Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Valószínű az Everest a biosát ismeri fel, mert az megy, de a kártya halott.
Leginkább a proci, de lehet ram vagy más kütyü is, de ugye attól még a biosa ott van, működik.Hátha valaki tud segíteni neki.
-
bacsis
Közösségépítő
urak!
olyankor mi van ha egy VGA kari (radeon 4770) nem ad képet és az alaplapi POST kijelző is kiakad a VGA keresésénél.. de ha tolok be mellé másik karit akkor az everest szépen felismeri hogy tot van az a kártya!? lehet még vele valamit kezdeni?
kapott egy DOS-os BIOS flash-t de attól se jött rendbe
-
gban
veterán
válasz
peti_s
üzenetére
Bármi meghalhat bármikor.
Valahol már írtam, barátom kivette a prociját a lapból, és nem indult többet a proci.
Azóta kihúzott tápkábelnél is rányom egyet a bekapcsoló gombra.
De egy zárlatos cpu simán öli a lapot, legutóbb egy 2.2-es NW cerkával jártam így sajnos.
Azóta van annak a Dellnek a tápja a videomagnóba épített HTPC-mben, tehát még jól is jött hogy felszabadult.
Ha ez nem jön a képbe, ötletem nem lett volna hogy milyen fér be oda
-
peti_s
addikt
válasz
KIRA\/NOVA
üzenetére
Tudom mik a lap specifikációi, 2005-ben ez volt az első gép, amit teljes egészében én állítottam össze.
Ez a lap egyáltalán nem indul, se kép, se hang.
Úgyhogy, alulfeszelni sem tudok vele.
A linket viszont köszönöm, nagyon érdekes volt. 
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
peti_s
üzenetére
P4P800S-X ha ez a lapod akkor egy kis adat:
Tech. Spec. Info : 1 AGP 8X, 4 PCI, CPU
entium 4 (HT) / Celeron (D) (Northwood és Prescott); Socket 478; Chipset: Intel848P/ICH5; FSB: 800MHz; RAM: 2 DDR400 max. 2GB; ATA100*2+SATA*2; Audio: AD1888 6-csatornás; S/PDIF kimenet hátul; LAN: 10/100; Bővítőhelyek: 1 AGP 8X, 4 PCI, 8 USB 2.0; ATX formátum; Egyéb szolgáltatások: CrashFree BIOS 2, MyLogo, C.P.R, Instant Music~Lite, EZ FlashHa lukas a fet teteje valószinü hogy az halott (hát cserélni azt nem hinném hogy menne) esetleg probáld butitva alulfeszezni fsb-t szedd vissza ha tudod. Volt egy hasonlo 478asom annak az agp körüli fetek haltak meg így és fagyott is a gép rendesen 15-30percenként (esetleg [link] vagy [link] akik tudnak segíteni a biztonságos levételben ha már procit letudnak ezt mértne tudnák) ha esetleg mégis kicseréled tipusban is találsz hasonlót és müxik is majd akkor hatalmas gratt!
De én innkább kitenném a vitrinbe
-
peti_s
addikt
A lap az nagyon nem akar indulni. A CPU meg gondolkodtam, hogy hogyan is halhatna meg... Kibírnak ezek akár 1,9 V körüli feszültséget is nagyon rövid ideig, ez meg nem ment sokáig azon a bizonyos reggelen. Más okot nem találtam arra, hogy meghaljon. De, majd karácsonykor megajándékozom magam egy hasonló lappal mint a tied, csak kipróbálni.
Egyébként, úgy vettem észre, hogy a P4P800S-X konok lapomon, az egyik FET-en van egy bemélyedés, sérülés, no, meg füstölni is láttam aztat. 
-
gban
veterán
válasz
peti_s
üzenetére
Nem hiszem hogy egyszerre meghalt volna a lap is meg a proci is.
Én tettem Prescottot nem támogatóba Prescottot, elindult, és utána is ment.
De tényleg nem támogatja, hülyéskedett azonnal, tehát nem azért ment mert kezeli és rosszul tudom.
Megint az van mint az elöbb, a kondikkal (csak nem írtam), ha pesti lennél, kipróbálnám neked.
Van egy Abit lapom, és behalt az AGP rajta, amúgy hibátlan.
Abba betenném zokszó nélkül, egyszer élünk
Kicseréltem az összes FET-et rajta, de semmi eredmény, bios frissítve, még az északi hidat kellene átfújni, de azt egyelőre halogatom, jobb egy agp nélküli mint egy halott lap
-
peti_s
addikt
A pici hibázásba még az is beletartozik, hogy ne tegyél Prescott CPU-t egy olyan 478-s lapba, ami nem támogatja. Onnantól fogva nekem az a lap nem indult.
De igaz, ez a feszítés csúnyán görbíti a lapokat, viszont itt ennél a 478-snál egy kicsit másképp volt megoldva gyárilag. Azt a félkilós alubordát leszedtem, és a helyére tettem a rézmagos Prescott hűtőt. 
szerk: Bár, az a CPU a számtech bolt szerint meghalt, én nem hiszek az elképzelésükben.
Hogyan lehetne kipróbálni egy 478-s Celeron D CPU-t, anélkül, hogy semmiképp se okozhasson kárt? Gondolom kéne egy Prescott 478-s CPU-t támogató alaplap. 
-
gban
veterán
válasz
peti_s
üzenetére
Mit értesz pici hibázáson?
Tapasztalataim szerint a normál kezelés többet árt a 478-asoknak mint bármi
Legtöbbször, az esetek nagy részében attól láttam meghalni 478-as lapot, hogy a gyári hűtőt le-fel került, és a hihetetlen feszítőerő megszakította a lapot.
Különösen jelentős szerintem a hatása egy több éve feszített, hő hatására elfáradt alaplapnál, ha ott leveszed, és kiegyenesedik, majd visszafeszül, azt még a Béres Alexandra sem bírná hajlékonysággal.
Na ezért félek a 478-as lapoktól, és ezért alakítom át csavarossá saját használatra a gyári 775-ös hűtőket is, egy 478-as csavaros keret műanyag alsó részét szétvágva.1500 posta: ha egy kiló kenyér kell, azért is el kell menni, ha boltba mész, az sincs ingyen, meg ha elmész a gépért autóval, az sem.
De azért én is így szoktam számolni, kivéve a postát, mert az nem az én műfajom, pont az ilyenek miatt.
De én is kalkulálok a benzinköltséggel, az igaz. -
peti_s
addikt
Az 1500 posta is azért rajta van az áron.
A kondizást jómagam is meg tudnám csinálni, ha nem adna ki elég undorító szagokat a forrasztópisztolyom, és kicsit jobban bíznék magamban.
Viszont, ezeket az alaplapokat nem szeretem, pici hibázás, és elszállt. Ez tetszik a legjobban az egészben.
Csak a CPU-t nézzétek, a lap az egy indulni nem akaró ASUS. 
A tápról érdekes amit mondasz, de én úgy vettem észre a Deer tápomnál, hogy ahogy csökkent a kapacitása, csökkentek a feszültségek is. No, de első a kondicsere az alaplapon, ha akkor sem megy, akkor a táppal is játszani kell.

-
gban
veterán
válasz
peti_s
üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam gyenge, szerintem végét járó tápnál, apró terhelésnövelésre is "jelentősen" (tizedvoltokat) esett a feszültség, és talán közelebb volt a 13-hoz a 12 volt mint a 12-höz.
Terhelve viszont jó lett, nagyjából 12-re esett vissza, illetve picit alá
Azért nem vetted olyan rosszul, persze még jobb lenne ha meg is tudnád csinálni a kondizást magadnak.
Ház 1000
DVD 500
Proci legalább 1500, de ennyiért gyanús hogy nem kapsz, pláne a hűtőt nem számolva
Így marad a lapra, tápra 1-1 ezres.
Szeerintem megérte, kérdés persze hogy mennyiből lesz normális majd. -
peti_s
addikt
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Nem mondom, hogy a táp konstrukciósan rossz. De, ez a gép rengeteget mehetett, hogy ilyen állapotba kerüljenek azok a kondenzátorok.
Ha pedig többet ment, többet is "főtt", így könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy kiszáradtak a kondenzátorok. Mérve, 11,38 és 11,51 között mozog a 12 V-s ág, minden esetben akkor kapcsolt le a gép, amikor terhelést kapott. Windows töltés elején pl. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
Nézd már
nekem van 2db ilyen házam. A táp nagyon faja benne, jóval többet elbír, mint az ember gondolná. Igaz, én megfordítottam a ventit, hogy befelé fújja a levegőt, és beépítettem egyet belülre, ami elszív. Tényleg nagyon csendes cucc. Érdemes megcsináltatni azt a lapot, szupercsendes netezős konfignak tökéletes. Megtömni a maximális memóriamennyiséggel, aztán hajrá. -
Ranagol_5
őstag
válasz
peti_s
üzenetére
Tápon csak mérd ki a feszültségeket és az áramerősséget. Ha azok jók, akkor jónak kell lennie a tápnak, max raksz rá egy túlfeszvédőt. A lapon meg ha van a közeletekben olyan üzlet, ahol javítanak erősítőket meg hasonlókat, akkor ott kitudják cserélni neked a kondikat párszáz forintért. Nincs veszve ott semmi. A leírásban amúgy nem volt benne, hogy szét vannak durranva a kondik?
-
-
peti_s
addikt
válasz
telescreener
üzenetére
Pont most nézem, púpos, kifolyt kondit nem látok, de rendesen ki lehet száradva az összes benne, mert úgy lett hűtve a CPU, hogy van rajta egy passzív borda, arról meg a táp ventilátora elszívja a meleg levegőt, amit beleszív a tápba. Ez a fajta hűtés többszörösen is rossz, nem is értem, hogy egy ilyen márka, hogy engedhet meg ilyet magának.
Ám, Lite-On tápegység van benne, nem tudom milyennek számít.
-
peti_s
addikt
Köszi a válaszokat, bátor ember lévén kipróbáltam a gépet, CD-ről bootolható operációs rendszert használtam, a gép egyszerűen lekapcsol. BIOS, minden bejön, elkezdi olvasni a lemezt, tölt, majd lekapcsol. 1500 Ft a reális ár érte, vagy kérjek inkább 2000-t?
-
gban
veterán
válasz
peti_s
üzenetére
Én 1000 + 50/kondiért csinálok ilyet.
bacsis: nem ismerem a vízhűtés működését, ezek szerint az akkor nem párolgás meg egyéb trükkel hűt mint a hűtőszekrény, csak simán átveszi és szállítja a hőt?
Logikus végülis, csak még nem gondoltam bele.
De ha kivezeti a vizet télen az erkélyre, akkor mehet a szobahőmérséklet alá
-
Ranagol_5
őstag
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
A kondik darabja kb. 120 magyar pénz + a hozzáértő szaki díja, aki az alaplap károsítása nélkül ki tudja cserélni.
Ráindíthatsz így is, max random fagyni fog. Oprendszer telepítés a lap ezen állapotában kétséges.Szerk.: telescreener: azok ilyenkor már el vannak durranva; az a trutyi a tetejükön a bennük levő elektrolit.
-
peti_s
addikt
No, megjött a 478-s gép. Csalódás egy szóval. Minden király volt addig, amíg nem kezdtem el bontani. A táp ventilátorával oldották meg gyárilag a hűtést, de hogy az alatt mi várt. A CPU melletti össze kondenzátor ocsmány. Majd teszek fel képet. Viszont, az még biztos, hogy ebből a gépből még nem lett kivéve a CPU. Ám, HT-s P4 van benne. Ha kipróbálom, hogy így mennyire megy, károsíthat vmit?
-
zuhi_
senior tag
Ha valakinek kellene 600MHz-es s370-es Cyrix keressen meg.

-
Ranagol_5
őstag
Valakinek nincs ezüst lakk-ja? 775-ös proci lábakat akarok összekötni.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Programok azoknak akik régi gépeiket akarják ujra elővenni de nincs hozzá driver direktx vagy más programok aki nem ismeri annak elmondom hogy ez az oldversion.com aki meg igen az tudja mik vannak itt nem is ecsetelem tovább nézz szét vann minden!!!

-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
üzenetére
ANYÁM!

Egyébként mennek a filmek! A régiek és a nem blurayos ripes mai AVI-k is akadásmentesen. Le is néztem 1-et (Karácsonyi ének
)! A DOS-os lejátszó kapásból elindította, de szinte hihetetlen pár kb-ban hogy lehet benne annyi codec meg minden, és mégis! Akkor nem értem mivel szemetelik tele a codec packok a gépet?
Na szóval nagy az öröm, viszont nem teljes, mert hogy procifüggő tényleg, hisz megpróbáltam alapórajelen -450 MHz-, 100%-os verdesi a proci vele, nem annyira mint pl WMP-vel, de nagyon akad. 504 MHz-nél már csak kicsit és 99-100% cpu használat, 550-nél már meglehet nézni egy bizonyos filmet, de más ne legyen a háttérben elindítva és a 98% körül tartja magát, néha 1-1 képkocka ugrik, de nem csúszik el a kép és a hang. 600 MHz-en meg fasza 80-90% körül mozog a cpu használat, szóval mellette bevagyok jelentkezve oldschool MSN-re is
Na de ennyire érezni a gyorsulást, nekem ezek a tesztelések!
KÖSZI A MEGOLDÁST, mégsem egy kuka ez a gép! -
törölt tag
Ezt érdemes meghallgatni: [link]
Oldschool tuning a javából.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sladka_pani
senior tag
válasz
KIRA\/NOVA
üzenetére
Köszi, nekem kell a lejátszó, és amint lesz egy kis időm megpróbálom és jelentkezek

-
válasz
KIRA\/NOVA
üzenetére
Hasznos linkek

-
peti_s
addikt
válasz
KIRA\/NOVA
üzenetére
Azzal már sok minden mehet, nekem 450-s Katmai-val volt az, hogy akadt egy kicsit, végig 100%-n ment, egy 600-s már szebben ment volna.

-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
frescho
üzenetére
Hát ez az Smplayer nálam minden filmindításnál összeomlik és leáll. Belemásoltam azt a mappa codecot is (azon nincs mit elindítani kedves kolléga fentebb), akkor se csinál semmit csak összeömlik a lejátszó. Nem Windowsosan, hanem a lejátszó irja ki hogy összeomlott sajnos.

-
Ranagol_5
őstag
válasz
sladka_pani
üzenetére
Ráhúzod a filmet az ikonra, és már megy is. Vagy társítod hozzá állandóra az avikat.

-
Ranagol_5
őstag
válasz
sladka_pani
üzenetére
Ezt keresd meg "Windows x86 20071007". Egyébként ja, linuxos.
Fresco: Nem tudod hogy a fenében tudom átálítani a felbontást ubuntu alatt? 19'-es belinea monitoromat max 640x480-ra tartja alkalmasnak mióta felraktam az nv drivert.
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
mplayer [link]
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
Az FPU a gyenge, de egy P150-nel azert erosebb. Probalj ki egy olyan lejatszot, ami kihasznalja a 3DNow!-t, az segithet.
-
peti_s
addikt
válasz
sladka_pani
üzenetére
Nem hiszem, hogy MPEG4-s tömörítési eljárást használnak azok a filmek, inkább MPEG2-t.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
Hát de hihetetlen, 10 éve gyűjtöm a filmeket... az első volt ez a Hangyák a gatyában és a Tök alsó, meg egypár, mai napig ugyanazok, öreg cd-n is maradtak, mert semmi bajuk. Mikor ezek meglettek, még Win 98-am volt, egy P1-es 150-es gépen, amin MMX sem volt, ezeket a filmeket a legkisebb méretben az akkor 7.1-es Mplayerrel tudtam lenézni, majdhogynem szaggatás mentesen, egy SVGA 1MB-os PCI videokarival, meg 32 rammal. Tudtam, hogy minden gyenge benne, viszont azért 1-2 képkocka ha kimaradt, annak idején az is jó volt
Volt egy nagy császár ebben a 2000 körüli időben a lakótelepen, akinek 450 MHz-es P2-je volt, 128 ram, 16mb TNT2-es VGA, és CD írója volt. Ő árulta és gyűjtötte a filmeket, volt neki 2 szekrénnyi, ami abban az időben durvának számított. Tehát nem bírom felfogni nálam mi lehet a gyenge, már csak a procira tudok tippelni, semmi egyéb nem maradt... nem erre tervezték... -
peti_s
addikt
válasz
sladka_pani
üzenetére
Attól függ mekkora a tömörítése a filmnek, kevésbé betömörített filmek szépen mehetnek, egy jobban betömörített 800-s Coppermine P3 mellett sem megy.
-
sladka_pani
senior tag
Köszi, akkor egyelőre lehet el sem adom és várok arra hogy hátha tudok szerezni egy HD 3000ezres szériát, aztán leprószálom vele a filmeket, esetleg youtubét... a lejátszókból nem sokat tudok kipróbálni mert a MPC-HC csak i686 gépre települ illetve indul el. Pedig az a leggyorsabb, legegyszerűbb, a többivel mind szaggat. De akkor nem értem miért írták sokan, hogy filmezős gép egy Celeron 300A :/ Jönne a válasz, hogy régi kódolású filmek, bakker nekem van egy 2000-es DivX-em, a Hangyák a gatyában, sőt a Tökalsó 1 meg ilyen régi filmek mai napig DivX 3-as kódolásban vannak, és azok is szaggatnak. De egyébként emlékszem, hogy 333-as nem tudom már milyen procival, 64 rammal, 8 megás karival anno lenéztünk egy 2cd-s filmet a Háborgó mélységet haveromnál, meg meséket szoktunk kiskorunkban. Ja és a DVD is szaggat, nem annyira mint a DivX, de ez betudható a kisebb tömörítésnek, illetve azok fel is vannak darabolva ugye egy dvd-n.
-
peti_s
addikt
válasz
sladka_pani
üzenetére
HD3xxx-től már a H.264 is gyorsítva van.
-
gban
veterán
válasz
sladka_pani
üzenetére
Nem csak a GPU-n múlik, pl. Atinál régebben a Rage Theater chippel gyorsítottak ha jól tudom,az meg volt a 9200-on, 8500-on, meg elékeim szerint jóval korábbiakon is (persze nem mindegyiken).
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
Nem volt lehetőségem kipróbálni jobb kártyával, mert ami ATI 9550-es, 256 MB-s volt valamikor az enyém, az nem ment bele az AGP2x-es foglalatba. Ha jól tudom az újabbak közt viszont van olyan ami kompatibilis vele és nem csesznek ki a jónéppel. Tulajdonképpen akár Nvidiaból vagy Atiból honnan számítódnak a hardveres gyorsításos VGA-k? Hátha tudok valakitől kölcsön kérni.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
Ejnye, utoljára 2005 nyarán toltam és egy csajt szedtem fel rajta
, de XP-re ilyen gépre feleslegesnek tartom felrakni a WLM-t, csak lassulkodna. Ennek ugyan van valami biztonsági rése vagy micsodája, de szerintem tök jól lehet vele irkodni és a smiley-k is aranyosak még 
-
peti_s
addikt
válasz
sladka_pani
üzenetére
Ám, hardveres gyorsításra alkalmas VGA-val sem mennek az AVI filmek?
-
peti_s
addikt
válasz
sladka_pani
üzenetére
Nekem is a "Lifebook" esetén u.ez volt. A hang nem akad, a kép viszont mp-ként max. 2 képkocka.
Nekem valahogy nem jön át a retro hangulat ebből a képből, tavaly még jómagam is volt, hogy ezt az msn-t használtam. 
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
Igen, ezen a true internetezni! Ahol mindenre várni kell, és csak óvatosan nyitogatni mert kifagyhat bármi.
A Facebook egész jól megy, a hardverapró szintén, és az XP-s 4.7-es MSN is tökéletesen kommunikál. Bár flash alapú oldalaknál 100%-ot ver a proci és szaggat még az egérmutató is, a youtube teljesen használhatatlan, bár már nem omlik össze legalább, mint azelőtt csinálta még 800-as Celeronon is, ezek szerint javitottak rajta
A kép beakad, de a hang 1x se, szoval zenét lehet róla bőven hallgatni
Jelenleg az asztali gépem sem működik, szóval max. anyámtól kölcsönözhetném az ő szuper laptopját (ki se használja a 2 magos, 2 gb ramos, 250gb hdd, 256 nvidia konfigot), illetve gyorsan a retrora üzemeltem be a netet és az alap programokat, de minden egyet kattintásnál kerren egyet a 4.3GB-s hard disk, tehát jelzi hogy ő biz folyamatosan gondolkodik... viszont okostelefonról sem tudok minden oldalat megnézni neten, mivel Windows Mobile-m van, az MSN ott tökéletesen használható és a FB is, de a Prohardver pl. teljesen összevissza kusza dolog. Na küldök egy képlopást, nosztalgiázzatok 
Esküszöm ha mennének rajta a DivX filmek sose akarnám eladni már és ez lenne a dvd lejátszóm! -
peti_s
addikt
Az MX4000-s egy belépőszint volt, de úgy tudom volt 128 bites 4000-s is.
Közben megtaláltam a Wikipédia ide vonatkozó cikkét.
"Like the Ti series, the MX was also updated in late 2002 to support AGP-8X with the NV18 core. The two new models were the MX440-8X, which was clocked slightly faster than the original MX440, and the MX440SE, which had a narrower memory bus, and was intended as a replacement of sorts for the MX420. The MX460, which had been discontinued by this point, was never replaced. Another variant followed in late 2003—the MX 4000, which was a GeForce4 MX440SE with a slightly higher memory clock. "
(#15300) sladka_pani, K6-III+ról?
Ám, múltkor én is az öreg Fujitsu-ról írtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
LEhet, hogy Ebay-en kéne piacra dobni.

entium 4 (HT) / Celeron (D) (Northwood és Prescott); Socket 478; Chipset: Intel848P/ICH5; FSB: 800MHz; RAM: 2 DDR400 max. 2GB; ATA100*2+SATA*2; Audio: AD1888 6-csatornás; S/PDIF kimenet hátul; LAN: 10/100; Bővítőhelyek: 1 AGP 8X, 4 PCI, 8 USB 2.0; ATX formátum; Egyéb szolgáltatások: CrashFree BIOS 2, MyLogo, C.P.R, Instant Music~Lite, EZ Flash

Cseréltesd le a kondikat egy ezresért. Ha nincs senki olyan a közeledben, aki meg tudná csinálni, akkor megcsinálom neked én.