Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #233048 üzenetére
Privát üzenetedre nem tudtam válaszolni, mert azóta a röhögőgörcs kerülget. Az olyan és ilyen hozzászólásaid miatt mindenképpen hiányozni fog az OFF topik.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Sherkulás
aktív tag
Nos haza jöttünk ebbe az irgalmatlan kánikulába amihez se en se a box nincs hozza szokva, én mondjuk még letépem a bőröm azzal nincs gond, de a boxnak valoszinuleg nem tett jot hogy a macska rajta alszik általában és ebben a melegben állandóan leáll. Valaki tud esetleg egy jo szakembert Szeged - Budapest vonalon aki esetleg vállalna egy tisztítás? köszi
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Sherkulás
aktív tag
válasz parandroid #233055 üzenetére
egy próbát megér
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik a kérdés, csupán érintőlegesen. Nem nagyon vagyok benne a konzolos világban, így kissé tudatlan vagyok ehhez. Kérhetek egy kis segítséget?
Kérdés: [link]Előre is köszönöm!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
-
SkiDev
senior tag
válasz l.skywalker #233063 üzenetére
Oh, értem. Hát kár.... Köszönöm azért.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
válasz l.skywalker #233065 üzenetére
Jól tudod. Az a win10 verzió.
SkiDev: Ne bánkódj! Így is van benne egy csomó jó játék, így gond nélkül próbálgathatod ezeket egy gombóc fagyi árából.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
SkiDev
senior tag
Köszönöm a válaszokat, nem gond nézelődöm. :) 300-at bármikor megér.
-
minilego
senior tag
Warzone minden meccs betoltese közben vissza dob az xbox home menujebe... Mit lehetne tenni?
-
minilego
senior tag
Mac clear megvolt, uninstall megvolt leszedtem megint és megint csak visszadobal a meccs betoltese közben.
-
Guitar14
senior tag
válasz minilego #233069 üzenetére
Fejlesztők tudnak a hibáról (3 napja posztolt a Raven software twitteren erről), rengeteg Xbox-os van így most az új patch óta.
Sajnos nem tudsz mást csinálni mint várni mert valószínűleg nem nálad van a baj.
Próbálgass meccseket találni, betölteni egyik nap hátha megjavítják vagy rossz esetben kövi patch kiadásnál javul meg.
Ha megoldódna írj ide a fórumra mert lehet közülünk rajtad kívül más is ebben a cipőben jár.
(én speciel az új patch óta nem játszottam de majd kipróbálom én is mi a helyzet)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
xXxian
senior tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt. Mókolt mostanában a MS a Minecraft-tal? Kölykök eddig tudtak ketten játszani bizonyos általuk kreált világokban, most sok helyre csak 1 játékost enged be, második 2000 HUF/hó...
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz xXxian #233073 üzenetére
Ez nem Minecraft hibának tűnik. Megvan nektek a játék vagy Game Pass alól fut? Ha előbbi vagy utóbbi kinek a fiókja alá van megvéve a játék/előfizetés?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
xXxian
senior tag
válasz l.skywalker #233074 üzenetére
Szia,
Gamepass, nekem van Xbox acc, ez alatt játszanak az aprók
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz xXxian #233075 üzenetére
Furcsa. Egyszer nálunk is volt, hogy Minecraft alatt az egyik gyereket nem engedte be. Én csináltam egy teljes leállást, kihúztam az áramból 10-20 mp-re, újra elindítottuk és ment.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
xXxian
senior tag
válasz l.skywalker #233076 üzenetére
Kipróbálom!
(Azt hittük, a kontroller romlott el (talán először nem is jelent meg a fönti üzenet), mássikkal indítva a konzolt sem működött a 2 játékos opció. )
-
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
Aktiváltam mobilneten, régi appon egy külföldi Live Goldot, Xboxon fel is dobja a 3 havi GPU-t olcsón, de hiba történik, szól, hogy keressem a supportot.
Google szerint más régió miatt lehet, de átállítva azt, az akciót természetesen nem dobja fel.Ilyenkor mi a teendő?
köszi -
törölt tag
válasz bbsofficial #233078 üzenetére
Szerintem ez bukó, magyar game pass akcióhoz, magyar régiós gold kell.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
wayne1
senior tag
Hali!
Lenne egy kérdésem.
Az egyik ismerősömtől vettem meg annó az Xbox-ot, és rajtahagyta a profilját home-ban, hogy tudjak játszani a játékokkal amik neki megvannak. Az én profilomon kívűl a gyerekeimé vannak még rajta.
Most lejárt az 1 éves Ultimate ami az én profilomon volt, de most nem tudok most venni másikat. Nekem nem dobja fel 300 Ft-ért az Ultimate-t de az ő profiljukon igen.
Kérdésem az lenne, hogy ha valamelyik srácom fiókjában megveszem akkor én meg a tesók is tudják -e azt használni, ugyanúgy ahogy az én Ultimate előfizetésem is jó volt az ő profiljukba? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bbsofficial #233078 üzenetére
Milyen regios gold volt? Torok?
En most vettem 2 hete brazil goldra magyar 3 havi gp-t. Viszont xboxon nem akarta megadni. Aztan inkabb xbox.com-on megvettem.
telefonrol vagy pc-rol probald!boxoslaca egyaltalan nem.
wayne1 igen, megveheted a gyerek profiljara is. Mukodni fog.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 29. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus The Ubisoft Forward Sale
-
Zeki
nagyúr
Call of Duty Warzone nem mükszik? Nincs elindítási lehetőség.
-
minilego
senior tag
Warzone nekem sem megy, kivalasztom a BR solot toltokepernyorol visszadob a home-re... Nekem napok óta nem megy...
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #233082 üzenetére
Én nem tudtam anno brazil goldra , magyar gp-ultimatet ráhúzni sehogy sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végre kapott egy új előzetest a Lost in Random
A megjelenés valamikor nyáron várható, dátum még mindig nincs.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
🚨 Farming Simulator 22 - ‘It’s a calling’ (Cinematic Trailer)
- Megjelenési dátumot is kaptak a virtuális gazdák: November 22.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Kisebb szünet után újra vissztértem az Xbox világába, egy One X-el. Nagyon szuper kis gép, hamar újra magával ragadott. Látom időközben oriic is elkészült a magyar menüvel.
Remélem még 1-2 évig támogatott lesz a cucc mert Series X-et esélytelen találni per pill.Veremivadék Undorkutya
-
addikt
válasz Prowler #233093 üzenetére
Itt linkeltem egy cikket, ami némileg érinti a témát.
Egyébként már egész egyszerűen lehet szerezni Series X -et. Pl. Konzolvilág, Alza. Igaz, utóbbinál van hogy 2-4 hetet várni kell. De valamivel drágábban polcon is elérhető pár helyen. Pl. MM, Auchan.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Prowler
senior tag
válasz ρσгτσ #233094 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír.
Én Angliában élek és errefelé teljesen hiánycikk, úgy voltam vele hogy veszek egy használt X-et aztán jövőre meg csak lesz már Series X, akkor majd váltok.
Múlt hétvégén szedtem ki belőle 4 év porát és pasztáztam újra, azóta néma mint a sír. Hardveresen nem lesz gondja a jövőben.Veremivadék Undorkutya
-
-
bbsofficial
aktív tag
válasz IntelKiller7 #233082 üzenetére
köszi a segítséget, török gold volt, telefonon sikerült a 3 havi GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest