Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #42249 üzenetére
Ebből annyi van, mint a huzat..
Giggs, Queiroz, Klopp, Ancelotti, Guardiola, és még sokan mások! Upsz, Van Gaal kimaradt..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #42248 üzenetére
Azért inkább kezdjen Bale, az az ő igazi posztja. Elnézegetnék megint egy olyan kapuig való sprintet mint a katalánok ellen.
DM mezőnymunkájára a középpályán lesz nagyon nagy szükség. Amúgy Benzema-gólt érzek.
Esélylatolgatás, esetleg tipp a részedről? Kit tartasz a legveszélyesebbnek?
-
Ps Vita
őstag
válasz Enzolord #42251 üzenetére
Öööö ebben pont benne van a három legvalószínűtlenebb,írd még oda Mourinho-t is
GS: Legveszélyesebb? Ez egyértelműen Cé
Tipp? Nincs,annyi,hogy ha olyan kurva meddőn fogunk játszani,mint mostanában,akkor kiszopunk
Ha Robben-Ribéry nagyon jónapot fog ki,akkor meg nyerünk[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #42253 üzenetére
Azokat írtam le, akiket felhoztak az újságot az elmúlt pár napban...
Azt nem mondtam, hogy mindegyik reális...
Na, új jelölt Conte..
Szerintem májusra ott lesz a Véber neve is... a Büdösúristenit..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Az MLSZ már megint remekel.. Liga kupát játszunk szerdán, majd rá két napra bajnokit...
Ezt nem lehetett volna kicsit jobban megcsinálni? Ok, hogy nyugaton ez normális, de talán még ott se...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #42250 üzenetére
Én néztem a meccset, jó volt, de összefoglalót most így nem találtam hirtelen.
YNWA
-
szab.tam
nagyúr
válasz Enzolord #42255 üzenetére
és képzeld el, aki mág a kupában is lábon van.
asszem a diósgyőrnél van olyan, hogy 7 nap alatt 3 meccs.
vasárnap, szerda, szombat. valami ilyesmi.
de ott legalább mindig van 2 teljes üres nap közöttük.de a pénteki bajnokit itt nagyon nem értem.
puskás - real eléggé kis fostos meccs.
2-3 éve néztem a honvéd meccseit, nagyságrenddel jobbak voltak.
csak nem tudom, hol vannak azok a gyerekek, akik akkor 30-ről lőtték a pipa gólokat.
volt akkor valami zseniális, ígéretes ikerpár is. (ha jól emlékszem.)
lehet, hogy ők is londonban mosogatnak...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #42258 üzenetére
AkkOr legalább lenne 3-4 év amikor megint a csúcson lennénk, és ez alatt lehetne valaki jót találni...
Szab.tam.. erről beszélek... nincs 48 óra a 2 meccs közt. .. idióták.. Remélem nem törik meg a lendület...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #42261 üzenetére
biztos.
már a nevükre sem emlékszem.
de akkor nagyon szép dolgokat műveltek.***
közben nézem a fejeket.
a séró már be van lőve, mint a nagyoknál.
a bőrfelület kivarrásában eléggé el vannak maradva, de hát ezt valószínű gyorsan fogják pótolni...a realban a 8-as feje tisztára cr7. lehet, hogy nemcsak a haját, hanem komlettten a fejét is mefaragta a kiscsávó.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ps Vita
őstag
Van Gaal egy zseni,de nagyon különc zseni
Vele megéri kockáztatni,pl. a Bayern nélküle nem tudom hol tartana ma ... -
homeless09
őstag
A Sky Sports szerint 24 órán belül bejelentheti a klub David Moyes távozását.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
DeathAdder
veterán
válasz homeless09 #42266 üzenetére
Ennyit arról amit Fergi az OF-en nyilatkozott az utolsó fellépésén, h az utódot is úgy tiszteljék és tartsanak ki mellette akár jóban, akár rosszban.....
Kíváncsi vagyok erre Fergi mit felel majd, mert valamit illene, ugyanis ő választotta az utódot. -
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #42267 üzenetére
A tiszteletet ki kellett volna érdemelnie...
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #42271 üzenetére
Akkor 30x-os bajnok lesz a Pool.
-
szab.tam
nagyúr
(#42268) hobizoli
(#42269) cyberkind****
ahogy a királyi gárda ifjoncaiból a díjátadón páran megveregtték a vezérünk vállát, azon kész voltam.
"királyok vagyunk vazz, vagy nem?"fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #42274 üzenetére
Ha ez összejön akkor Rodgers több mint egy isten lesz nálatok, hihetetlen.
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #42271 üzenetére
Mire? Megérdemelte? Ha a 3. Helyen lennénk, akkor igen, kapjon.. vagy ha állna a kupában, valamelyikben.. de sz*rt se csinált.. mi a bánatért kellene neki időt adni? Az Everton jóval előttünk van, új edzővel, sokkal gyengébb kerettel.. egy évvel ezelőtt 27 ponttal több volt nekünk mint a poolnak, most 23mal kevesebb.. ez 50 pont difi, ha sarkítom a helyzetet.. nem érdemel több időt... és BR-rel szemben, aki egy középcsapatból csinált bajnokot, DM pont fordítva tette.. Mehet, amerre lát..
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #42277 üzenetére
Akkor jóval gyengébb...
-
DeathAdder
veterán
válasz Enzolord #42276 üzenetére
Mindenki tudja h Fergie alatt sem volt nagy durranás soha a MU játéka.
Ugyanez a semmilyen játék, csak éppen a helyzetek bepattantak, a bíró befújta vagy nem fújta amit kellett, vagy 8 percig nem fújta le a 3 perces hosszabbítást míg nem lett meg a győztesgól..
Nem sok különbözött, csak éppen most a másik csapatnak jön össze minden, ezelőtt meg pont fordítva volt.Várható volt némi zuhanás Fergi után, talán ekkorára senki nem számított, de ez akkor is nagyon nagy türelmetlenségre és komolytalanságra utal a híres united drukkerek és vezetőség által.
Kíváncsi vagyok milyen edző hozott ki volna az akkori játékstílus után többet a keretből.
Egyénileg kurva erős a keret, messze benne vannak a top3-ban, de Fergie "játékstílusát" nincs edző aki töretlenül tovább vitte volna, egy ilyen folyamat pedig nem megy egyik pillanatról a másikra.Egyébként meg szerintem se Moyes a united embere, ezt már a kezdetektől így gondoltam, de ha legalább kiválasztották, akkor valamennyi esélyt adjanak már neki, ez mégsem egy cselzi aki úgy váltogatja az edzőket, mint én az alsógyatyámat. BR is rém gyengén kezdett mégsem baszták ki, pedig egy City, Chelsea nyakamat rá, hogy 8 forduló után megtette volna.
Persze így baszott nehéz Moyesnak is, hogy mindenki ellene van már hosszú hónapok óta...[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #42281 üzenetére
Azért BR egy rettenet fos Pool-t kapott Rafa-tól.
-
salival
aktív tag
HIVATALOS!!!!44!!!!
YNWA
-
DeathAdder
veterán
Szilva kidőlt!
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #42287 üzenetére
Mennyire, vb oda?
-
Enzolord
addikt
Moyes out.. erről ennyit.. és nem tudom Te mióta nézel MU meccseket, gondolom, nem rég óta, de a United ki..szott szépen játszott egész addig, míg C és Tevez el nem mentek.. azóta csak hoztàk a meccseket, de előtte végig làtványosan mentek...
-
DeathAdder
veterán
válasz cyberkind #42288 üzenetére
Nem tudni még, de az sincs kizárva amilyen állapotban volt
(#42283) cyberkind - azért ez nem pont így volt
(#42289) Enzolord - jó meccsei mindenkinek vannak, de ez általánosságban sosem jellemezte a MU-t, de tény eredményesek voltak. Az a kiba*ott szép játék nemtom honnan ered, a Chelsea is van h kibasz*ttul szépen játszik a technikás játékosaival, mégsem az a játék jellemzi őket..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #42290 üzenetére
A Cantona érától egész a CR Tevez Rooney trióig szépen és eredményesen játszottak többnyire..mióta ők ketten elmentek , azóta játszik szürkén a csapat, bár voltak szép meccsek.. és mindez semmis lett idén DM-mel.. se játék, se eredmények...
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #42290 üzenetére
Igaz, mert kifelejtettem Dalglish-t meg Hodgson-t, de egyikükkel se volt annyira sikeres az együttműködés.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #42293 üzenetére
Na és aztán mi lett utána?
Én elkönyveltem nekik a 4. hely bezsebelését a következő idényre, aztán nemhogy 4. hely nem lett még Liga se. -
Tibiajax
nagyúr
Egyénileg kurva erős a keret, messze benne vannak a top3-ban
van a fszt... látszik, mennyire közöd nincs a lényeghez a United-el kapcsolatban -
7600 GS
addikt
Top3, eszed tokja.
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #42295 üzenetére
A 380 milliós becsült értékkel messze a TOP3-ba vannak, ahogyan a fizetések terén is minden bizonnyal.
Na sorold már ugyan kik vannak előtte ha már ennyire nem vagyok képben felvilágosíthatnál
Biztos azért várta a hülye is a unitedeted és a két olajost a bajnoki címre a szezon kezdeténforceberg - Természetesen anglia, arról volt szó
-
7600 GS
addikt
Ez a United sehogy sem TOP3-as. Valencia, Young, Büttner, Nani, Cleverley, Jones, ezek mind középszerű vagy annál is gyengébb játékosok. Ráadásul a "megdöglök a csapatért" mentalitást sem lehet észrevenni nyomokban sem.
Sőt, megkockáztatom hogy Rooney kiválása sem lenne akkora érvágás a jelenlegi helyzetben, ő is látványosan "leépült".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest