Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Enzolord #42276 üzenetére
Mindenki tudja h Fergie alatt sem volt nagy durranás soha a MU játéka.
Ugyanez a semmilyen játék, csak éppen a helyzetek bepattantak, a bíró befújta vagy nem fújta amit kellett, vagy 8 percig nem fújta le a 3 perces hosszabbítást míg nem lett meg a győztesgól..
Nem sok különbözött, csak éppen most a másik csapatnak jön össze minden, ezelőtt meg pont fordítva volt.Várható volt némi zuhanás Fergi után, talán ekkorára senki nem számított, de ez akkor is nagyon nagy türelmetlenségre és komolytalanságra utal a híres united drukkerek és vezetőség által.
Kíváncsi vagyok milyen edző hozott ki volna az akkori játékstílus után többet a keretből.
Egyénileg kurva erős a keret, messze benne vannak a top3-ban, de Fergie "játékstílusát" nincs edző aki töretlenül tovább vitte volna, egy ilyen folyamat pedig nem megy egyik pillanatról a másikra.Egyébként meg szerintem se Moyes a united embere, ezt már a kezdetektől így gondoltam, de ha legalább kiválasztották, akkor valamennyi esélyt adjanak már neki, ez mégsem egy cselzi aki úgy váltogatja az edzőket, mint én az alsógyatyámat. BR is rém gyengén kezdett mégsem baszták ki, pedig egy City, Chelsea nyakamat rá, hogy 8 forduló után megtette volna.
Persze így baszott nehéz Moyesnak is, hogy mindenki ellene van már hosszú hónapok óta...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest