Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
snake1977
üzenetére
Sajnos nem ott a gond, mindjárt arra gondoltam melegszik, de nem... tökéletesek a hőfokok, meg hát egy Duron/Athlon hűtő van rajta már a tuning óta, 36 foknál feljebb nem megy a proci így normál használat mellett, alaplap is 30 körül mozgolódik. Tápra gyanakodnék, de az sem forró. HDD-n kívül semmi nem melegszik, viszont az amúgy is melegedős Maxtor fajta, baja nincs tőle

Más: most szereztem egy USB-s hangfalpárost, az erősítő is csak valami 2x0.5 watt, és hát mit mondjak nem mondanám zenének ami abból kijön olyan a minőség is, de ki próbáltam, Worms-re jó lesz ahogy a kukacok ordítoznak egymásnak
Hangosnak mondhatom hangosnak is azt az 1 wattot, főleg hogy belső építésű lesz és fémre rakom, az felerősíti. Egyébként az USB tudtommal 5V-ot ad... most megint kössem át az 5V ágra a tápról? Mert ezen az alaplapon csak 2 USB van, nem akarom erre pazarolni az egyiket
12V-on meg gondolom paff lenne neki, ha nem is mindjárt első percekben 
A dvd íróm meg igazából csak hangos, és azt játsza, hogy folyton ír (piros led világít ha kő ha nem), írni nem próbáltam meg vele, de olvas dvd-t, meg cd-t is rendesen, csupán rohadt hangos is. Ez tegnaptól megy így, gondolom befogja adni a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hangosnak mondhatom hangosnak is azt az 1 wattot, főleg hogy belső építésű lesz és fémre rakom, az felerősíti. Egyébként az USB tudtommal 5V-ot ad... most megint kössem át az 5V ágra a tápról? Mert ezen az alaplapon csak 2 USB van, nem akarom erre pazarolni az egyiket 
DarthSun