Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    Szitastok.

    Uh jolvan. megnyugodtam a Shamanom k.va jo lesz resto es elemental specen kiegben. [link] Earth shield reston meg elementalom .hjipijaje. :)

    Warrioromtol kicsit tartok.

    Prothoz semmit nem nzultak egyedul Ignor epaint warrialtak ,de sz.tem ez eleg nevettsegesen. szamoljam ki ,hogy eppen sok ragem legyen mikor bekapok egy nagy DMG-t ,hogy elnyomjam mentesre.

    Ez enegem azert kicsit leakasztotta. Sracok. van egy nagyon alt DK-m nem tolom , egz het alatt beletettem 940 ilvl-t. 15-s kulcsig mentem vele. Warrior Full TOS setben 939-n alig birja a 12-13-t a heten. kicsti elkeserit. Erre semmit nem javitanak ra sot kiszolgatatobba teszik ezzel a 12 seces CD-s ignore painnel.
    Haver Blood DK-val 15 kulcson 940-en annyi Self healt tolt mint esn a 96`- resto shamannal grp healben es melle meg 600k - 1 misis DPS-t.

    Sajnalaom ,ha ez igy marad,de mar annyi emberrel beszelgettem es magasabb kulcson only DK/DH a nyero es ezt azert nem tartom jonak,hogy a warrior legalab egy 3. helyre beferhetne. Nem ertem mia celjuk evvel. Persze tudom 950-970 felett mar az is jo csak egyszeruen nagyon nem jo most tankolni a warrioral. nem is nagyon visszuk mi sem. egesz guildben nekem van egyedul. sajnalom. Beszelgettem par mythices guild haverral. egyedul 1-1 dps warriorjuk van csupan. Valaki felvilagosithatna mia celjuk a warrioral. neztem AMR meg telejsen uj lesz. :)

    De Hala az egnek a shaman kiraly lesz. szoval 13 eves shaman still my main at the future 8)

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés