Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
válasz Arnold2 #51200 üzenetére
Ja persze, azt természetesen tudom. Csak az én esetemben, az összes kiegészítőt dobozostul akartam megvenni, és ez nem tartalmazza azt.
Azt hirdették, hogy a battlechest digitálisan hozzáírja majd a Cataclysmet az "új battlechest" alatt?
Azt hittem includolják dobozosan a battlechestbe a Cataclysmet.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Djsaba #51201 üzenetére
A régiekbe nem fogják tudni, max ha felkeresik személyesen az összes vásárlót és a kezükbe nem nyomják
Kiadtak már egy új battle chestet amiben már benne van a Cata is.Én tudom rosszul, hogy a battle chestben már nincs konkrétan lemez ill max egy telepítő és az egyes kiegészítők guid-ja?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz parandroid #51196 üzenetére
már nincs, legalábbis én nem látom.
pedig vettem volna egyet... -
Cathfaern
nagyúr
válasz Arnold2 #51202 üzenetére
Az új battle chestet nem tudom, de a régiben biztos, hogy még volt lemez.
Djsaba:
Már a régi battle chestben sem volt benne dobozosan a BC illetve a WotLK.
És nem írja hozzá digitálisan, egyszerűen ha bármilyen kódot aktiválsz a blizz oldalán, akkor alapból Cataig meg kapsz mindent (tehát ha vennél ebay-en egy bontatlan vanilla verziót, azt beaktiválod, akkor is rögtön Cataig megkapsz mindent)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Djsaba
senior tag
Köszi srácok!
A felvilágosításokat. Én is arra gondoltam, hogy ez a régebbi Battle chest, és nem az a szép új
Be is rendeltem, kulcsok majd eladók nálam
-
godfella69
tag
Csak én nem tudok bejelentkezni vagy másnál is ez a helyzet?
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
func93
senior tag
Tudtok valamit arról, hogy Win7-ről való upgrade azaz 8 avagy 8.1 hoz-e a WoW-ba fps növekedést?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
[link]
world of draenor-ból egy kis ízelítő."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
tPedro_
őstag
Mit tudni arról, hogy a BMAH meg lenne osztva szerverek között?
-
Djsaba
senior tag
Ha valakit érdekelne még akciós áron a Battlechest+Pandaria, akkor keresse fel a Konzolokszervize oldalt, van nálunk még pár darab!
-
törölt tag
srácok, technikai kérdésem lenne: egy i3-as procin bohóckodok a wow-val, az integrált vga-n.
"good" beállításokon 40-50 fps van, viszont mozgás közben kb. 5 másodpercenként megakad a játék egy pillanatra, elég zavaró egy idő után.
a 4GB rendszermemóriából 1GB-ot adtam a vga-nak. win7 64 bit, minden driver a legfrissebb a gépen.
tapasztalt valaki hasonlót esetleg? -
nonsen5e
addikt
válasz #51736960 #51221 üzenetére
i3 - bővebben? Mert nem mindegy, hogy a legrégebbi Westmere i3-5XX vagy a legújabb Haswell i3-4XXX, de nem ez a lényeg, ha annyi fps-ed van normál körülmények között, akkor raiden ugye simán leeshet 10-20 alá is. Ez a mozgást ezt bármikorra érted nem? Egyszerűen megáll a kép? Nyomjál egy CTRL+R kombinációt (kiírja az FPS-t, ott is hirtelen leesik a számláló amikor beakadsz)?
Esetleg egyedül a View Distancet próbáld meg low-ra tenni, de 1GB memóriának bírnia kéne azt is ha nincs megnyitva mellette 3db BF4.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Más játékkal is csinálja ezt, vagy csak WoW?
-
törölt tag
válasz nonsen5e #51222 üzenetére
szia,
haswell-es a proci.
az fps számláló nem esik le, csak egy pillanatnyi döccenésről van szó, de mivel gyakori, ezért zavaró.
a látótávolságot hiába vettem le, nem javul a helyzet.egyébként tudom, a raid-et nem bírná ez a konfig, de ez nem számít, csak 1 hónapra jöttem vissza casualkodni, már a régi karaktereim sincsenek meg...
szerk: csak a grid-del játszom még, de abban nem tapasztaltam ezt a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Healbacsi
őstag
válasz #51736960 #51221 üzenetére
Semmit se tudsz vele csinalni alkatresz csere nelkul. Hiaba van sok fps, hiaba nem latszik terheltnek a proci, megis borzasztoan fontos a wownal, hogy a memoria minel nagyobb mennyisegben barmely idopontban minel gyorsabban legyen elerheto. Az alacsony memoria savszel, olcsobb kategoriaju lapok wow alatt nem remekelnek.
Elhangzott korabban, hogy esetleg ssd valamelyest megolajozza a dolgokat, de ez ujabb alkatresz csere.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz Healbacsi #51226 üzenetére
Én Ivy Bridge alapú i3-at használtam HD graphics 4000-rel, 1gb RAM-ot osztottam a videónak, semmi ilyet nem tapasztaltam, és ehhez képest olyan 20-30% sebességnövekedése van az IGP-nek az újabb HD 4400/4600-al. Ez most nem arról szól, hogy egyszerűen nem bírja el, bár kérdés, hogyha minden minimumra van véve, kisebb felbontáson (800*600 pl.) akkor is előjön a probléma?
-
malacka87
őstag
Az én konfigomnál nincs semmi probléma. Egyedül akkor bolondul meg a játék ha alt tabolgatok.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
-
törölt tag
srácok, köszönöm a válaszokat
-
Wolverine
félisten
válasz #51736960 #51231 üzenetére
Én is játszottam IGP-vel pár éve; ha hosszabb idő után omlik össze, akkor tapasztalataim szerint vagy elfogyott a RAM, vagy túlmelegedett az erős használattól, mindkettőbe belefutottam.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Khelben
nagyúr
Hogy a francba van, hogy esténként sorba kell állni a belépéshez aztán mire végre beenged, akkor raid finder várakozási idő 40 perc, sima insta várakozási idő 25 perc... mindezt healerként. Mit csinálnak az emberek?
-
parandroid
félisten
Komolyan kipróbálnám egyszer, de a fene nem fog tört szerverrel szenvedni. Igazán indíthatna a Blizzard nosztalgiaszervereket, néha hiányérzetem van, hogy csak a 3.2-nél szálltam be...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Heirloomot lehet nagy enchantokkal ellátni? Hogyan működik ez most?- Árad -
-
whitezo88
nagyúr
válasz parandroid #51243 üzenetére
kipróbáltam, jónak tűnik, rámtört a nosztalgia feeling, én anno 2007 elején kezdtem el, először törtön aztán már fizetősön, de akkor még a vanilla rész ua. volt. ha már nosztalgia, ugyanazt indítottam mink akkor, anno
és tudom hogy nem teljesen szabályos erről beszélni, de ez talán még belefér hiszen retail vanilla server nincs, én meg ugye rendesen is játszom, nem ingyenélő vagyok.
kicsit visszarepültem 7 évvel ezelőttre [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz whitezo88 #51246 üzenetére
megnéztem, kár, hogy nincs rendes pve szerver, meg nem tetszik ez a felturbózott játékmenet, 100x xp, stb... inkább maradok az eredetinél.
ps.: pár hozzászólással ezelőtt panaszkodtam, hogy döcög a játék (az eredeti), a tört szerveren ennek a hibának nyoma sem volt, csont nélkül száguldott fullra húzott grafikán... tanulhatna a blizzard tőlük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest