Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #67451 üzenetére
Mondd, hogy Te vagy a képen a fotós, vagy legalább az aki pózol.. Esetleg ők is ott lesznek..
Akkor holnap fel is mondok..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
B0V9B
tag
válasz szami777 #67450 üzenetére
Én örülök neki. Sokkal jobb kapus ő annál hogy egy olyan csapatban kelljen védenie amelyet minden évben a harmadosztályba való kiesés szele lökdös elég keményen. Lépnie kellett valamerre. Sajnos most egyik PL középcsapat sem küzd kapusgondokkal és a kicsik is igazoltak már kapusokat (Watford-Arlauskis, Bournemouth-Boruc, Federici). Ha nem is szorítja ki Mignolet-et a kapuból (még az első szezonban) csak 3-4 PL meccsen kap szerepet, valamint ő véd majd a Ligakupában és az FA kupában, valamint az EL-ben is akkor simán összejöhet 13-14 mérkőzés egy idényben. Ezek mellett pedig angol, belga, francia és brazil válogatott játékosokkal edzhet együtt.
-
L_YKing
addikt
Alex Vidal! Igaz hírek [link] (elméletileg)
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L_YKing #67457 üzenetére
yeah.
ő lesz Dani utódja. hibátlan.
eddig minden sevillából hozott igazolás bevált nálunk. ő is befog. és még fejlődhet is tovább a katalánoknál#67454 barca0519951
hagyjad már.. kapják befele az első góljukat, már jönniük is kell kifelé. akkor meg aztán indulhat a só[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Tibiajax #67458 üzenetére
Csak ugye 2016tól jöhet... Na most a Sevilla is Bl-ben fog játszani és ha ott pályára fog akkor a barcánál már nem léphet (javítsatok ha tévedek).. Ez azért picit zavaró lenne..
Meglátjuk Tibibácsi én csak reménykedni tudok
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L_YKing #67459 üzenetére
nem baj, addig szokja a katalán stílust meg a tikitakit.
még Juniornak is kellett egy év, ne felejtsük..--
mooondom.. egy darabig kóstolgatás, tudod mint disznótor közben, aztán egyszercsak pukk egy messi ütemtelen balos. 1-0. aztán jössz te, 2, érkezik egy suarez-olló, Matyiő is bólint a végén még egyet és már vihetjük is haza véglegesen a kupcsit.meccs előtt iszok az már biztos, legyen akármi, azt csak úgy fogom tudni elviselni
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
egyébként, komolyabbra fordítva a szót
nekem általában elég jók szoktak lenni a megérzéseim
...fordított irányba
tökéletesen emlékszem rá, hogy fostam mint a hasmenéses kacsa mindkét manunited előtti bl-döntőn.. első előtt is, második előtt is. hogy féltettem a barcát, hogy nagyon jó a united... és mi lett aztán? simán....
fostam a spanyolok előtti vébé-nyitómeccsünk előtt, hogy jajj így meg úgy, miért pont a spanyolok. és mi lett a vége?
fostam nem sokkal ezelőtt a bayerntől ahogy megkaptuk, meg a meccs előtt, de mennyire, emlékezhettek.. és mi lett a vége?
lazaság
és most mi történik? na mi? itt virulok, h mennyire megverjük a juvét, nincs bennem kb semmi félelem. annyival erősebbnek és kiszámíthatatlanabbnak tartom Messiéket a harcigép Juvénél, hogy egyszerűen nem lehet gond
.....
és most már épp ezek miatt kezdtem el parázni[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Nálam 2 lehetőség van, ha vezetni fog hamar a Barca mondjuk 2-0-ra, akkor nagyon gyorsan beiszok. Ha nem, akkor majd csak a meccs után (vagy a vereség, vagy a győzelem miatt)
Meccshez: nehéz lesz, de ha Messit ki tudják kapcsolni, akkor lehet esély Juve győzelemre. Chiellini nagyon fog hiányozni, de Barza is van annyira jó védő, csak sérült volt sokat. Pogba remélem villan párszor, meg Tevez harcossága érhet sokat, valamint Pirlo pontrúgásai.
Hajrá Juve!
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
berakok két meglátást én is eurobarcáról, ha nem haragszotok. hibátlan meglátások
nekem most nincs kedvem irogatni, melózokJuve középpályán már le fog szerintem támadni, ha beállnak a 16-os elé akkor tulajdonképp feladja a támadást és csak a kontrákban bízhat. Nagyon vigyáznunk kell, hogy nehogy bekapjunk egy elfutást, vagy egy jó helyről való szabadrugást. Prilótol és attól a lábtól nagyon kell tartani. És ha már szóba került Pirlo-t és Marchisiot el kell vágni egymástól. Ez Busquets dolga lenne, de szerintem Rakiticre marad. Neymarnak is kulcs szerepe lehet Lichsteinerrel szemben és Rakiticnnek Vidallal szemben, mert szerintem Init el fogja nyomni. Piquéknek meg a Tevez, LIorente és Pogba birkozó meccseket kell megynernie távol a 16-os vonalától. Szerintem nagyon kemény meccs lesz. Fizikálisan teljesen partiba vannak és nem ügyetlen játékosok semmivel sem képzetlenebbek a mieinknél, még ha egy-egyben jobbak is vagyunk. Nagyon félek attól, hogy Vidal elvágja a középpályát és a támadókat egymástól, (nagyon kell majd Iniesta, hogy mnegfelelő támogatás legyen előre). Elképesztő fizikálisan és hihetetlenül jól helyezkedik.
Ha hamar gólt találunk ki is tömhetjük őket. De ahogy fog múlni az idő és nem találunk be esetleg jön a stressz, úgy egyre jobb esélyük van.Úgy gondolom, hogy van olyan profi csapat ez a Barca, hogy lerendezzük ezt a juvét, ha azt hozzák a srácok amit rendre hoztak tavasszal, szerintem több góllal fogunk győzni 90 perc után. Nyugodt vagyok a siker kapcsán. Megkockáztatom Messi azzal a kedvvel játszik, ami 4 aranylabdához segítette, Neymar Suarez páros pedig olyan motivált lehet, mint még soha. Közelébe nem kerültek soha ennek a címnek, most ott van előttük. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a 3. BL döntőt szurkolhatom majd végig, és mind a három döntő egy elképesztő szezont zárt, mind-mind olyan játékosokkal akik vágytak erre a sikerre, foggal körömmel küzdöttek érte, hogy megkoronázzák a pályafutásukat. Ez a jelenlegi Barca, és nem azért mert szeretett csapatom, de európa felett van egy fokkal jelenleg. Jó csapat a Juve is, de szerintem kicsit túl van köhögve az ő szereplésük. Erős túlzás azt mondani, hogy harc volt hazájuk bajnokságában a győzelemért, de ha már itt vannak, mindent bele fognak adni. Pirlo és Buffonnak szerintem utolsó esélye, hogy valamit még alkothassanak a koruk miatt, de szerintem ez ellen a barca ellen jelenleg nincs gyógyszer. Kicsit az az érzésem mint a 2012-es eb előtt, klasszisokkal jobb volt a spanyol csapat az olaszoknál. Gála nem lesz, de ha mindenki azt nyújtja, ami tudása legjava, akkor ma feltehetjük a koronát és felemelheti Xavi a serleget! Neki pedig egy elképesztő karrier csúcsát jelentené.
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #67460 üzenetére
Ez így van, Ő Matyi, de ez hogy jön ide?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dinter
addikt
Barcások egyen farmer cuccban?
-
Dinter
addikt
Dárdai melyik csatornán lesz szakkomentátor?
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #67472 üzenetére
Én is, immár a másodikban, mert az elsőt a macskám levizelte...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
loller
jövök le a metróba szép centenáriumi mezemben, mutatom bérletet, mit kapok válaszként tőlük? "nyerünk? nyerünk ma?.."hát persze!
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #67474 üzenetére
Akkor lassan indulok én is arrafelé, viszem a remek kis ásványvizem, hogy rohadna meg...
-
darál0w
Jómunkásember
na mi a szitu fiLYúkák?
kmészülünk a döntőre?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Enzolord
addikt
válasz darál0w #67478 üzenetére
Miért, Juvés?
-
Enzolord
addikt
válasz darál0w #67480 üzenetére
Hejj! Akkor majd gratula jövő héten, reméljük, egy olyan világba születik. Ahol ismét a United lesz a bajnok.. fiú, vagy kislány?
-
szami777
addikt
En csak azert fohaszkodok hogy ne doljon el hamar a meccs, legyen a vegeig kielezett.
Gyozzon a jobbik bar most a szivem egy picit inkabb a juve fele huz.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tigomigocika
senior tag
valaki légyszi magyar linket mert le vagyok tiltva a tvről
XBOX LIVE: rolandinho007
-
szami777
addikt
válasz tigomigocika #67487 üzenetére
Facebook banok stream
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bucketb0b
őstag
válasz tigomigocika #67487 üzenetére
Nem lesz az igazi sajnos, de én ezt használom ha kell. [link]
-
tigomigocika
senior tag
közben találtam!
köszi uraim!
XBOX LIVE: rolandinho007
-
BenHans
addikt
Kicsit felemás érzéssel várom a kezdést. Egy részről szurkolok a Juventusnak mert olasz, és mert Buffon meg Pirlo... Viszont a római vér is bennem van.
A Barcának is szurkolok a szép játék miatt és mert szimpatikusak, viszont náluk ott az a pár játékos akiket nagyon nem bírok és ők valószínűleg jövőre is itt lehetnek de a Juve vagy más olasz csapat számára a legjobb 4 sem feltétlenül ennyire esélyes. (bár egy Roma - Juve legjobb 4 vagy 8 közé jutásnak nagyon örülnék.)Legyen egy izgalmas jó meccs, igazságos döntésekkel és eredménnyel!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
lacy86
addikt
Nem semmi egy bemutatot nyomnak!
-
pohár
félisten
válasz BenHans #67491 üzenetére
római vér? húha, nem is tudom, hogy itthon kik szokták emlegetni, hogy olasz dzsigolók... (de ha tényleg van olasz felmenőd, akkor nem szóltam )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Digi Stream
___Hajrá Juve!
-
BenHans
addikt
Nem úgy gondoltam na... sajnos nincs olasz felmenőm, se "c típusú állampolgár", viszont van 1-2 német. Viszont porbafingó korom óta az AS Roma-val szimpatizálok.
szerk. ez matt volt 0-1
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
B0V9B
tag
2015: Rakitic, 2014: Modric, 2013: Mandzukic, 2012: Olic
Egy szomszédos ország, ahol nem papolnak az utánpótlás nevelésről, csak csinálják szépen csendben...
-
BenHans
addikt
BUFFON!
-
pohár
félisten
magyarázni könnyebb róla, mint tenni is érte valamit érdemben (ezért is csak a pofázás megy itthon)
BenHans... nem úgy, persze...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szami777
addikt
Kene egy juve gol
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest