Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet most valahol megvásárolni dobozosba A battlechest-Cataclysm től a Pandáig, akciós digitális áron?
Szívesen kiraknám a polc tetejére, mert sok évig kis örömet leltem benne.Egyik nap láttam valahol akciósan, de aztán amire másnap reggel leadtam volna a rendelést, nem annyiba került
-
Djsaba
senior tag
válasz parandroid #50570 üzenetére
Hát, azért jobban örülnék, egy bontatlan doboznak! Nem vagyok gyűjtő, de azért nem szeretnék egy gyűrött, szakadt, stb.. dobozt venni. Igaz lehet én is kibontanám, mert érdekel hogy mi lehet azokban a füzetecskékben. Players.hu-n van 1.5k ért, de írtam e-mailt, választ nem kaptam..
Hogy most az digitális-e, vagy mi a fene. Meg miért lehet csak előre utalással fizetni, mikor pont nincs pénzem a kártyánFőleg, hogy a Cataclysm is bele van írva. Nincs egy normális áruház se , komolyan mondom. Mind zsidó, félrevezető. Tudtak rendelni blizzardtol, digitális áron, dobozosba is, mmint az áruházak. De biztos, hogy csak 1-2 db-ot adtak el olcsóbban..
-
Djsaba
senior tag
válasz lakisoft #50574 üzenetére
peterkeT: Hát ha most nem találok, akkor megvárom majdani következő kiegészítőt, akkor is biztosan lesz valamiféle leárazás, aztán lecsapok akkor. Elegem van a webáruházakból..
Kistestvéremnek is rendeltem KEDDEN! délelött, 2 raktáron lévő terméket, hogy karácsonyra meglepjem. Ma sem jött meg, azóta választ sem kaptam az újabb mail-ra.. [ Media Markt]
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz parandroid #50577 üzenetére
Hát köszi, nem is érdekel továbbra a dolog. Magyarország..
Főleg, hogy most írta a kolléga, hogy amazonról 2nap alatt megkapta, ami biztosan nem fél km-ről érkezett. Itt meg raktáron lévő terméket nem tudnak 1hét alatt kiküldeni..Wolverine: Tudom, de hát mostanra döntötte el mit szeretne.
Na abba is hagyom az offolást, mert ezek már tényleg nem ide illő dolgok.
Köszi mindenkinek, és ha esetlegesen tudtok majd olcón dobozos kivitelt (leginkább battle chest) érdekelne, mert abban az időben játszottam rendesen, az utáni már csak un-élmény volt ) értesítsetek (valamint olvasni fogom a topicot mostanában )
-
Djsaba
senior tag
válasz duckload #50609 üzenetére
Ez segíthet. De amúgy nem csak Silithus van.
PhobioNN7 +1
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz parandroid #51196 üzenetére
Húha! Nagyon szépen köszönöm, hogy emlékeztél rám!
Meg is veszem, beregisztrálni valószínűleg nem fogom, majd talán a kódokat eladom valakinek. Mert valahogy nem tudom már elképzelni magam a WoW világában. -
Djsaba
senior tag
válasz Arnold2 #51200 üzenetére
Ja persze, azt természetesen tudom. Csak az én esetemben, az összes kiegészítőt dobozostul akartam megvenni, és ez nem tartalmazza azt.
Azt hirdették, hogy a battlechest digitálisan hozzáírja majd a Cataclysmet az "új battlechest" alatt?
Azt hittem includolják dobozosan a battlechestbe a Cataclysmet.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Köszi srácok!
A felvilágosításokat. Én is arra gondoltam, hogy ez a régebbi Battle chest, és nem az a szép új
Be is rendeltem, kulcsok majd eladók nálam
-
Djsaba
senior tag
Ha valakit érdekelne még akciós áron a Battlechest+Pandaria, akkor keresse fel a Konzolokszervize oldalt, van nálunk még pár darab!
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Megszeretném tisztelni a polcot egy dobozos Cataclysm-el is, szóval gondolkozom rajta, hogy megvenném, azon a rettegett 1200ft-os áron.
De közben felmerült egy kérdés, mert ugye ahogy hallottam, hogyha van egy sima Bc-s key-ed, akkor bneten megkapod az egészet catáig bezárva.
Na most, ha megvenném, gondolom járna hozzá egy kód, az akkor mire lenne jó? Az is aktiválná a battle chestet catáig?
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz ígyvanferi #51379 üzenetére
Felindulva a szálon, már megkaptam a választ a blizz oldalán olvasva.
Köszönöm a felajánlást, de ha már egyszer megvenném, akkor legyen is új. (pedig nem vagyok semmiféle gyűjtő, se kocka ...már.. )
Igaz, hogy sajnos a posta majdnem ugyan annyiba kerülne, ezért lehet hogy ki is hagyom, főleg, hogy aktívan csak a BC-ig játszottam. Ezért is vettem meg a battle chestet, de nagy bánatomra már az új dobozost kaptam, amiben csak 2 szórt CD van, meg egy PANDÁS! bevezető könyv, nem ezt vártam volna..
-
Djsaba
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg, ITT fele annyiba kerül a WoD mint a battle shopban.
-
Djsaba
senior tag
You're welcome guys.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest