Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#45880) canniball válasza pjen (#45876) üzenetére


canniball
nagyúr

Persze, egyértelmű hogy kísérletezgetni kell, a kérdés csak annyi lett volna, hogy nagyjából mekkora mennyiséggel kezdjem; mert ugye ha kevés akkor az sem jó, ha sok akkor az meg pláne.
A rendszer zárt, egy tágulási tartály biztonsági szeleppel a "védelem" (termikus biztonsági szelep (még a jövő zenéje) vagy egyéb okosság nincs).
Jelenleg tölggyel fűtünk.

Dr.Zoo!
Elhiszem hogy jó dolog a puffer, de sajna tényleg nem fér el (a kazánház hozzáépített és kicsi, felette tető, három oldala a szabadba néz, a negyediken pedig a spájz és a konyha); ahogy néztem legfeljebb egy keskeny 300literes férne be, az meg nem biztos hogy sokat segítene. Ráadásul egy csomó beruházás van még ami fontosabb. Így egyelőre marad "biztonsági tartaléknak" a gáz, meg most kipróbálom a szenet, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
A mennyiségre vonatkozó tippet köszönöm, kiindulási alapnak jó lesz! :R

Met!
Persze hogy ahol nem engeditek le ott kevesebb a pára, hiszen a meleg fűti az ablakot és így elpárolog róla. Ettől függetlenül mi a függönyt a radiátor mögé engedjük, mert bent szeretnénk tartani a meleget. Az éjszaka az ablakon lecsapódó pára meg elillan napközben amikor el van húzva a függöny és megy a fűtés.

DonThomasino!
Gyártója válogatja, hogy kér-e szakember általi beépítést a garanciához. Hogy a Grohe előírja-e azt nem tudom.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.