedown
őstag
Tudnátok segíteni ?
Linuxot szeretnék telepíteni néhány régebbi vasra , a lényeg hogy fusson 32 mb rammal , 166 mhzes vagy lassabb procival , könnyen lehessen telepíteni , ismerje fel külön driver nélkül a régi vasakat is, legyen grafikus felülete.
Régebben próbáltam a Vector linuxot , de sajna túl nagy neki a helyigénye , olyan kellene aminek 1-2 gb is elég.
Mi lenne egy ilyen vasra az ideális ? -
gban
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Fejtisztítás nálam volt hogy hasznos volt.
Simán, ujjal letöröltem a port vagy ki tudja mit a fejről.
(ez olyan mint a lekvár, senki nem ért vele egyet de senki sem próbálta, és működik is
)
De nem lehet hogy az egy "jó" teszi tönkre a lemezeket?
Én is jártam így.
Meg volt olyan is, hogy amit az egyikkel formáztam, az a többi nem olvasta, és fordítva.
Valamint, a formázás is írás, ez szintén utalhat arra hogy mégsem hibátlan ami "formáz de küzd az írással". -
bacsis
Közösségépítő
srácok!
segíjjetek már banyek!
Van egy halom floppy driveom mind szar
hogy lehet ezeket rendbe szedni?
az a gondjuk hogy nem olvasnak... tuti a meghajtók a xarok mert van egy ami formáz és olvas csak az írással küzködik bár néha megy neki az is, egy másik ami tud formázni de nagyon kerreg és sok bad szektort "olvas ki" és a többi az semmi...
mit lehet ezekkel csinálni? -
válasz
Playstation1
üzenetére
Nem lehet, hogy az csak a pc speaker?
-
Playstation1
csendes tag
Van rajta 1 kicsi hangszóró , pont középen. Itt lehet látni rajta
-
gban
veterán
-
gban
veterán
válasz
Playstation1
üzenetére
Még egyszer, nem azért nincs mert hangkártya sincs?

-
Playstation1
csendes tag
Tudom , tudom megnéztem az összeset de nincs

-
gban
veterán
válasz
Playstation1
üzenetére
Nem lehet hogy azért mert nincs benne hangkártya?
Amúgy az általad linkelt ott a support link is. -
Playstation1
csendes tag
Ehhez a masinériához tudtok drivert ? Nem megy rajta a hang
Ő az -
Yutani
nagyúr
Srácok, hány év kell a megjelenéstől számítva ahhoz, hogy valami bekerüljön ebbe a topikba? 5? 8? 10?
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Par ezer forintot. Az XT darabok ara mar elindult folfele, de ez meg "ujnak" szamit.
-
Armagedown
őstag
válasz
Playstation1
üzenetére
Egy ilyen notiért mennyit adna egy gyűjtő, érdekelne hogy mennyit ér

-
Playstation1
csendes tag
Mortal Kombat keményen megy rajta , meg a Doom is

-
Playstation1
csendes tag
Nekem ilyen notim van : [Nézz meg ]

Windows 95 van felrakva rá , de volt rajta Windows workgroups 3.11 is dos 6.22 -vel. Csak az a kár hogy nem Magyar rajta az op. rendszer
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Soros vagy paralell portn keresztul siman: [link]
-
Armagedown
őstag
Nézzétek milyen cuccom van

Sajnos a floppy meghajtó nem működik , Norton Commander van rajta, hogy lehetne valahogy kábellel adatokat másolni rá ?
-
bacsis
Közösségépítő
jó volna ha lenne róla valami kép

bár mivel rájönne még a pk is így lenne 2k, és az jelenleg nem fér bele a költségvetésbe
szerk:
Viszont van pár kerámia tokos procim cserére
-
Rive
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
pw12345
üzenetére
én se találtam sehol se ezeket a tesztprogiat, aztán Fenyő átküldte emailba

Amúgy jahh, a DFI máig gyárt "ipari" környezetbe lapokat, LGA775ös Quad CPU támogatással, ISA fogalattal... a jó múltkorjába eléggé sokat témáztunk itt róla/uk, hogy mekora a jelentőségük meg ilyenek -
pw12345
aktív tag
válasz
bacsis
üzenetére
Bacsis, ne őrjíts meg

Nem a voodookkal akarok hibát tesztelni, a 3dfx-ek épségére lennék kíváncsi,
nem a teljesítményükre és a húzhatóságukra.
Az alábbi példányhoz pl. nem kell teszt:Sikeresen szereztem egy roncs Voodoo1 Diamond Monster 4MB-st

c106 c120 2.2uF kondik elcsavarodtak L13 induktivitás letörve >:d
A nyák felület is karcos, lehet, hogy meg is van szakadva pár helyen,
barbár módon dobálták, tárolták úgy látom.
Van valakinek ilyen kártyája? Meg lehet tudni valahonnan hány Henry
az L13 tekercs induktivitása, vagy multiméterrel kimérhető ez valahogy?
Ahogy olvasgattam a tesztet Rive javítgatta az ET4000-et, hátha erre is tud valami tippet.Wysszatérwe a teszthez, nálam anno PCI ET6000 ment DOS és Win3.11 alatt is
(szerintem 3.1 3.0 alatt is ment volna) 2MB RAMmal és látszottak az ikonok...
mondjuk az P1 gép volt.
PCP bench, Chris’s Bench programokat honnan vadásztad le? Nem találom sehol.Még olyan hülye kérdésem lenne, hogy melyik P1-deszkán volt még VLB?
Állítólag még valamelyik P4 lapon is volt ISA slot.Gondolom volt már:
http://www.vgamuseum.info/index.php/benchmarks/308-diag
http://www.mpq-software.be/software/gamer.html -
dfdfdf
őstag
vidáman kezdődött a délutánom de hazaértem és elszomorodtam :
Hercules Dynamite 128/video alias Tseng et6000 et találtam ami memória hibás lehet valószinűleg szomorú vagyok.
valakinek lenne eladó ThinkPad 760ba eladó vinyója? -
Fenyő
őstag
Az én tesztemben (ha egyszer elkészül majd
) majd lesz még S3 Vision964, Ark Logic 1000VL, C&T 64300 Wingine, Trindent 9400Cxi és sima AX-es ET4000 is, valamint várok még egy Ati Mach32-est is. Még így sem teljes a sorminta (Cirrus 5424, Trident 9200, 9420, S3 924/8/Trio32, Oak Oti-087, Ati Mach64 még így is hiányzik), baromi sok türelem és éberség kell ezeknek a kariknak az összevadászásához. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
pw12345
üzenetére
Én meg magam utálom hogy hazavágtam azt a Hercules ET4000-est
de ha minden igaz Rive rendbe kapja.. most megy vissza neki VPU cserére majd vmikor 
Azt hogy érted hogy egy VGA (3D gyorsító) kártyát hibadiagnosztikára akarsz használni?
ha telljesítményről van szó, akkor ezeket a karikat a 3Dmark99 (esetleg2000)el, illetve az unreal tournament meg a quake2-vel jól lehet tesztelni
-
pw12345
aktív tag
-
gban
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Amit hiányoltam elsőre, az az S3 Trio32, meg az S3 Vision864.
Régen én is tökugyanezeket a progikat használtam, nem csak sebességtesztre, hanem leginkább memória-tesztre.
Anno vagy ment vagy nem, ha meg ment, leginkább a ram lehetett csak hibás, azt meg kiszűrtem a különféle bitekre állított PCP bench-ben. -
pw12345
aktív tag
válasz
bacsis
üzenetére
Igen ütős a cikk (most arhiválom
, a kártyák is szépek, a linkek is ígéretesek.
Az egyiken csak a file nevekből nem mindig tudom kikövetkeztetni mire jó, de
szerintem nagyon hasznos lesz. Kösz!
Genius GM-6 PC-Mosehoz kellene még driver, de nagyon
Ez a Tiga kártya szintén nagyon komoly a procival

Sajnos a picasás képek nekem sosem jönnek be
Valami szemét beépülő hiányozhat a Foxból, de nem pofázik rá semmit...
vagy be kellene jelentkezni O.O -
dfdfdf
őstag
hali topiclakók valaki ért itt a régi thinkPad ekhez?
szereztem egy 760XL t kívülről szép állapotban az akisi meg vagy fél órát de nem tudom beüzemelni bekapcsol "biosba" belépek de nem látja a bios se a cd olvasót se a HDDjét van hozzá gyári flopi és gyári egerem is. bekapcsolom elkezd szirénázni de nem tudom miért de a gép megy. valakinek valami 5lete? előre is köszönöm -
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
pw12345
üzenetére
parancsolj itt a VESA-s cikk

asszem Rive mondta hogy van valami VESA-s kártya/tyák ami tud 3D-t de állítólag szigorúan csak Win3.x alatt
Mondjuk akkor felmerül a kérdés, hogy milyen 3D gyorsító API-t használhat, mert hogy nem directx-et az fix
szerk:
van egy nagyon jó FTP oldal ahonnan lehet mazsolázgatni a driverekből és még működik is!
ez meg itt van
meg itt -
pw12345
aktív tag
válasz
bacsis
üzenetére
Jó lenne, sok képpel.
Gondolom ezek is akkora kártyák, hogy irányítószám kellene hozzájuk.
Állítólag VESA 3Dkártyák is voltak.
Majd nyomj róla egy linket, mert keresgélje a hóhér!
Tudtam, hogy tetszeni fog az emeletes Hercules, nekem is bejönnek ezek
a felépítményes kártyák. Kár, hogy még egy sincs
Pedig milyen jól megáll benne a por gondolom
Nézem, egyes Voodoo2 Bansheekon is volt ilyen 34-es muter.Tudtok régi hardverekhez manual és driver letöltési tippet?
Lenne két kézi scanner Highscreen GreyScan GS-256, Qtronix KT49-256GS,
amihez nincs meghajtó.
De olyan link nem kellene, ami fizetős/kattintgatni kell egy rakás download
linkre, aztán végül semmi driver/driver letöltés címén feltelepít valami szemetet,
ami (ki tudja milyen céllal) átnézi a gépet, amiben benne sincs is a kérdéses alkatrész.
Előre is kösz! -
válasz
czundermák
üzenetére
Lejött a cuccos, egész pontosan 11,7Gb a mérete.
-
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Nekiálltam leszedni az egészet, 1 órája nyomatom, az atari-nál jár, elég lassan vánszorog, ha reggelig végez örülni fogok neki.

Egy másik szintén hasznos link, a megboldogult Abit FTP-je, /pub mappán belül ott van minden jóság. Szedtem már innen biost, kézikönyvet, drivereket, teljesen korrekt az egész. Valószínű holnap ezt is lementem.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Engem az egész érdekelne.

-
Rive
veterán
Esetleg valaki le is archiválhatná, mielőtt ez is eltűnik, mint annyi más régi cucc.
-
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
bacsis
üzenetére
0,13 mikron, 4 futószalag, akár 450MHz magórajel: ez bizony egy Radeon 9600!

További info. Valójában a Mobility 9600 és 9700 csak órajelben különbözött egymástól. A Mobility 9800 volt igazi mobil felsőkategória 8 pixel futószalaggal.
-
Yutani
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
Gratuálok ehhez a ritka cucchoz!
Azért lehet rajta Radeon Mobility 9700, mert azokban az időkben (meg később is) az volt a divat, hogy a csúcs mobil GPU-k bár elnevezésben megegyeztek az aktuális desktop GPU-kkal, de valójában az eggyel alacsonyabb kategóriát alkalmazták átnevezéssel. Az R300-at nem lehetett a fogyasztása miatt laptopba tenni, de mivel a 9700 volt a desktop csúcs, így a mobil vonalon legerősebb, asztalon 9600-nak megfelelő GPU-t nevezték 9700-nak.
Remélem, érhető, ami le akartam írni...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
czundermák
üzenetére
lehet feelingből volt rajta a víz

-
válasz
benedekco
üzenetére
Hát egy sima alu borda van rajta, de még 470Mhz-en is alig volt kézmeleg, úgyhogy max. dizájn szempontjából érdemes.
Meg lett támogatva egy 4k rpm-es ventivel és ezt produkálta. A hűtése a képek közt megleshető, elég khm... egyszerű.
Vagy ha úgy jobban tetszik, legyen fatengelyes... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
zoltanz:
128bit-es neki.
Volt egy N2PAP Ultrám, 462-es procit fogadott, abban minden cpu-t rosszul jelzett ki az everest, édes mindegy mit tettél bele. A hiba okát nem tudtam kideríteni sajnos, mert idő közben beadta a derekát az örök alaplapmezők kapuőrének, azóta vele tölti idejét vala. Volt benne 7Ghz-es Bartonom, és 15Mhz-es 2100+-os is. Ha megtalálom azt a vinyót amin ezek a screenshotok vannak, majd belinkelem.

Másik szintén Jetway, igaz nem annyira régiség, egy Atom lapocska, amit hoztak hozzám.Ezazez, hogy mire kellett a tulajnak ennyi LAN nem tudom, de az Atom és a VIA grafika vízzel volt hűtve. Édes istenkém azon mennyit röhögtem. Kis túlzással, ha tübőkompresszorral fújod azt a két szerencsétlent akkor sem főne meg, de nem... bevizezték.

-
zoltanz
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
64 vagy 128 bites a ram rajta?
Ezekről a Jetway dolgokról mesélhetnél még miket találtál?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
czundermák
üzenetére
szerencsétlen elég fatengelyesen néz ki így

-
válasz
czundermák
üzenetére
Jó kis dög!
Egy komoly hűtővel biztos meg lehet küldeni. -
Találtam egy furcsa vasat a dobozaimban, a minap. Az utóbbi 2 napból pár órát rászántam, hogy megnézzem mire képes ez a 9600 Mobility.

Elég elfajzott egy szerzet, néhány kondi kivételével csak maga az M10-es mobil gpu csücsül rajt, amire ráadásul 9700 van feltüntetve. Persze ez nem fedi a valóságot, na jó talán olyan szempontból, hogy ugyan azon GPU butított változatáról van szó.
A gyártó nem más mint a Jetway, nagyon ritkán találkozom ezzel a márkával, de mindig valami furcsa dolog sült eddig ki belőle.
Jól bírta a strapát, főleg GPU órajelben, 325 @ 470-en elbűzölög szépen.
Nem tudtok véletlen, Rage Fury MAXX-hoz WinXP Drivert készített-e valami fanatikus csapat? Hivatalosan nincsen, csak Millenium alá. Egy Dual Xeon masina miatt lenne fontos, arra hiába tennék Milleniumot.
-
pw12345
aktív tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Sorry, most nézem a Voodoo SLI-je valóban 34-es.
Már csak a hullámtábla és a feature kábelről és az alkalmazásukról kellene leírás.
Voodoo Rushon mi a túró az a 34-es mutercsatlakozó a Feature konnektor felett:
http://users.atw.hu/z3dfx/page3.html
Erről tudtok valami infót? Milyen kártya ez?
Matrox VGA-nak nézem, de mi ez a sok csatlakozó rajta?
Kívül 15 pólusú gameportszerűség, belül 16 pólusú tüskealjzat,
2x120 pólusú tüskealjzat.
Gondolom ez utóbbi lenne a 3dfx bővítőegység helye,
mint ezen a Herculesen:
Kérdés, hogy ez mindenképp kellene-e a kártyára, vagy működik nélküle is? -
pw12345
aktív tag
Akárhogy nézem ezt a középen megcsavart sufnituning 3dfx SLI kábelt nem gömbölyű

A feature csati csak 26 tüskés az FDD lapkábel meg 34 pólusú. Még, ha lenne
hely a szélső tüskék mellett (de nincs), akkor sem tiszta, hogy kell bekötni.
A két szélén 4-4 furat túl lóg a tüskéken, vagy mi?
Próbáltam kinézni Bacsis gépéből. Ráadásul olyan kártyája van, aminek nem
sima tüskesora, hanem igényesebb müanyaghüvelyes csatija van, valami Innovisionnek
nézem, pláne nem látom, hogy sikerült ráhúzni. Mintha valami ragaccsal is össze lenne
kenve.Mi a helyzet a hangkártyák 26 pólusú hullámtábla kábelével? Annak hol lehet megnézni
a felépítését? -
-
válasz
czundermák
üzenetére
Látom a képeiden a gyűjtögető életmódot
Az a két kártya 2x3 zöld hűtővel + összekötve
Voodoo?, a nyákterv nem a szokványos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
hogy lehet ezeket rendbe szedni?
Izé, ööö... bigyó, de, akkor már látnia kellene, hogy nincs rajta sem hangszóró, sem jack

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)