- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapórajelen tesztelted, tesztek is részben mások, VGA- t nem húztad. Prociknál én megkerestem mindegyik stabil végét, direkt nem azonos órajelen teszteltem, hanem amennyit bírnak, így a gyártástechnológia is látszik. Intel 4227, AMD 4070-4100MHz, 2 videókártya, attól is függött mennyi a max stabil CPU. Amelyik tesztről képmentés készült, a táblázatban kékkel van, lehívható linkként.
Az Intel a magasabb elérhető órajel ellenére is vesztett az összesítésben. DDR2 lapokkal teszteltem, ráadásul csak 800- ast tudtam a megfelelő tuninghoz visszaosztogatni, 1066- osakat pont a teszt előtt ajándékoztam el, bár utóbbival is van korábbról teszt, nemsokban más az eredmény.Elég jól szórnak ezek a retró tesztek(nagy a CPU limit), gyakran az erősebb videókártyán lassúbbak, pld 3DM01 :
R3800X @4650/7900GTX/W98 : 69164 - Win98 alatt jelenleg a világrekordom.
Core2Duo @4227/RHD6870/XP ...pedig : 65125 ....persze nem mérvadó hasonlítás, a proci sokkal régebbi, a videó pedig sokkal újabb, de látszik a rapszódikus állapot.Oprendszer-független 3DM99- re pedig Jokeph kolléga mondta hogy felveszi a kesztyűt, de asszem 95876- al tartom a topikcsúcsot. Valamint a fentebb már linkelt 3DM2000/ 108023 pötty is hasonló cipőben jár. Akinek van kedve beszállhat a madness tuningba...
.
Ezek valszeg lenyomhatók, ezért tervezek valami Raptort legalább 5.5GHz- el. -
-
-
válasz
FoxiestFox #118089 üzenetére
Igen, elég sok retró témájú rendezvény van mostanában, de BRSZK csak egy!
A 10. BRSZK a pünkösdi hétvégén lesz megrendezve Fülén, a sportcsarnokban és a kultúrházban, mivel sokan leszünk ott kiállítóként és kinőtte a rendezvény a sportcsarnokot.
Envagyok: Ott találkozunk!
-
-
-
Mivel lassan itt van, hadd tegyem fel a kérdést: BRSZK-ra ki jön innen a topikból?
-
envagyok
veterán
válasz
FoxiestFox #118085 üzenetére
Azt hittem ezt már megbeszéltük
-
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #118078 üzenetére
Jól kezdődik a fentebb linkelt cikk
"Celeron 300A@450, 566@1140, 900@1200, Athlon XP 1700+ és 2100+ TBred-B, (mobil) Barton 2500+, Pentium 4 Northwood „telikondis” 2,4C , Athlon 64 3200+ Venice, 3700+ San Diego, és még sorolhatnánk... Mind-mind legendás, tuningra született processzorok (voltak). Ki ne emlékezne azokra a pillanatokra, amikor egy-egy új stepping megjelenése tuningrekordok megdöntését tette lehetővé, a gyártástechnológia finomítása, a csíkszélesség csökkentése mindig új „csodaprocesszorok” megszületését segítette elő."A celeron 300a@450 az megvan.
Coppermine celeron 555-osra rákeresek itthon.
Az xp 2700+ és 2199+ tbred-b tényleg ennyire jó volt?
Bartonból akkor meg inkább a mobil 2500+ a jó?Te írtad régebben, hogy a p35 után már nem támogatott a p4/pentium D?
Most néztem a Maximus II Formula (P45) támogatását, az mindent visz.
Az nagyon jó kis tuninglap. -
A gyári XP- hez lehet, nemtom mert modernizáltakat használok, azok felmennek simán. Win98- hoz elengedhetetlen a teljesen moddolt használata mindkét laphoz, jó sok patch kell hogy felmenjen, ill rendesen működjön is.
Ja és persze a retró 3DMarkokat is meg kell patchelni, már egy ilyen középretró géphez is, hogy működjenek. -
válasz
Pikari #118079 üzenetére
Egy jó lap plusz hűtéssel szerintem elég szép eredményt lehet vele elérni, én a "szar" 865GV chipsetes lapban majdnem 4.1GHz-ig tudtam húzni bármiféle fesz emelés nélkül (bios-ban nincs ilyen lehetőség
). Fesz miatti halál miatt meg nem aggódnék, ahhoz nagyon sokat kéne neki adni (1,5-6-7V).
Tesztekhez mondjuk maradt 3.9-en, ennyin bizonyult stabilnak (bár lehet ha ráeresztettem volna egy prime95-öt eldobta volna magát mint a szar, nem tudom
).
Másik lapban egyenlőre nem néztem meg (960-at sem), nem volt rá időm illetve nagyon kedvem sem.
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #118078 üzenetére
Nekem egy 925 van félretéve, de nem próbáltam még tuningolni. Feszültséget emelgetni nem nagyon akarok rajta, mert nem akarom kinyuvasztani. Úgy plusz pár száz mhz-et tartok maximum reálisnak, amit talán tudhat. A cache miatt mindenképp a 900assal fogok tartani a 800as széria helyett.
-
KROK640
nagyúr
-
Pikari
veterán
válasz
frescho #118076 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy a tesztelés sokkal rosszabb lett az elmúlt évtizedben. Ez egy globális jelenség, egyszerűen nem lehet rendes méréseket találni, egy termék megjelenésekor csak patyomkintesztelés zajlik. Vannak mérések, amiket alig lehet előgooglizni, ahol tömegesen több chipet letesztelnek, sokszor százasával, aztán elég nehéz kibogáraszgatni, hogy mire gondolhatott a költő.
-
válasz
Pikari #118074 üzenetére
A kettő között volt fél év. Ezért írtam, hogy volt rendes verseny. Sorba jöttek a procik a különböző kategóriákba és nem tudott egyik sem igazán ellépni a másiktól. Ma meg mi van? Tesztek sincsenek, csak mutatóba.
Az, hogy kunyerált egy új lapot az x2 3800-hoz nem jelent előnyt, sőt az első BIOS-ok elég szarok voltak.
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #118073 üzenetére
Ja, ez újabb teszt, itt már valószínűleg fless is rájött a korábban vétett módszertani hibákra, szerzett rendes alaplapot, és felfigyelt arra, hogy a 130 dolláros pentium d-je némileg megbirizgálva az fsb beállításokat mindent is agyonver
Egyébként érdemes a 9xx-es szériával bohóckodni a 8xx helyett, kétszer akkora cache és jelentősen kissebb tdp miatt, az kis szerencsével megy 3.6 @ 800 (200) as fsb-n is.
-
KROK640
nagyúr
-
Pikari
veterán
válasz
frescho #118069 üzenetére
Inkább Fless - hasonlóan a másik teszthez - amdnek jobban fekvő tesztkörnyezeteket hozott össze, ugyanis a cikket eleve azzal kezdi, hogy a meglévő teszt lapokban az athlon64 x2 egyáltalán el se indult, így külön csak emiatt kunyerálnia kellett valami vadiúj high end alaplapot a teszthez (A8N-SLI Premium, amiből a premium változat már 2005ös revízió, felkészítve rendesen a két maghoz).
A pentium d-ket meg egy teszt megírásakor már 1+ éves alaplapban tesztelte amit épp össze tudott randomra gereblyézni (Asus P5AD2-E) és frissítette benne a biost, hogy működjön benne a proci. Ennek tükrében csak emiatt a pentium d veszt pár százalékot.Most látom csak, hogy a PentiumD-ket nem is ebben tesztelte, hanem a Pentium4-eket használta ebben. A Pentium D-ket egy ipari felhasználásra szánt alaplapba tette, ami kétszeresen wtf -
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #118052 üzenetére
Amúgy a CPU-k paramétereit elnézve nekem fura, hogy az AMD nyert, még azzal együtt is, hogy amivel teszteltek minden gyakorlatilag max 2 szálat használt.
"kb 1 GHz-et lehet emelni a gyári órajelén
" - volt 5-6 Pentium D 805-öm, kivétel nélkül mindegyik vitte a 4GHZ-et
Szóval itt a tesztben a 3800MHZ-es Pentium D-t úgy vettem, hogy biztos valami szerencsétlen példány, vagy nem merték feljebb húzni.
A pentium D805 kiba jó proci volt a maga idejében. -
válasz
Pikari #118068 üzenetére
Meg renderelésben és mp3 kódolásban is jobb, így már megvan a tesztek többsége simán. Videó kódolásban meg az Intel, mert elég jól rá volt optimalizálva sok encoder, így még egy sima Celeron is tudott villantani.
A "jóárúsított" X2 és a P4 D 8x0 között rendes ár/érték verseny volt és nem 10%-ot léptek előre generációnként.
-
Pikari
veterán
válasz
frescho #118064 üzenetére
Általában gyorsabb = a teszt szerint a játékokban 5-10%-al gyorsabb a 3800+ de productivity alatt a pentium d 830 a gyorsabb 5-10%-al. Szóval holtverseny.
Érdekesmód pont azokban a dolgokban gyorsabb a 3800 amik nem kifejezetten vannak többszálúsítva. A pentium D-nek azt rótták fel, hogy a buszrendszert használja a magok közötti adatcserére, de ezekszerint ez nem okoz számottevő problémát.
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #118051 üzenetére
De szeretem az ilyen teszeteket
Amúgy fura belegondolni, hogy a PX965, az tulajdonképpen később a 2C4Tvel egy I3-as szint lesz, mellérakva a jelenlegi I5-ömet (10400F) meg csak L2-ben előzi meg, minden másban nagyon durván elmarad. (mondjuk van vagy 14 év a két CPU között)
És van a tesztben Pentium D805 meg D805 3800MHZ-en, így egykori rendszereimet is mellé tudom rakni kvázi
-
Pikari
veterán
válasz
envagyok #118063 üzenetére
Kéznél nincs, grafikonszerűen ez konkrétan nekem, de a kérésed eleve problematikus, mert athlon64 x2 4800+-ból 3 féle létezik.
-Létezik a 939-es 4800+, az a 925ös pentiumD-t megveri, a 945öset valószínűleg nem. Viszont ez csak papíron létezik, és megjelenésekor 600$ volt, ehelyett csak kissebb órajelű vagy cache memóriájú x2 chipeket lehetett a gyakorlatban megrendelni, amit viszont a 9xx-es szériás pentium D mindenképp elver. Ekkor még nem is létezett 9xxes pentium d széria, csak a 800as.
-Létezik egy 90nm-es AM2-es 2x1 megás cache memóriával, ezt se gyártották nagy számban, ez valószínűleg pariban lenne a 945össel, de a teljesítmény erősen függ az alaplaptól, korai am2 lapban valószínűleg 5-10%-al lemaradna mögötte, újabb AM2-es lapban ahol pl a teljesítményszintekkel kapcsolatos bugokat már kipatchelték akár 5-10%-al rá is verhet a 945-re.
-És végül a legelterjedtebb Athlon64 x2 4800+ már 65nm-en és 2x512k másodlagos cache memóriával, na a gyakorlatban ezt lehetett a boltokban megkapni, ilyenem konkrétan van itthon, az alaplap bugos mint állat, dual channel nem hajlandó működni, az egyik ram foglalat a 3-ból mindig errorozik (ismert 65nm-es athlon64 x2 hardveres bug), ez így ilyen formában feladattól függően 20-40%-al lassabb mint egy 945 de ha valami csoda folytán esetleg aktiválni lehetne a dual channelt, bugmentesre frissíteni a biost, akkor is legjobb esetben a 925ös pentium d szintjét érné csak el.
Persze a pentium d-hez használható régebbi 775ös alaplapok sem tökéletesen fantasztikus minőségűek, hogy az ezzel kapcsolatos problémáknak az intel elejét vegye, 4 megát rakott a 9xx-es pentium D procikba.
-
-
Pikari
veterán
válasz
envagyok #118051 üzenetére
Az a teszt teljesen félrevezető, és nonszensz. Inkább egy lejárató kampány az intel ellen, semmint valódi teszt.
-A tesztet megnyerő athlon64 fx 60 egy 1031 dolláros szerverprocesszor, 110wos fogyasztással.
-A teszt szerint az ennél mindösszesen 15%-al lassabb PentiumD 805 processzor 130 dollába került újonnan, és 95w-os TDP-je van, mindösszesen 533mas (166) fsbt használ.... és tuningolható, kb 1 GHz-et lehet emelni a gyári órajelén
-Még a tesztben a pentiumd 805-el játékok alatt kb megegyező teljesítményre képes athlon64 x2 4200+ processzor is egy 500 dolláros processzor. Négyszer annyiba került ez is, mint a pentium d 805... És kb 100 mhz tartalék van benne, ha húzni akarod.
A félrevezető tesztek és grafikonok mögé nézve egyértelműen látszik, hogy az amd ott a kardjába dőlt. Az AMD egyszerűen tízszeresen túlárazott, később a piacról visszavont és legyárthatatlan processzorok irányába kezdett kapkodni, miközben az intel elkezdte ledarálni a teljes piac minden szegmensét. Ez a folyamat a core2duo-val vált egyértelművé, de már a pentium D-re is igaz.
-
envagyok
veterán
A Minecraft filmben van egy jó kis retro pc/konzol bolt.
Viszketett a tenyerem, amikor a gyerekkel megnéztem. -
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #118038 üzenetére
Persze, ha szeretnéd, mielőtt kiveszem. Meg ha hozol egy 100+ %-osan tuningolható C2D-t helyette (jah, van!)
Az Athlon XP korának kiváló processzora volt, és szinte mindenkinek volt abban az időben, a múlt egy kitörölhetetlen darabja. Ez olyan mintha az Ikarus buszokat akarnád letagadni.
-
válasz
Pikari #118038 üzenetére
Gondolkodtam a gagyi nForce gépen hogy kidobom, de nem, majd következik a teszt valamikor, valszeg a KT600 magasan nyer, a kazán nForcet pedig elpostázom KROK kollégának - van több M-Barton procim, úgyhogy egyik megy vele.
Tavaly októberben kellett volna tesztelnem, de minden csúszik, a nyuggernek semmire nincs ideje....főcsőtörés, ennek elsősegélye, majd belső csőtörés, teljes felújítás....kész -
válasz
DarthSun #118029 üzenetére
Mod : x16/x16/x8 lap kell.
x16-1 : RTX 4070 a modernre - kb, de lehet hogy 3070 vagy 5070...ár/teljesítmény javaslat az optimálisra jöhet
x16-2 : RX480, Win3.11 FHD- hez, ebben van a firmwareben VESA FHD mód - Omores hsz Vogonson + a hozzá kapcsolódó YT videó
x16-3 / 8x sáv : ez elegendő a 7900GTX- nek Win98 alá
x16-2 + x16-3 : XP alatt isfutnak dualban elvileg, de ezt már a gyakorlat dönti el. Hát nem, már az RX480- nak sincs drivere XP- hez, ahogy nézem, mindegy, a 7900GTX fut XP alatt.Help miatt írtam, mert első körben itt kérdezgetem, azon kollégáktól, akiknek van tapasztalata modern Intellel. Proci igény a kapcsolódó korábbi hsz- ban.
ONban hagytam mert retró specifikus oprendszer a fő ok, bár a leendő célgép modern. Főleg a Win98, azalatt tartom a 3DM01 világcsúcsot, de nem árt ha még feljebb tornázom.
-
Visszament az FX a próbapadra, kattog a pici agyam, Win98 bootol, de a 82.69 drivert egyelőre nem sikerült felpattintani.....
....megoldom, lehet hogy 1 hét, 1 hónap... -
válasz
Yutani #118031 üzenetére
Nagyon adja, állítólag kis fejlesztőgárda, és vadi új, saját 3D motort írtak hozzá. Már a sima első rész, majd az SE látványától is leesett az állam annó, és a grafikához képest nem is kellett hozzá csúcsgép, korabeli középkategóriás vason teljesen jól fut.
A HD is karcol rendesen a hurka 1650- el is, ami érthető, mert a GDDR6 verziót nemrég adták ki, meg a proci is 4 évvel későbbi, mint a game. -
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118030 üzenetére
A Second Encounternél a középkori rész a kedvencem. Elképesztő terek, kastélyok stb.
Jobban belegondolva, lehet, hogymeg kellene nézni modern gépen is(legutóbb szerintem az Athlon Xp-n ment).
A kettő meg az időszak miatt is igen kellemes emlékés tényleg remek játék.
-
-
válasz
DarthSun #118026 üzenetére
Ettől függetlenül a tervezett Intelben persze már valami újabb gen VGA- t szánok. Alaplap kérdéses, utolsó tapasztalat Intel vonalon az X99. Követelmény a PCIe slotok egyenkénti tiltása, engedélyezése - a 7900GTX lesz a másodlagos Win98- hoz. Valamint legalább kettő 16x sávval ellátott foglalat. Proci pedig 5.5GHz- et tudjon stabilan, ez 2 vagy 4 maggal is elég(Win98, XP), de összességében legalább 10C/20T legyen az előrelépés miatt, jelenleg 8C/16T a max meglévők Intel és AMD vonalon is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118026 üzenetére
Az első SeriousSamHD ... jó kis játék, nekem a kedvencem a Second Encounter volt és a második rész.
A Second Encountert nézegettem anno egy Athlon 950 + GeForce 2Ti gépen, hogy milyen gyönyörűen ment, és emlékszem, hogy akkor erősen vágyni kezdtem egy ilyen gépre. Otthon persze még a 466-os volt, TNT2 M64-el, ami finoman szólva is elmaradt ettől. Ugyan ment rajta a SE, de erősen visszavett grafikával és akkor sem túl szépen.
Ebből a 950-es Athlonból lett 1200-as Duron, majd 1400-as Tualatin fejben, végül gyakorlatban meg 1700-as CeleronA Serious Sam 2-t meg 2008 őszén toltam végig, örök kellemes emlék marad a maga abszurd humorával, az akkori gyönyörű futásával (Athlon XP 1466@2669MHZ, 1.5GB RAM, 7300GT 128MB GDDR3) és úgy unblock a szép korszak emlékével.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #118023 üzenetére
Ez a kérdés is sokrétű :
ha egy RTX3060 12GB-ot és egy RTX3060 8GB-ot egymás mellé teszel, akkor azt fogod látni, hogy játékokban kb 15% különbség van FPS-ek terén, mindezt úgy, hogy mindkettőn GDDR6 van, és mindkettőn 1875MHZ-en megy a memória. Csak az egyik 192 bites, a másik meg 128 bites. Jah, és ez a 15% is szigorúan csakis olyan játékokra igaz, melyek beérik 8GB VRAMmal, afelett az olló ennél is jobban kinyílik. Pedig itt még azonos a tipus, és a memória órajel is.
Gyanítom, hogy az RTX3050 6 és 8GB-s verziója hasonlóan viselkedik (arról nincs személyes tapasztalatom). De mint írtam, ez még csak a jéghegy csúcsa, a felszín kapargatása. Ha bedobjuk az eltérő memória típusokat (ahol rögtön olyan mintha azonos típuson lefeleznénk az órajelet) és órajeleket, akkor rögtön nagyon csúnya különbségek tudnak kijönni, akár azonos GPU és VRAM mennyiség mellett is. -
válasz
jokeph #118025 üzenetére
A sima GDDR5 csökkent rajta, ill az új GDDR6 kiadás növeli a sebességet, nagyon jól kimérhető. GPU- ja bőségesen elegendő nekem, SSamHD ultrán megy vele FHD- ben, meg a 2010 körüli címek.
1060- asom pedig GDDR5X, evvel is kiadták, legalábbis az Inno3D, ezt nemtom hasonlítani saját méréssel, ez az egy van, de valszeg a sima GDDR5 ebből is lassúbb. A R3800X mellé került végül, evvel valamivel későbbi címek is jók, de azok meg már nemnagyon érdekelnek. -
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #118024 üzenetére
1650-et nem a VRAM sebessége fogja meg, hanem maga a GPU része. A legcsilivilibb 1650 Ti/Super is messze van teljesítményben az öregebb 1070-hez nézve, ami szigorúan GDDR5, viszont a GPU "bitang", meg persze megvan a 256 bites busz a GPU és a VRAM között, hogy legyen is értelme az erős GPU-nak.
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #118022 üzenetére
manapság kevésbé hangsúlyos a memóriasávszélesség kérdése egy videókártyán, nem sok vizet zavar, hogy 150 vagy 300 gbyte/secet tud a kártya.
viszont amíg 1 gbyte/sec vs 2 gbyte/sec szintű eltérések voltak, ott az volt a kérdés, hogy egyáltalán lehet -e 800x600ban használni valamire a kártyát.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Yutani #118021 üzenetére
Hát ez az... ez gyakorlatilag egy MX200, amit MX400-nak neveznek. Ez már nem gyengén a vevő megvezetése. (és persze itt is 64MB, mikor ezekből volt 32-es is, de régen nagy divat volt, hogy a több memóriás verzióra sokkal szarabb RAMok kerültek. Így igazán nem tudtál jót veni... Bezzeg manapság, a kevesebb RAMos kártyán szarabb is a memória, aztán pont csak annyival olcsóbb, hogy azért már azt válassza aki nem ért hozzá)
-
-
envagyok
veterán
válasz
Fücsök007 #118017 üzenetére
Elvileg, de elég nagy kavarc volt, eleve a x800/860/1800/1900/1950xtx külső átkötős volt, a kép összeillesztését a master kártyán lévő extra chip csinálta.
X1950pro-tól nem volt extra chip, és brldő átkötő volt.
De a driverek is változtak.
Az elsőkhöz kellett a külső kábel, a 6.11-estől nem, de ezt furcsálltam is. [link] -
envagyok
veterán
Az x1800xt crossfire konfiggal is szenvedés van.
Külön mindegyik kártya tökéletes, de együtt az átkötőkábellel nem engedi a driver bekapcsolni a crossfire-t, szürke marad a jelölőablak.
Pár driver csere után elkezdett olyat is csinálni, hogy elmegy a desktop, fekete képernyő, a crossfire master kártyán villog a zöld led, aztán visszajön a desktop pár másodpercre, majd újra elmegy, és így tovább.
Van több crossfire összekötőm, mindegyikkel ezt csinálha.
Lehet az Abit AW8D a gond, hogy nem támogatja a crossfire-t?
Elvileg intel 975x a chipset, eddig úgy tudtam, hogy azon megy a crossfire. -
envagyok
veterán
Nincs valakinek jó windows xp sp3 verziója?
Nálam van egy aktivált , amivel alapvetően nincs gond, de olyat csinál, hogy mikor bebootol desktopba, akkor kb fél-1 percig nem csinál semmit.
Egér mozog, de ha pl. új hardvert teszek be, akkor addig nem telepíti, vagy indítom az eszközkezelőt, az is csak később indul. -
Pikari
veterán
válasz
Pista0001 #118011 üzenetére
megszokott dolog, hogy az alacsonyabb teljesítményű, kevés cache memóriájú, low power, és irodai rendszereket magasabb fsb-vel és ram órajellel próbálják teljesítmény ügyileg kompenzálni, ha a via ilyen célra szánta ezt a rendszert, akkor érdemes volt a magasabb fsbt implementálnia.
pl az utolsó pentium4-ek 200 (800) mhz-es rendszerbusza (miközben a core2 simán elvolt 666on), vagy egyes dd3mas pentium n-ek a jó példák erre a maguk 1600 mhz-es fsbjével, miközben a sokkal gyorsabb rendszerek csak 1333mas fsbt használnak abból a korszakból.
-
Egy érdekes GF2 MX400 64MB/64bit, a memória formátum miatt:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged