- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epic79
tag
válasz
snake1977 #16397 üzenetére
A boot cd-ről azért megy a xp, mert az csak a ram-ba fészkeli magát és azt is használja. A vinyóhoz nem nyúl. Szerintem két lehetőség lesz. Vagy mégse jó a scsi vincsi, vagy az xp nem tud megfelelő drivert feltenni hozzá.
Vagy másik gépben megy a scsi cucc? De az is lehet, hogy a lap nem bírja a scsi kártyádat. Próbáltad másik slotban?
-
-
snake1977
őstag
Lenne egy kis problémám uraim, adott konfig Abit IS7, 768mb ddr, 7600GS, na és ebbe bedobtam a scsi vinyót, egy ideig megy elindul a telepités, ujraindul, majd mikor pakolja fel a rendszer fileokat, kékhalálozik, nem jut el a windows xp befejezéséig a telepítő, mindig random mód kék halál, vagy újraindul, fura dolgokat művel, a vinyó is néha leáll, majd beindul, már próbáltam ramot cserélni, de nem az a baj, a vinyó is hibátlan a hd sentinel szerint, másoltam is rá, etc. nem tudok tippelni sem mi a probléma, sp3-as xp-t dobék fel, hiren's boot cd-ről bejön a mini xp, ott nincs gond, perpill másik vinyóm nincs (ide vagy sata) de elviekben scsi-val is mennie kéne.
-
Penyus
senior tag
Elevel tarolt xt-t lattam ami par centis vizben volt. Sajna elrohadt a haz meg az utolso isa slot is az alaplapon de ugy istenigazabol. Sajna az nem bootolt be.
-
sladka_pani
senior tag
...azért kemény titkok derülnek ki néha, bevallom én is mostam már meg vizzel gépet, mert felment bennem a pumpa, hogy én ezt nem fogom ecsettel takaritgatni, és nyelni a port. 12 órát száradt, minden szuper volt
-
Turulbir
tag
válasz
Ranagol_5 #16381 üzenetére
Ez semmi. Én egy volt önkormányzati gépnél nem tudtam megállapítani az alaplap színét... aztán nekieresztettem a kompresszort, kapott 5-6 bárt és kiderült, hogy kék. Olyan szinten szutykos volt, hogy a foglalatokban nem látszott a nút.
Jut eszembe: Pont erről a gépről írom most ezt a szöveget. ASRock K7VT4A Pro, Athlon XP 2800+, HD 2400 Pro (Ki volt az a féleszű, aki erre a sz@rra 512 mega memóriát rakott?), DEER 400 watt (ezt cserélni fogom, mert neki 12v=12,8 és 5v=4,6), 2x512 DDR-400 (sajnos nem egyforma, úgyhogy cserélve lesz, lehet hogy 2x1 gigára), 80-as Samsung (IDE; hol felpörög, hol nem) és egy 320-as Samsung (PCI-os SATA vezérlővel). A gépet azért dobták ki, mert valami elképesztő hangja volt a videokártya ventijének (TNT2, kapott egy kis szilikonzsírt, amitől elkussolt és ment fater pincei gépébe (P4 1600, jófajta Abit alaplappal, ezt azért dobták ki, mert leesett az északi híd hűtője visszaforrasztottam a leszorítót és működik)).
Jelenleg sajnos csak 192-ig ment el az FSB (a sata vezérlő kb. 175 felett már nem hajlandó menni), de már kéznél van egy ASUS alaplap, úgyhogy irány a 200 (ha ezzel az alaplappal megvolt a 192, akkor remélhetőleg összejön). A HD 2400 helyett egy legalább egy 2600-at szeretnék bele rakni, az idés samut is kivágom (most erről bootol), terveim szerint kap egy 8 gigás CF kártyát IDE átalakítóval, XP-nek pont elég lesz.Fenyő: Az szép. Én egy Linde csoportaggregát kapcsolószekrényének alján találtam iszapot, mely kb. egy méter magasan a kompresszorok felett helyezkedik el. A németek kívülről lemosták slaggal és eladták, de semmi baja nem volt.
Szerk: Ill. olyan gépet is láttam, ami deszkákon állt, mert elrohadt a gépház alja, de a srác bedugta és dülledt szemekkel néztem, ahogy bebootol...
-
Fenyő
őstag
válasz
telescreener #16390 üzenetére
A legdurvább amivel én találkoztam, az egy P3 kaliberű gép lehetett, ami egy árvízzel elöntött házból került elő, kb a gépház 2/3-3/4 magasságáig (konkrétan ki lehetett venni a vízszintet) feketés-szürkés kiszáradt iszap borította, nem lehetett úgy hozzányúlni, hogy ne legyen retkes az ember, ennek ellenére a gép működött
Csak bővítgetni szerették volna...
-
válasz
Rántotta., onnantól kezdve csak 2 memhely működött a 4ből. 5x8h, ami előtte még bírta a 200mhz-et. Nem voltam ám pipa.
re: (#16381) Ranagol_5
A saját gépeimnél ezt már nem tűröm el. -
Yutani
nagyúr
válasz
Én csak golflabda nagyságú porcicát szedtem ki régi gépből, ez volt a csúcs eddig.
-
snake1977
őstag
válasz
sladka_pani #16385 üzenetére
Na az sem semmi, én mondjuk egyszer egy 486-os kimostam kerti slaggal, száradt fél napot a napon, és müködött még, bát a vinyót kivettem mosás előtt biztos ami zicher
-
Ranagol_5
őstag
Valaki nem tud szerezni, vagy nincs eladó PCI-os floppy vezérlő kártyája?
-
Rive
veterán
válasz
Murphistic #16377 üzenetére
...kicsit zavart a por látványa...
Ennyi por engem nagyon kicsit zavart volna, meg kell mondjam
A poros nálam ott kezdődik, hogy filcesedik a procchűtő teteje a venti alatt. -
dfdfdf
őstag
válasz
KIRA\/NOVA #16378 üzenetére
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Világ rekord született memória kezelésbenITT
-
Murphistic
aktív tag
(#16350) sladka_pani , (#16349) Rive : Köszönöm mindannyiotoknak a választ. Úgy tűnik most nem kell eltávolítanom a hűtőt, mert maga a processzor nem melegszik, csak kicsit zavart a por látványa, amikor felnyitottam a gépet ( talán annyira nem vészes) . A hűtő egyébként egy egyszerű Coolermaster típus. Viszont egy egyszerűbb tisztítást mindenképpen megérdemel.
Ha valakit érdekel a duronos szörny még beszerelt betárcsázós modemmel:
-
laci1128
tag
-
válasz
sladka_pani #16355 üzenetére
Jó gép lett, nekem is tetszik
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Ezeket a 2400+-os procikat simán lehet alapfeszen 200-as FSB-n járatni. Egy ilyenre vadászok én is most. Simán lecserélném a 2500+-os bartonomat rá, mert sok helyen hiába a fele akkora chache, veri a 3200+-ost ugyan azon a sebességen. Az enyémet sikerült lesarkaznom, majdnem elsírtam magam.
-
bob011
aktív tag
Bár nem x86, de retró.
Keresek Type 5 billentyűzetet és egeret, SUN Ultra 10-hez.
Ha tudsz ilyet írj privátot! -
válasz
sladka_pani #16361 üzenetére
Figyi, kérdeztél elmondtam, erre véded a gépet. Szerintem jó ahogy van. Ellenben ha megkérdezel másokat akkor ne azt várd, hogy jó ez így ahogy van. Vagy ha azt várod, akkor ne kérdezd meg, hogy jó-e így
Optikai meghajtó: oldalanként szoktam kettőt tenni. Amúgy egy is elég, ha jól meg van húzva. Csak a rezo és a hőátadás miatt jobb a négy. Wincsinél számít a négy csavar, úgy hűvösebb mintha csak 1-el lenne betéve.
Azért mert a VGA szerintem melegszik, ha távolabb van a LAN akkor több levegőt kap a vga is.
Más, de jó ha tudja az ember: a hangkártyát meg mindig érdemes a gép aljába tenni, mert a vga és a táp bezavar az analóg kimenetekre. -
válasz
Én általában 4 csavarral fogom meg az optikai meghajtókat, mert úgy kevésbé rezonál.
Kicsit nagy a rumli, de nem számít technikailag. Saját 0 ft-os védekezésem a dzsumbuj ellen az, hogy pl a wincsi kábelezést össze hajtom. Felére hajtom majd 90fok-ban hajtogatom a kanyarokban.
A hálókártyát meg inkább távolabb tenném a vga-tól, de amúgy minden rendben van. -
sladka_pani
senior tag
Köszönöm nektek!
-
dfdfdf
őstag
válasz
fasza kis cucc lett. nekem is itt áll pár retro cucc vagy eladom vagy megépítem az én retro gépem
p3 dual 667 (2db 1GHzes slot1 es kellene igazából)
768 SD (3x256 van már)
30 GB HDD
saphire 9800pro 256 passzívha esetleg valakit érdekel belőle valami beszélhetünk
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Jó lett, kohoztad amit lehet belőle.
-
telescreener
tag
válasz
nekem tetszik, korrektül össze van rakva
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok! Ma volt egy kis időm és akaratom, végre kész a mostani retro gépem, ami hát azért jó netre is legalább, de azért még is retro:
- Fekete dobozka, elegáns, szép
- Enermax 460W táp, 2 ventis, szabályozható
- ECS K7S5A Socket A alaplap (a konfig feketebáránykája, de nekem megfelel)
- AMD AthlonXP 2400+ @ 2600+ Thermaltake full réz hűtőborda és egy csendes 8cm venti
- 2x 512MB ECC SDRAM @147 MHz
- Palit GeForce 6600GT 128bit/128MB AGP8x @ AGP4x
- Western Digital 80GB (ATA133/100%/100%)
- Ultra gyors, ultra halk DVD-ROM + Dual Layert tudó Lite-On DVD-RW
- 1 Gbit LAN kari, 3.5" FDD, előlapi USB kivezetés, ami sajna csak 1.1 /ezért még az utolsó egy 2.0-s USB kari lesz hátra/
Képek:
Doboz 1Véleményeket kérek, szép/jó -e lett?
-
Yutani
nagyúr
válasz
bacsis #16353 üzenetére
A korai AMD-s VIA chipsetek/lapok híresek voltak az antituningról. Több helyen olvastam, hogy 105 MHz FSB felett nem mentek, mint ahogy nálad is ez a probléma. Talán valami buszrendszerrel kapcsolatos időzítési gondok voltak, amelyek a szabvány 100 MHz-től való eltérésnél jelentkeztek. Szerintem örülj, hogy DIP kapcsolóval elmegy 110 MHZ FSB-vel!
-
bacsis
Közösségépítő
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
nandon #16344 üzenetére
jahh-jahh SLOT-A Thunderbirdhez kéne
kicseréltem az alaplapi BIOS elemet de így se jó, BIOS-ból 105MHz-et beálíltva nem ad képet, alaplapi DIP kapcsolóval 110-en is megy szépen
mindegy, jóvan ez így is, elgalább nem válogatott a rammal mert a korábbi Asus K7M lapba alig tudtam 384MB-ot belerakni vagy 20modulból összeválogatva
ebbe meg most van 640mega
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Murphistic #16345 üzenetére
Szia!
Ne félj, nem olyan bonyolult művelet, bár garanciát nem vállalok. Rosszabb akkor ha már rá van evődve a paszta, de akkor meg legegyszerűbb ha meleg állapotban próbálkozok. Soha nem szereltem ki a házból a lapot emiatt, MX-2 pasztát használok én is. Egyik felén kipattintod a pöcköt (bár azért jó lenne látni milyen hűtő), utána a másik felén már laza. Még nekem sem sikerült lesarkaznom, pedig sok SocketA-val volt dolgom -
Rive
veterán
válasz
Ha nem tudod, hogyan kell, akkor inkább keress valakit, aki megmutata az első alkalommal. De ha rendesen melegszik a hűtő terhelésre, fagyások nélkül, akkor a legegyszerűbb, ha hagyod a hűtőt a helyén és kompresszorral vagy porpisztollyal kifúvatod a lamellák közül a szmötyit.
Ha mégis leveszed, bármi általánosan használt hűtőpaszta jó lesz. Csak rendesen takaritsd le előbb a régit, a prociról és a hűtőről is.
-
válasz
A kupak nélküli prociknál a hűtőszerelés valóban nem veszélytelen művelet.Legjobb ha a lap kiszerelt állapotban van, főleg ha nagy az acélrugó leszorítóereje.Kisebb rugóerőnél szedtem már le beszerelt lapról is, de a biztonság kedvéért a lap alá egy megfelelő vastagságú műanyag kitámasztót tettem hogy ne tudjon behajlani.Eddig még nem sikerült egy procit sem lesarkaznom, bár mindíg óvatosan jártam el
-
-
Murphistic
aktív tag
Szervusztok!
Látom szóbakerült a lesarkazás
. Nem tudnátok megmondani nekem, hogy mennyire valós veszély ez egy hűtőlevételnél? Szeretném már egyszer alaposan kitisztítani a gépet ( sok szerviztörténet kezdődik így ügyfélrészről
) , de a hűtőhöz hozzá se merek nyúlni, nehogy lesarkazzam a processzort.
Elméletileg gondolom a két oldalsó pöcköt kell kipattintani, majd egyenesen leemelni a hűtőt. A visszaszerelésnél meg pasztázás után vissza a hűtő ( szintén egyenesen tartva ) és a két pöcköt vissza kell pattintani. Socket A-s processzorról van szó.
Viszont nem tudom ezt mennyire tudnám kivitelezni, hiszen proceszorhűtőt még sohasem szereltem le ( PCI és AGP bővítőkártyákkal, valamint meghajtókkal megbirkóztam eddig )
Viszont ahogy látom [link], ehhez a legideálisabb, ha az alaplap a gépen kívül van, szóval lehet maradok a kevésbé alapos tisztogtásnál
.
Ha mégis arra vetemednék, hogy leveszem a hűtőt, akkor a visszatételnél szerintetek jó lenne MX-2 -es paszta (más nem kapható a számtech boltban) ?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Ranagol_5 #16336 üzenetére
Már össze van rakva gépnek
Van egy nagyon bosszantó problémám vele!
Ha BIOS-ból emelem az FSB-t, akkor már 105MHz-en sem indul el, ha az alaplapi DIP kapcsolóval állítom, akkor 110MHz-et is be tudok lőni, így a 900-as thunderbird megy 990-et. Csak sajna a DIP kapcsolóval ez a legmagasabb állítható -
Fenyő
őstag
válasz
bacsis #16332 üzenetére
Gratula, szép szerzemény.
Nekem meg itt van már a 8 bites MFM vezérlő is, úgyhogy gyakorlatilag működésre bírható vinyóval is a turbó XT, viszont amit szántam bele duplamagas 80 megás mfm szörny, 9 fejű, míg a vezérlő max 8 fejet bír kezelni, úgyhogy egyelőre csak egy szimpla 40 megás Seagettel hajtom. Mondjuk 1,44-es floppykkal telepakolni így is elég szöszmötölős egy móka. 8 bites vezérlővel nem tudtam azt megcsinálni mint a 16 bites mfm vezérlővel, hogy integrált hdd vezérlős 486-os lapba berakva, elsődleges ide csatornát letiltva, a második ide csatornára meg egy idés vinyó aggatva (telepakolva a másolni valókkal) egyszerre működjön a 2 féle vinyó. Lehet a 8 bites vezérlő Biosa köp bele a levesebe... -
dfdfdf
őstag
válasz
bacsis #16332 üzenetére
nah az király én egy asus riva 128 al lettem gazdagabb de tesztelésre vár és egy 9800 pro t
és egy Yamaha MG102C t -
bacsis
Közösségépítő
képzeljétek srácok, szereztem egy tuti, ha nem a legtutibb SLOT-A-s alaplapot, egy asus kv7-t személyében
na molst ugye slot-a lapoknál van amd csippes, ami zabálja a thunderbird magos procikat, de "csak" 2x agp van rajta, meg van via csippes, ami 4x agp-s de nem támogatja a thunderbirdet, csak0az oriont na meg a régebbi pluto-t.
ezen a lapon meg meg az asus megoldotta hogy via csipp mellett is menjen a thunderbird, és a 4x agp is támogatva van, sőőőt agp pro formájában -
válasz
Ranagol_5 #16253 üzenetére
Moddolt/tuning bios-al próbálkoztál, annak idején találtam valahol. Csak nem találom a pendrive-omat
most meg nem találtam, annyi időm meg most nincs, hogy jobban beleássam magam.
re: (#16302) Epic79
Lehetőség szerint OFF-nál használd az off topic gombocskát
re: (#16315) Epic79
per pill ráfizetés a ph-nak az apró, örüljünk, hogy egyáltalán eddig ingyenes volt, ahhoz képest milyen funkciókat nyújtottmás:
Én is szoktam hirdetéseket ide tolni, de a szabályzat tiltja.Csak jó tudni, azért mondom. Szóval ne érjen senkit meglepetésként, ha kap érte pár óra pihit.
-
sladka_pani
senior tag
Bebököm a kedvenc topicomba is a BAZÁROM, ahol egyesek szerint még halott német katona is leledzhet
-
vikcsi
senior tag
Sziasztok!
Lett egy P1-es gépem, 150Mhz-es pentium proci ketyegett benne, talán 20gb winyó, szép ház stb... Igazi játékos masina, még biztos van is rajta néhány.
Majdnem komplett, csak a prockó nincs benne, vagyis azt is adhatom, ha kapok helyette egy ugyanolyat, akár rosszat.
Egyébként teljesen működőképes volt, csak lett helyette új ezért lett pihenésre ítélve.
Ha valakit érdekelne, akkor cserélném régebbi procikra, gyűjteményem gyarapítása céljából
Alkatrésznek is ajánlom, kukába/méheshez nem dobom, mert működőképes, hátha valakinek épp egy ilyen kellene -
Penyus
senior tag
A kepben az a vicces hogy az alone dosboxban fut a samsung galaxy 2-es telomon es az van radugva hdmi kabellel a tvre
-
Rive
veterán
-
Fenyő
őstag
válasz
Vegitaa #16319 üzenetére
486-os lapokba csak az utolsó szériáknál lett bevezetve az EDO támogatás, ez meg is látszik a kompatibilitáson, főleg a 4DPS ha jól rémlik Sis chipsetes, ami alapból csak FPM módban kezeli az EDO-t, 64-esből szerintem csak a gondosan válogatott eszi, ha eszi egyáltalán, nem lehet, hogy összesen támogat 64 Megát? + Ebből volt jópár revízió is ha minden igaz.
-
Vegitaa
senior tag
Egy Tomato 4DPS Socket3-as lapról lenne szó.
A leírása szerint max 64 Mb EDO memóriát kezel, de nekem 32-től többet nem lát. -
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Urak, ki az aki otthon van 486-os alaplapok terén?
-
gban
veterán
válasz
dfdfdf #16312 üzenetére
Visszaállt, remélem marad
Én sem fizetek vagy használom el az ingyenest ha mégis visszatér a régi a 300 Ft-os 478-as keretekre vagy a 200 Ft-os bordákra, vagy a régi procihűtőkre, 1,6-os 500 ft-os P4-re, és sorolhatnám, az biztos.
A legjobb az volt, hogy tilos privátban elérhetőséget megadni.
Na ja...
Itt meg szabad ugyanannak a júzernek, mert itt más a privát, de a júzerek ugyanazok.
Meg a szabályzatban sem volt semmi erről.
Mindenesetre megy az up ezerrel -
Fenyő
őstag
válasz
Penyus #16293 üzenetére
Mfm vezérlőn kívül már nálam vannak a homlik, Ali chipes Vesa Vga-val találkoztatok már?
Tsengen kívül már tényleg "minden" van.
Az Xt-re kapcsolható billenccsel meg legalább már floppyról tudok futtatni dolgokat, sacc/kábé a V20 12 Mhz-en átlagosan bő 3x-or gyorsabb az eredeti 4,77 Mhz-es 8088-nál, bár turbo nélkül 4,77-en is gyorsabb egy 15-20%-al. Mondjuk ebből is lehetne egy tesztet csinálni, pl egy 12 Mhz-es 286-al összevetve. -
Murphistic
aktív tag
válasz
dfdfdf #16308 üzenetére
Igen, jól emlékszel, csak későn vettem észre, hogy előttem pont Te szóltál hozzá. Konkrétan te ajánlottad a VIA vezérlőset a Sil-lel szemben.
A kártya a betárcsázós modemet váltotta a gépben, mert nem akartam egy új fedőlemezt kitörni a ház hátából. Szóval egy korszak lezárult. -
dfdfdf
őstag
válasz
Murphistic #16307 üzenetére
talán én is segítettem ha jól rémlik használd egészséggel
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic #16092 üzenetére
Szervusztok!
Boldog új évet kívánok a topik lakóinak!
Még karácsony előtt kerestem egy PCI-os SATA vezérlőkártyát az asztali gépbe és megigértem, hogy beszámolok a végkifejlettről. Az eredmény: teljes siker
. Az MSI KT3 Ultra2-es alaplap szépen szót értett a VIA vezérlős ( VIA VT6421A ) bővítőkártyával és a BIOSa is látja, bár a bootolást nem próbáltam. A kártya egy Hitachi notebook HDD-vel és egy Seagate Barracuda 7200.12-essel lett kipróbálva. Köszönöm a segítséget és a biztatást!
-
dfdfdf
őstag
válasz
zoltanz #16304 üzenetére
lehet pici off de szerintetek ez mit érhet meg?
-
válasz
bacsis #16294 üzenetére
Én is úgy tapasztaltam hogy 98 és Me alatt nem mindegy a DirectX, Via4in1,videodriver, Voodoo driver verziója.Directx 9.0c- nek is van több kiadása.BX- es lapnál nem tapasztalható, de Via- nál számít.DirectX9 valami régebbi legyen, 4in1 4.5 körüli, videodriver ne a legújjabb, Voodoo max 99 körüli.
KT600/XP esetén pedig a Freedom mókolt XP verziót tettem fel, minden driver viszonylag új benne, egyből ment az NVidia (6600GT), a Voodoo- hoz pedig itt a FastVoodoo ment, látja ezt is, lehet ez a S370- en is megoldást jelentene -
Epic79
tag
Off: nekem ez az új hardverapró nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest