Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) olacs


olacs
csendes tag

huh hát engem meggyőzött a Speedlink Serenity XXL, nagyon szép, hatalmas mély láda (2.1-ben azt hiszem nem is láttam még ekkorát), 3 utas magas hangszórók, és mindez 20k körüli árért!
Aki teheti és látja valahol az hallgassa meg, szerintem nagyon megéri az árát :)

(#1952) p_adam


p_adam
addikt

Elsősorban film aztán zenehallgatás céljából (játék nem) szeretnék venni egy 2.0 vagy 2.1-es hangfalat(térhatásra nincs szükség). Hosszútávra, szóval az ár számít de másodlagos. Klipsh Promedia Ultra-t szerezzek valahonnan? Genius SP-HF 1250X? Vagy várjak a 2000X-re? Vagy valami teljesen más az amit keresek? (Egyelőre) laptophoz használnám, kellene-e hozzá egy jobb külső hangkártya (ami drága)? Előre is köszi ;)

(#1953) p_adam válasza p_adam (#1952) üzenetére


p_adam
addikt

Nah egyelőre úgy látom hogy egy Terratec USB-s hangkártyára szükség lesz, de hangfalban még nem tudom melyik legyen de amíg szerzek egyet biztos ajánl valaki valamit :)

[ Szerkesztve ]

(#1954) Ndruu válasza p_adam (#1952) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Klipsch Promedia Ultra 2.0 teszt és árai _1_, _2_, _3_
Ehhez a hangrendszerhez nem árt beszerezni egy Audigy hangkártyát (Audigy 2 ZS PCMCIA). De akkor a költségek már elég magasra szöknek. (>30k)

Genius SP-HF 1250X-nek vannak kisebb-nagyobb bajai, ha ezekkel együtt tud élni az ember, akkor jó választás. (Genius 2.0 fadobozos hangrendszer - itt bővebb infót olvashatsz róla.)

Genius SP-HF 2000X nagyon kevés helyen van, ha pedig van, akkor is hamar elkapkodják, tehát vásárlás előtt mindig meg kell kérdezni az adott bolttól, hogy van-e nekik készleten. Az ára baráti, de ehhez sem árt legalább egy Audigy szintű kártya, amivel meg tudja mutatni a tudását a hangrendszer.

Genius 2000X lelőhelyek - _1_, _2_ - tudomásom szerint nemrég fogytak ki belőle, _3_

Ezeknek a Genius-oknak kell a hely, nem kis darabok. Ezeket nem lehet csak úgy "felkapni és vinni táborozni", ugyanis ~9kg.

A Klipsch biztos, hogy tartós darab (2004 óta piacon van és még mindig nincs semmi bajuk). Genius is biztos kitart pár évig (2-3 évig biztosan, ha nem hajtja szét az ember). Logitech-et is nézhetsz, azok is sokáig tartanak, de ha bármi baj van velük, akkor a garanciát nagyon ügyesen intézik.

Notebook hangkártyákhoz nem értek, azt a megfelelő topikban megtudakolhatod.

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

(#1955) p_adam válasza Ndruu (#1954) üzenetére


p_adam
addikt

Köszi! Ezek közül melyik való filmekhez? Logitech-en kívül van más egyéb választás amiről nem esett szó? Súly és méret csak extrém esetben számít mivel költözést nem tervezek a notebookot persze mozgatom de az arra van :)
Egyébként a Promedia Ultra 2.0-t a Pixel-nél találtam legolcsóbban.

[ Szerkesztve ]

(#1956) Ndruu válasza p_adam (#1955) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Logitech-en kívül még a Creative jöhet szóba.

Filmekhez... De milyen filmekhez? Ha az ember DVD Rip filmeket néz, sztereó hanggal (ami nem túl magas minőségű) (azért mozifelvételig ne adjuk alá:D), akkor igazából nincs értelme több tízezret költeni a hangrendszerre és hangkártyára.

Ha DVD filmekhez kell, akkor már jól jön egy tiszta hangzású rendszer. Ilyenkor lépnek színre az előbb említett cuccok.

Nyilván a Klipsch-nek van a legtisztább hangja, de sajnos fizikai korlátai vannak annak, hogy a mélyeket normálisan visszaadja. A gyári adatok szerint 50Hz-ig lemegy, alatta elfogy a tudása és esetlegesen a nagyobb robbanásokat, morajokat nem adja vissza. Egy Matrix filmből én például hiányolnám, ha nem lennének puffanások, dörrenések...

Egy 2.1-es rendszer ezeket a robbanásokat jobban visszaadja.
Logitech-ből lehet (kicsitől felfelé): X-210, X-230, Z-3-at/Z-4-et ne vegyél filmnézésre, Z-2300
Creative-ból: Inspire T3100, I-Trigue 3220
Altec Lansing-ot mondhatnám még, de nagyon drága (a minőséget meg kell fizetni).
Genius-ból a 2000X jó választás lehet filmnézésre. Eddig nem mutatja azokat a hibákat, amiket az 1250X produkált, úgyhogy jó kis társ lehet, ha van neki elég hely az asztalon/polcon.
Genius is rendesnek bizonyult garancia ügyben, segítőkészek, elég gyorsak is.

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

(#1957) p_adam válasza Ndruu (#1956) üzenetére


p_adam
addikt

Hát hm... :DD
igazából 192 kbit AAC-tól (ami azért jobb minőségű mint az elavultnak tekinthető MP3) 640k AC3 vagy 768k (DTS)-ig minden van - meg persze sima DVD is :) Egyébként azért nem hallgatnám túl hangosan (még most ezt mondom, mi? ;) ) szóval most a Klipsch a legszimpatikusabb bár a Genius mégiscsak olcsóbb jóval és előbb-utóbb úgyis lehet találni belőle de ez a Z-5300 is biztos jó bár ha jól értem ezt a szomszédok aligha díjaznák mert nem alacsonyan szól jól.

(#1958) Dare2Live


Dare2Live
nagyúr

elmentm boltba Altec Lasting ugyan nemvolt de ilyet akartak rámtukmálni: GENIUS SW-HF5.1

Fadobozos volt tetszett de nem tudtam hangerőn és saját zenével meghallgatni így gondoltam rákérdezek: Inkábbr rendeljem be az ajánlott Altec Lastingot [link] ami 1 hét mulva megérkezik (Annyiranemsürgős) vagy jó lesz ezis?

[ Szerkesztve ]

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

(#1959) Ndruu válasza Dare2Live (#1958) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Nincs rossz hangja a Genius-nak sem, bár kicsit kevés benne a basszus és gyakran romlik el... Remélem ezzel le is beszéltelek róla.
A régi 3600-as szériával nincs annyi baj, de a mostani 5000-es darabok gyorsan elromlanak. A saját topikjában rengeteg olyan véleményt lehet olvasni, ami arról szól, hogy a hangerőszabályzó elromlott, zúg a mélynyomó, elszállt a végfok... :( Szomorú...

Ha berendelted az Altec Lansing-ot, akkor érdemes megvárni, míg kiszállítják. Szerintem nem fogsz/fogtok csalódni benne. Mindenféle Eq szabályzás nélkül is gyönyörű hangja van. Egyesek szerint kicsit sok a magas, de ez korrigálható a hangrendszer szabályzóján, vagy a hangkártya Eq-jában.
Távirányítócska és a helyigény

Fehérben vagy feketében rendelted?

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

(#1960) Ndruu válasza p_adam (#1957) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Szóval akkor nem mozifelvételeket nézel. Akkor jó... DTS, DVD, ahhoz már egy normális hangzás dukál...

Z-5300-ról nem beszéltem, az 5.1:) Z-2300-at említettem, de az tényleg csak nagyobb hangerőn mutatja meg igazán, mit tud. Ha panelban laksz, semmiképp ne vegyél ilyet, mert a szomszédok garantáltan az első komolyabb zenehallgatás alkalmával vagy feljelentenek, vagy meglincselnek. Az meg annyira nem mókás...:)

Számomra a Genius 2000X mellett az szól, hogy:
- olcsóbb, mint a Klipsch (alig tudom leírni még a nevét is:D)
- fadobozos (a Klipsch műanyag)
- nagyobb mély-közép driver van benne (3,5" a Klipsch 2,5"-val szemben)

Igaz, hogy nagyobb hely kell a Genius-nak, de ha van hova tenni, akkor semmi gond vele.

Látom a 2.1-ek, amiket ajánlottam nem mozgatták meg a fantáziádat, ezért azokat akkor nem is emlegetem...

Harrrr!!!!

(#1961) p_adam válasza Ndruu (#1960) üzenetére


p_adam
addikt

[link]
[link]

Mi a helyzet ezekkel?

Nem, 2.1-es is érdekel bár egy jó 2.0-nál aligha van szükségem jobb szettre.

[ Szerkesztve ]

(#1962) SsPL711


SsPL711
őstag

Tisztelt Publikum!

Rájöttem egy nagyon fontos dologra, talán meg könnyíti a hangsugárzó rendszer választásokat. Sokan leszólták a logitech z3/z4-es rendszereket. Nincs közepe gyenge a mélye mert zárt és passzív membrános stb. A szatellit hangszórókkal kapcsolatos a meglátásom, mivel széles sávú hangszórók vannak benne ezért, (profi hangsugárzó építők által ismerten) irányított a sugárzásuk/hangzásuk. Ezért lehet, hogy egyeseknek nem tetszett a produkció amit ezek a konstellációk előadnak. Viszont én erre rájöttem a sok asztalon való helyezgetés közben. Egy jó elhelyezéssel viszont szuper élménybe részesülhet a hallgatóság. :C
Nem bántam meg, hogy Z-3e rendszert vettem, már bejáratódott és szerintem nagyon hitelesen szól. Bár lehet botfülű vagyok. (Pedig egy-két hangfalat is építettem)

Csak ennyit szerettem volna mondani.

Üdv Mindenkinek!

NP(1) Garmin Venu 2, HW Watch 3 Pro / Honor Watch GS pro / HW Watch GT 2 Pro

(#1963) Ndruu válasza p_adam (#1961) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Kb. ugyanazt tudják, mint a Klipsch PM Ultra 2.0
Ha ennyire kíváncsi vagy rájuk, akkor érdemes teszteket, véleményeket olvasni róla.

Creative Gigaworks T40 review, Logitech Z-10 review
Mindkettő szépen teljesít a tesztelők szerint, méretükhöz képest a basszust is elég jól visszaadják. Nyilván nem lehet őket egy 2.1-es rendszerhez hasonlítani, de az átlagos 2-3k-s kategóriát bőven felulmúlják. Az már más kérdés, hogy mennyibe kerülnek. Nekem ezek drágák, pláne hogy csak 2.0-ás rendszerek. Z-5300-at vettem használtan 24k-ért fél éve...

Ha tetszenek ezek a cuccok, akkor érdemes elmenni valamelyik nagyáruházba (MediaM, fukarház) - ott általában szokott lenni kitéve -, és meg lehet őket hallgatni. Azután le lehet vonni a konklúziót, hogy melyik tetszik jobban. Hazamenni, megkeresni hogy hol a legolcsóbb a kiszemelt példány, aztán megvenni. (Nyilván vidéken erre nem mindig van lehetőség... Olyankor csak a vakszerencse marad...)

Gondolom a végső döntésben a hangzás, ár, méret, garancia, tartósság is meghatározó lesz. Ha sikerült valamelyiket beszerezni, akkor majd írd meg a tapasztalataidat ide a fórumra, hogy tanuljunk mi is.

Sok sikert a vásárláshoz!

Harrrr!!!!

(#1964) Alex91 válasza p_adam (#1961) üzenetére


Alex91
félisten

Nekem Klipsch van, megeri az arat! (Van mely is, bar bizta, hogy egy melynyomot nem nyom le :). Egyebkent meg kiegyensulyozott hangja van. Mondjuk lehet, hogy egy olcsobb se szol xarabbul, de ez legalabb normalisan le van arnyekolva (mobilra nem jelez :) ). Talan a potmeterrel lehet gond hosszabb tavon, de ha a gepen nyomod fel a hangerot...)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1965) p_adam válasza Ndruu (#1963) üzenetére


p_adam
addikt

Igazából használtan biztos lehet jobbat venni csak én nem merek mert ennyire azért nem értek hozzá és rosszul nem akarok járni :( Otthon egy Genius SW 5.1 van (sulinet miatt ;) ) azzal meg vagyok elégedve de jobb 5.1-es hangkártya annak se ártana meg az AC97 helyett amikor otthon vagyok azt fogom az új hangkártyára rákötni :)

Egyébként írtam az Onkyo Europe-nak az új külső USB-s hangkártyájuk miatt de egyelőre semmit se tudnak mondani - szólt a válasz. Ez most az jelenti hogy egyszer még lehet? :) [link]

[ Szerkesztve ]

(#1966) Ndruu válasza p_adam (#1965) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Nem erőltetem én a használt cucc vételét... (Azt csak úgy megemlítettem...)

A következő versenyzők maradtak:
Genius SP-HF 2000X, Klipsch PM Ultra 2.0, Creative Gigaworks T40, Logitech Z-10, Logitech X-210, Logitech X-230, Creative Inspire T3100, Creative I-Trigue 3220

Lehet válogatni...
Hangkártyát meg a hangkártyás topikban, vagy a notebook-osban ajánlanak neked... Ahhoz én tényleg nem értek... Notebook-hoz meg végképp nem... Az külön világ

Harrrr!!!!

(#1967) p_adam válasza Ndruu (#1966) üzenetére


p_adam
addikt

2.0-ás rendszer felbővíthető 2.1-esre később? Ha igen, hogy lehet hozzá illő mélynyomót találni?

(#1968) neduddki válasza p_adam (#1967) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

Igen!
pl: a legkisebb es legolcsobb Genelc 8020a-hoz a gyarto a legkisebb els legolcsobb 7050 sub-t ajanlja:- )

udv

neduddki

p.s. felteve ha igenyes vagy:- )))

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#1969) p_adam


p_adam
addikt

Új versenyző: [link]

(nagyon) drága, de biztos jó...

(#1970) Alex91 válasza p_adam (#1969) üzenetére


Alex91
félisten

Na, ha tonkremegy a Klipsch-em, akkor veszek egy ilyet :)!

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1971) p_adam


p_adam
addikt

Úgy látom, nem fogom ezt a dolgot hamar eldönteni...

A Logitech Z-10 drága viszont nagy előnye hogy nem kellene hozzá külön hangkártyát venni mert USB-s. És valószínű simán van olyan jó mint a hozzá hasonló Abit iDome amit ha lehet is kapni akkor is csak lényegesen többért. Viszont sajna a mélynyomóval bővítés lehetőségét nem hagyták meg (bár azért annyira szükség sincs rá). Bezzeg 2.1-es rendszerből csak az új Logitech Cinema rendszernél van ilyen USB-s opció ami szerintem irreálisan drága, még akkor is ha nagyon új.

Genius SP-HF 2000X egyelőre nem elérhető(ennél alább azért nem akarom adni), Altec Lansing MX5020-at néztem még ami tetszik de nem látok helyet ahol kapható lenne. Meg az új Klipsch is tetszik de mire veszek hozzá egy külső hangkártyát, simán 30 fölött járok... Gigaworks T40 is kb. ugyanilyen drága lesz. Az egyértelmű hogy az íróasztalom (és valószínűleg a szomszédok is :) ) egy jó 2.0-ás rendszert preferálnak (ebből viszont nagyobbat is). Egy kivétel viszont van, az Altec Lansing VS2421 a subwoofer eltérő formája miatt.
Valami hely kéne ahol az összeset kipróbálhatom de szerintem majd egyenként. És mire végiérek majd kijön egy új USB-s hangszóró :)) És akkor a hangkártyákat még nem is említettem és ezek tetszőleges kombinációját :DD

[ Szerkesztve ]

(#1972) p_adam


p_adam
addikt

És ez milyen? (Azon kívül hogy drága)

M-Audio Studiophile AV 30
[link]

(#1973) NoLF válasza p_adam (#1972) üzenetére


NoLF
addikt

én most vettem egy creative inspire 3100at, csak ajánlani tudom :) nagyon finomak a magasak, és dorombol a mély szinte minden tartományban :)

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#1974) Degeczi válasza p_adam (#1971) üzenetére


Degeczi
nagyúr

"Genius SP-HF 2000X egyelőre nem elérhető(ennél alább azért nem akarom adni)"

a 1250x korántsem biztos, h alá értendő: úgy tűnik, maga a gyártó is a 2000x fölé pozícionálja, utóbbinak csak a teljesítménye nagyobb vmivel - SZVSZ dolgozószobába szükségtelenül

(#1975) Shodan


Shodan
addikt

Ma meghalgattam a mediába 3 fajta hangfalat. Nem ezeket akartam de csak ezek voltak.
Altec Lansing FX4021 - sokkal nagyobbnak képzeltem el, nem voltam elájulva tőle.
Logitech z3 - basszus jó, de a többi hang valahogyolyan nyomott volt, ennek fényében nem tudom hogy z2300 hogy tetszene, mert eredetileg azt akartam.
logitech x540 - 5.1es igaz ,de ennek tetszett leginkább a hangja.

kinézetre pedig ez
az összeszerelése és a gombok szerintem ezen voltak a legjobbak

Altec Lansing MX5021 és z2300 nem tudjátok hol tudnám kipróbálni?

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1976) Nagy_Matessz


Nagy_Matessz
aktív tag

Sziasztok!
Én most szülinapomra kaptam egy Logitech z2300at :) Hát bitang.
Iszonyat hangja van:)
Az a 2 kis vacak hangszóró úgy szól:)

Elötte volt egy erősítőm meg rajta 4 hangfal de hát valahogy , ezek jobban szólnak.
Filózók rajta hogy veszek valami űbereb hangkártyát mint az integrált 5.1 :)

Pl: Sound Blaster X-Fi .

Nektek mi a véleményetek a z2300ról?

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#1977) Jeti1


Jeti1
tag

Segítségeteket szeretném kérni így 2.1-es hangfalszett vásárlása előtt. Már elég jól beleástam magam a témában, s ezért sok hangfalszett kiesett a pixisből, már csak 3 közül kellene választani.
Fontos, hogy én nem nagyon játszok és filmet se szoktam nézni. Körülbelül 90%-ban zenehallgatásra használom a hangfalakat, ezért fontos, hogy tisztán szóljon, ne zugjon és minnél több hangot kitudjon adni. Minden tartomány lényeges, de rendkivül fontos, hogy a mély szépen szoljon és ne puffogjon, valóban kijöjjenek rajta a hangok, mivel általában olyan zenéket hallgatok, amiben komoly basszusok vannak.
A 3 versenyző és hozzájuk néhány link:

1. CREATIVE I-Trigue L3800
[link] vagy [link] vagy [link] vagy [link] vagy [link]

2. Altec Lansing's FX6021
[link] vagy [link] vagy [link] vagy [link] vagy [link]

3. Logitech Z-2300
[link] vagy [link]

Egyébként hol, milyen boltban lehetne ezeket meghallgatni szerintetek?
Ja és a lényeg: a három lehetőség közül melyiket ajánljátok? Esetleg egy negyediket?

Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/

(#1978) Shodan válasza Jeti1 (#1977) üzenetére


Shodan
addikt

Ez miért esett ki? Altec Lansing MX5021?

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#1979) Jeti1 válasza Shodan (#1978) üzenetére


Jeti1
tag

Igazándiból azért, mert elég ellentmondásos véleményeket hallottam róla és nem biztos, hogy megtudnám hallgatni vásárlás előtt.. A THX minősítés, a frekvencia tartomány és az ára miatt vonzó ez a hangfalszett. Igazad van, ezt is az alább emlitettek mellé érdemes lett volna beírnom.
Na és, akkor most a 4 közül te melyiket javasolnád és miért?

Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/

(#1980) Jeti1


Jeti1
tag

Egyébként a THX minősítés főleg filmnézéshez lett kitalálva és nem zenehallgatáshoz, bár amelyik hangfalszett megkapta a THX minősítést az már biztosan megüt egy nem is olyan rossz szintet, mivel bizonyos követelményeknek meg kell felelnie. Ez jó, de nem vagyok benne biztos, hogy egy THX minősítésű hangfal biztosan jobb-e egy THX minősítéssel nem rendelkezőnél. Természetesen most 2.1-es hangfalszettekben gondolkodom.
Vagy rosszul gondolkodom?
Itt egy kis olvasni való a THX-ről: THX

Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/

(#1981) Degeczi válasza Jeti1 (#1980) üzenetére


Degeczi
nagyúr

a számítógépes hangszóróknak ehhez köze nincsen, gyakorlatilag csak azon múlik, melyik gyártó mennyit fizet a "minősítés"-ért... :(

léteznek nagyon gyatra, de THX címkét megkapott cuccok, és címke nélkül jobbak is - ezen semmi nem múlik

(#1982) Jeti1 válasza Degeczi (#1981) üzenetére


Jeti1
tag

Az a baj nem csak a minősítésekkel csalnak, hanem sokszor más adatok se tükrözik a valóságot, csak megközelitik. Főleg a teljesítmény adatokra gondolok.
Egyébként a THX minősítés egyre könyebb megszerezhetőségét még segítik is, mert ha jól tudom, van egy gyengébb (THX Select) és egy erősebb (THX Ultra) fajtája is, így szélesebb kőr szerezheti meg a minősítés valamely fajtáját.

Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/

(#1983) royalka


royalka
őstag

Hi all. Haverom vett egy Logitech Z-2300 de én sokallok ennyit kiadni egy hangcuccért. Mennyit érdemes rászánni egy 2.1 -es hangcucra???? Vagy várni kicsit még az imént említett motyóra hogy lejjebb megy vagy nem érdemes????

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1984) Alex91 válasza royalka (#1983) üzenetére


Alex91
félisten

Hat... Ugy 15k-tol folfele :). Mit szolsz ehhez? :DD

[Logitech Z-Cinema 2.1]

(Mondjuk en azt mondom, hogy inkabb egy kicsit tobbet erdemes raszanni a lehetosegekhez merten, mert ezt azert -ha jol valaszt az ember- ritkan fogja cserelni.)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1985) royalka válasza Alex91 (#1984) üzenetére


royalka
őstag

Itt azt nem értem minek olyan sok gomb a távirányítóra :F :F

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1986) Alex91 válasza royalka (#1985) üzenetére


Alex91
félisten

Azzal tudod a gepet iranyitani. A mediakozpontot :).

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1987) p_adam válasza Alex91 (#1984) üzenetére


p_adam
addikt

Én nem látom mért ér ez ennyit ha a puszta adatok alapján nem sokkal szólhat szebben mint a Z-2300 a virtuális térhatás meg ugye van, de ennyi lenne a felára? Azoknak jó akiknek nagyon rossz hangkártyájuk van és nem is akarják cserélni (pl. laptop) mert USB-s, de még így is messze áll a 'good value for money'-tól...

(#1988) neduddki válasza royalka (#1983) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

A hfp/sztreo egeszn dicsere egy kort megerne:

bof

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#1989) royalka válasza neduddki (#1988) üzenetére


royalka
őstag

THX de 2.1 et szeretnék mert most hifiről tolom és amúgy szép hangja lenne meg ütős de, lent a lábamnál így a bassz jobb és a magas hangok elszálnak. Régebbnen előszedtem a genius sp-g16-ot és azt tettem fell az asztalra és így a 2 eggyszerre tolattam így jó volt csak mind a 2 egyszerre tekergetni meg a hifi ha kikapcsolod vissza esik 8-as a g16 meg ugyan ott marad mert potis :( . De egyre jobban érdekel az z2300 de lehet reménykedni hogy lejjebb megy?

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1990) Nagy_Matessz válasza royalka (#1989) üzenetére


Nagy_Matessz
aktív tag

Hát z2300 valami 30k :) Azt tudom hogy edigitalban 77e ft a z5500 :)
Hát annyit biztos nem adnék :)

Ja nekem z2300 van. Most 25én kaptam szülinapra. Leteszteltem egykét bass testel a mélynyomót :) Hát nálam lábnál van és földön, felette asztal :)
Van egy ilyen kis füzetke. Ha pl asztal közelben van akkor igy mindenhol legyen neki 15 cm levegős tér. Hát bitang egy 30-40Hz :) az asztal bal oldalán a lap :) ugy remeg hogy igy :):)

[ Szerkesztve ]

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#1991) Hammon Serra


Hammon Serra
senior tag

Sziasztok!

Nekem nincsenek nagy igényeim hangzás terén, csak azt szeretném kérdezni, hogy x210 logitech tv-re kötve okés?
:R

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#1992) royalka válasza Nagy_Matessz (#1990) üzenetére


royalka
őstag

Lehet várni hogy majd lezzeb megy az ára? Mert most szívtam elég nagyot hogy nem tudtam várni és meg vettem és leesett 15e -t

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1993) Alex91 válasza royalka (#1992) üzenetére


Alex91
félisten

Mit vettel, aminek esett az ara? Egyebkent ez benne van a pakliban... (Mint az is, hogy feljebb megy :) .)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1994) Eagle16 válasza Hammon Serra (#1991) üzenetére


Eagle16
addikt

Persze. Nekem is rá volt kötve, mikor még X-210-em volt. (igaz, csak egyszer)
Szóval ha van a TV-n megfelelő csatlakozó, semmi akadálya.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1995) Nagy_Matessz válasza royalka (#1992) üzenetére


Nagy_Matessz
aktív tag

:):) Hát tudja franc. Ez az a dolog, hogy ennyi erővel sohase vegyen az ember semmit.
pl: proci,vga,memória. :) és még sorolhatnám

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#1996) royalka válasza Nagy_Matessz (#1995) üzenetére


royalka
őstag

Én is ezzel vigasztalom magam. De szerintem várock egy hónapot mert csak akkor költözök haza véglegesen és addigra megyle annyit amennyit akar, de ha megnézzük akkor a hang cuccok nem nagyon ingadoznak, mint a proci és egyébb cucc. Nem?

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1997) neduddki válasza royalka (#1989) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

a szavakt kulon kulon ertem, de hogy mit akarsz mondani arrol halvany lila kodom sincs:- )))

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#1998) Nagy_Matessz válasza royalka (#1996) üzenetére


Nagy_Matessz
aktív tag

Hát a proci teljesen más. Ott verseny van.
AMD vs Intel. Lásd ph tesztek. Árak.stb...
Egy audió kütyüre így nem lehet építeni.

30k, lehet egy hónap mulva már csak 27. Na most az a 3k. Ha van már 30ad.
Vannak ennél nagyobb horderejű kérdések is.

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#1999) peep


peep
csendes tag

harman kardon soundstick II vélemény?

(#2000) Alex91 válasza peep (#1999) üzenetére


Alex91
félisten

Ha van ra penzed es tetszik a design, akkor nyugodtan vedd meg, valoszinuleg nem fogsz benne csalodni :)!

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.