Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112841) trialboj válasza 6030D (#112813) üzenetére


trialboj
őstag

A Fb főnököt csúnyán bemosdatták mert eladott néhány virtuális adatot (amitszerintem azóta is ugyan úgy ellop és elad sok millió oldal)

Viszont arra továbbra sem próbál meg senki sem megoldást keresni hogy ne lehessen lopdosni a bringákat, annak ellenére hogy az elektromos autó motor bringa és minden felé megyünk az összes fejlett országban.

Elég lenne 1 hivatalos eus weboldal ahova mindenki regisztrálhatja a bringáját adatokkal papírokkal, és az eladást is ezen keresztül kellene megoldani. Még pénzt is lehetne belőle csinálni, hogy létezik hogy tervben sincs?!?!

Sőt még országonként sincs egy olyan adatbázis amit le lehet csekkolni, mert vagy a rendőrség nem működik együtt, tehát nem használja, vagy eleve több van, és így mindenki mást használ ami totál értelmetlen.

Azért ez az iparág nem hoz annyit mint a prostitúció, kinek érdeke hogy ne legyen szabályozás, és bárki lopkodhassa a bringákat?
A csillió dolláros laktok sem bírnak ki 5 percnél többet ha vinni akarják a gépedet, tehát sokan eleve nem vesznek bringát, mert tudják hogy azon a környéken ahol használnák, biztos ellopnák akármilyen óvatosak is. Leharcolt ronccsal meg nem feltétlen akar tekerni senki sem.

Ez ki kellett jöjjön.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.