Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
Destiny kérdés: van valami klán, akármi ahol megfordultok és bevennétek?
22-én ha jut a készletből csatlakozom!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
redXIII
senior tag
Madridista83-al vedd fel a kapcsolatot, vagy Pzstm-el. De a legjobb úgy lessz ha találsz egy magad mellé egy ugyanilyen kezdő csapatot, Aztán együtt szenvedtek. Az 100x jobb mint ha bevisznek tölteléknek raidbe csak maradj itt ne mozdulj stb, mint mikot együtt próbálkoztok mit hogy kell. Jó a pro-k segitsége, de amiért jó volt/lessz ez a játék a csapatmunka. És csak kezdökkel fog összejönni.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Bogyi007
veterán
válasz strcpy #80841 üzenetére
Ez működhet DLC-k esetében is? Kíváncsi lennék a Forza 6 és FH2 autópakkokra, de nem vagyok biztos benne hogy megéri-e megvenni őket...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
LiteCross91
aktív tag
sziasztok. olyan one kontrollert szeretnék venni, ami már bármilyen bluetoothal csatlakozik pchez, laptophoz. a webshopok nem egyértelműek. találtam egy ex6-00002 tipusszamot, de nem tudom, hogy az kell e nekem. semmi infó neten.... tudnátok segíteni pls? akár egy link is jól jönne pl ez jó szerintetek?
-
MeSKA
aktív tag
Jött valami 450MB-os frissítés, tudja valaki mi újdonságot hoz?
-
Def26
félisten
Elég jó ár a konzolvilágban. Xbox one s 1tb + fifa + 2 kontroller 116,999 [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
norbi2010
őstag
válasz LiteCross91 #80857 üzenetére
Ez nem jó, ebben van Bluetooth.
-
okibots
aktív tag
válasz LiteCross91 #80857 üzenetére
Abban a kontrollerben biztos nincsen bluetooth, jelenleg az Slim géphez kapott kontroller rendelkezik ezzel a funkcióval. Ez a kontroller fehér színű (nem a lunar wihte) és külön is kapható már. A későbbieken megjelenik egy kék, és egy "dawn shadown" színű is, ami képes lesz bluetooth-on keresztül is kommunikálni. (a Gears of War-os limitáltak is jók lesznek neked)
Pl.: [link]
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
strcpy
tag
válasz Bogyi007 #80856 üzenetére
A DLC ugyanúgy digitális termék, és mivel a felhasználási feltételekben "Letölthető termékek és előfizetések"-ként hivatkozik mindenre, gondolom rá is azonos szabályok érvényesek.
Downloadable content, éééértitek.Én is ma ezen gondolkodtam, de végül behúztam mindkettőt. Azt a ~2800 forintot megéri.
Más kérdés, hogy én pont ZAR-ban vettem. -
strcpy
tag
válasz strcpy #80841 üzenetére
Visszatérve a refundra:
Maximálisan korrektnek tartom a Microsoft hozzáállását a vásárlóihoz. Barátságos felhasználói feltételek és support. (Mondjuk meg is fizetjük az árát, meg ugyebár nálunk van a pénz. )
De amíg az EU-s jogszabály 14 napos elállást biztosít a vásárlónak, elég szigorú feltételekkel -digitális tartalomnál a letöltés megkezdése után már nem nem élhetünk a elállási jogunkkal, lemezes szoftvernél a fólia felbontásakor veszítjük el azt- , addig az MS-nél megkötés nélkül digitális és fizikai termékekre is egyaránt 30 napot kapunk.Mégvalami:
A Microsoft Áruház nem veszi vissza a következő tételeket:
... (iv) a fizikai és a letölthető ajándékkártyákat és szolgáltatáskártyákat (például Skype-kártyákat, Xbox Live-kártyákat) ... -
okibots
aktív tag
Igen kompatibilisek a régebbi kontrollerek is az S-sel.
A Bluetooth funkció a Wireless Receiver kiváltására szolgál.Minőségben nem tudom van e eltérés, sem Lunar-ral sem az S féle kontrollerrel nem rendelkezem.
De vannak itt Slim tulajok, majd ők kiokosítanak minketGamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
strcpy
tag
Nem tudom, nincs vele közvetlen tapasztalatom. De én biztos nem cserélném le miatta a Lunar White-ot.
Én is hasonló cipőben járok. Valamikor vennék egy második kontrollert. A Lunar White tetszik, csak ugye kell hozzá egy 8 eFt-os adapter, ha PC-n szeretném használni.
Úgy tervezem, hogy a boxtól a később megválok, de egy játékvezérlőt megtartok.
Az új szériában meg ott a BT, amivel végösszeg 8 ezerrel olcsóbb és kényelmesebb használni. De egyszerre csak egy eszköz lehet kapcsoltatni, és még csúnyácska is.Az új kék és a Dawn shadow kontroller meg úgy néz ki, mintha 12 évesek kezéből csavarták volna ki őket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
rdt89
addikt
Hát ez rossz hír, mert régóta vadászom akcióba, de ha azóta se javították ki a problémát akkor tegyék oda ahova gondolom a játékukat jó mélyen.
Köszönöm szépen a tapasztalatot, így nem gazdagítom a pofátlanságukat.(#80878) s7evcsenko:
Csak az 500 gigás verzió, de szerintem az a tárhely is elég mindenre.[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz s7evcsenko #80880 üzenetére
Igen, 1-1.5 TB-s USB 3-as kijön az árából és azért ez nem indokolja ezt az árkülönbséget.
-
gianni85
veterán
úgy látszik ebben a generációban felejtősek az Avalanche Studios cuccai. Pedig a JC3-at nagyon tolnám, a második rész nagy kedvencem volt. De a Mad Max játékuk is idegesítően tudott droppolni. Most vittem végig és voltak pillanatok amikor már a kukába kívántam. Azért ne haragudjanak már, de milyen trehány munka ez, amikor nem tudnak egy fix hardverre normálisan optimalizálni? Ha nem bírja a vas, akkor vettek volna vissza a grafikából...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
rdt89
addikt
válasz gianni85 #80886 üzenetére
Egy próbát teszek vele, ha ritkán csinálja akkor nem fogunk összeveszni, ha sűrűn beakad, remélem hamarabb vételeztetem vissza, mint ahogy a kontroller megbánná.
Közben kerestem videót a neten erről, de csak ps4-es laggok voltak feltöltve és azok eléggé elszomorítóak voltak.Nem úgy illik ha kiadnak egy játékot nem is olcsón, akkor az esetleges bugokat, laggokat orvosolják? Ezért is sajnálom a JC3-at, mert így biztos nem veszem meg, a dia vetítős játékot meguntam régen.
-
JamesHun
addikt
emagon az elit kontroller elég jó áron van akit érdekel
Meg a konzolokra is beraktak egy szép kedvezményt
Érdemes csemegézniSeriesX: JamesSHun
-
őstag
kinectes régi xbox one bundle csak egy SZÁÁÁZAAAAS!!
+ dance central, zoo tycoon, sport rivalsugyanitt van elite bundle is 110-ért.
Már akit érdekel, ezek után hogy eléggé leépítették a kinect támogatást....
[ Szerkesztve ]
-
icecube23
tag
Sziasztok
xbox live kódot nem tudtok eladót esetleg?
Régen voltam fent az oldalon, már a srác nevét elfelejtettem, de itt ajánlgattak vkit hogy megbízható.
Illetve a singapori store-ból való vásárlás még működik és ugyanaz az eljárás? -
icecube23
tag
válasz istvankeresz #80897 üzenetére
köszi, 4hsz pont ott is volt
és a szingapúri dolog?
-
gianni85
veterán
válasz desolator #80896 üzenetére
én úgy vettem le, hogy a mad max-ről beszélünk amit páran megvettünk a múlt heti akcióban.
Mondjuk sokaknak a JC széria is uncsi, de abban azért több lehetőség van, mint a MM-ben, és a világ is változatosabb. Egyedül az autófejlesztés tetszett a MM-ben, részemről építhették volna teljesen az autókázásra, akkor sokkal kellemesebb játék lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest